מה אתם שומעים עכשיו?
|ברק

אבישי ר

New member
כמובן.

אני מאמין שיצאו הודעות מסודרות במהלך היום כי כרגע כולם מבולבלים.

תהנה מהאלבום! מחכה לשמוע את דעתך.

ARTPOP

New member
Beyonce - BEYONCE

אוקי, אז צפיתי בכל הקליפים. חלק מדהימים ומרשימים ויזואלית ותכנית וחלק די סתמיים (כמו הקליפ של Rocket למשל, חשבתי שאולי הקליפ יפצה על השיר המשעמם אבל לא כך).
יש כמה קטעים בהם היא אלוהית וקטעים שהלוקיישנים אדירים. הקליפים הכי טובים הם של Grown Woman, Pretty Hurts, Partition, Blow, Haunted, Superpower ו- Drunk in Love למרות הפשטות.
עכשיו אני שומע את האלבום בפעם הרביעית בערך. אחלה אלבום בסך הכל. הוא לא ''היסטרי'' וחזק ברמה שלא שמענו לפני, ואין ספק שהיא עשתה החלטה נכונה כשהחליטה לתת לכל שיר ביטוי ויזואלי.

אבישי ר

New member
כיף לשמוע שאהבת.

אני דווקא ממש אהבתי את Rocket. היא אמרה בעצמה שכל הרעיון של הקליפים היא לבטא את מה שהשירים מעבירים וכל מה שקורה בשיר עבר בקליפ.

אני גם ממש אוהב את השיר. היא אמרה שיהיו שירים בהשפעה של ד'אנג'לו וממש שומעים את ההשפעה שלו בשיר הזה.

ARTPOP

New member
Beyonce - Jealous

הוא אמנם נעלם באלבום ובאוסף הקליפים אבל אחלה שיר בסה''כ.

הגעתי למסקנה שהאלבום הזה הוא ה- Nothing Was the Same של ביונסה. ההפקות דומות, הרמה של השירים, האווירה.

Music Man XD

New member
אהאהאה!

St. Vincent שחררה סינגל חדש ואף אחד לא הודיע לי! אהאהאהאה!

היא תיארה את האלבום החדש שלה כך: "A party record you could play at a funeral"

שוב - אהאהאה!

הולך להאזין לזה עכשיו.

St. Vincent - Birth In Reverse

ערן1987

New member
עדכוני חדשות על מזג האוויר

זה לא נורמלי מה שהולך בחוץ! נסעתי הבוקר לעבודה ומהעבודה לבית של חברה שלי באשדוד על איזה 40 קמ"ש בחצי מהזמן חחח

אגב, אני מ-מ-ש מרחם על מנחה החדשות של ערוץ 2 - הוא שם מאתמול בערב! לא נראה לי שהוא ישן דקה

ערן1987

New member
היום באמת נוראי

אני כרגע עליי עם 2 שמיכות ומפזר חום מולי וקררררררררררררררררררררר לי!!!

למעלה