סכמ"שי
שיר השבוע של LP שלכם : Numb
שיר השבוע לא של LP שלכם : turn it again - RHCP, nothing else matters - metallica, this love - pantera
להקת/זמר/זמרת השבוע : רד הוט, בולט פור מיי ולנטיין, ג'ון פרושיאנטה, מטאליקה.
אלבום השבוע : stadium arcadium - RHCP, master of puppets - MetallicA
תמונת השבוע :.....
סרט/ספר/תוכנית/סידרת השבוע/סרטון השבוע (יוטיוב וכאלה) : סקראבס (סיימתי עונה 8), זהות בדויה, המתים המהלכים, יומני הערפד, הומלנד.
משהו טוב שקרה השבוע : לא היה חם.. לא היו מבחנים.. היה לי אתמול יומולדת וחגגתי עם חברים, פיצה, מוזיקה טובה, עוגה טעימה.. קיבלתי כסף מהמשפחה בקיבוץ לגיטרה חשמלית סוף סוף!! ))
משהו רע שקרה השבוע: עייפות.. והמצב בדרום.. והפיגוע.. :/
משהו שאתם מצפים שיקרה שבוע הבא: שיהיה שבוע שקט קודם כל.. ושביתה לא תזיק..
ספר שהשפיע עליכם?: אממ..אין ספר מסויים שקראתי והשפיע עליי.. כנראה זה מהעובדה שלא ממש קראתי ספרים מאז כיתה ו'.. אבל אני בקרוב מתחיל לקרוא את הספר scar tissue.. הביוגרפיה של הסולן של רד הוט אנתוני קידיס.. אני בטוח שיהיו שם כמה תובנות על החיים..
שבוע טוב לכולם
שיר השבוע של LP שלכם : Numb
שיר השבוע לא של LP שלכם : turn it again - RHCP, nothing else matters - metallica, this love - pantera
להקת/זמר/זמרת השבוע : רד הוט, בולט פור מיי ולנטיין, ג'ון פרושיאנטה, מטאליקה.
אלבום השבוע : stadium arcadium - RHCP, master of puppets - MetallicA
תמונת השבוע :.....
סרט/ספר/תוכנית/סידרת השבוע/סרטון השבוע (יוטיוב וכאלה) : סקראבס (סיימתי עונה 8), זהות בדויה, המתים המהלכים, יומני הערפד, הומלנד.
משהו טוב שקרה השבוע : לא היה חם.. לא היו מבחנים.. היה לי אתמול יומולדת וחגגתי עם חברים, פיצה, מוזיקה טובה, עוגה טעימה.. קיבלתי כסף מהמשפחה בקיבוץ לגיטרה חשמלית סוף סוף!! ))
משהו רע שקרה השבוע: עייפות.. והמצב בדרום.. והפיגוע.. :/
משהו שאתם מצפים שיקרה שבוע הבא: שיהיה שבוע שקט קודם כל.. ושביתה לא תזיק..
ספר שהשפיע עליכם?: אממ..אין ספר מסויים שקראתי והשפיע עליי.. כנראה זה מהעובדה שלא ממש קראתי ספרים מאז כיתה ו'.. אבל אני בקרוב מתחיל לקרוא את הספר scar tissue.. הביוגרפיה של הסולן של רד הוט אנתוני קידיס.. אני בטוח שיהיו שם כמה תובנות על החיים..
שבוע טוב לכולם