Blow בדיוק ראיתי את הקליפ שלו. כל כך משעשע!
A ARTPOP New member 14/12/13 #160 Beyonce - Drunk in Love (feat. Jay-Z) פשוט אוהב את הקליפ הזה. פשטות, ניקיון, יופי ומינימליזם. צילום מהמם.
Beyonce - Drunk in Love (feat. Jay-Z) פשוט אוהב את הקליפ הזה. פשטות, ניקיון, יופי ומינימליזם. צילום מהמם.
M Music Man XD New member 14/12/13 #161 BEYONCE אני ב-PH עכשיו. זה השיר הכי "רגיל" באלבום, הכי דומה למה שהיא עשתה בעבר. עדיין, הוא זורם לי עכשיו.
BEYONCE אני ב-PH עכשיו. זה השיר הכי "רגיל" באלבום, הכי דומה למה שהיא עשתה בעבר. עדיין, הוא זורם לי עכשיו.
M Music Man XD New member 14/12/13 #170 הוא נשמע לי כמו שילוב של Take Care שלו עם ריהאנה ו- 110% של ג'סיי וור משום מה.
A ARTPOP New member 14/12/13 #175 לא מסכים. אמנם בסופו של דבר הוא לא חזק כמו הקודם והמעולה, אבל הוא מקפיץ, חזק ועושה את העבודה כעוד אלבום באנגרים כיפי ומשוגע שלה. מאוד נהנה ממנו.
לא מסכים. אמנם בסופו של דבר הוא לא חזק כמו הקודם והמעולה, אבל הוא מקפיץ, חזק ועושה את העבודה כעוד אלבום באנגרים כיפי ומשוגע שלה. מאוד נהנה ממנו.
A ARTPOP New member 14/12/13 #178 לא יוצאים לי מהפלייליסט. בעיקר Kala. עדיין יש לי את החיבור הכי חזק עם Maya השלישי. המוזיקה האלקטרונית החדה והמוקצנת שלה תמיד הייתה כוס התה שלי. האלבום הזה הוא חתיכת פצצה אלקטרונית.
לא יוצאים לי מהפלייליסט. בעיקר Kala. עדיין יש לי את החיבור הכי חזק עם Maya השלישי. המוזיקה האלקטרונית החדה והמוקצנת שלה תמיד הייתה כוס התה שלי. האלבום הזה הוא חתיכת פצצה אלקטרונית.