ק ו ל ו ר ב י
New member
אחרי תקופה ללא אירוע משמעותי סוף סוף יש אירוע עם קרב אליפות מעניין וכמה קרבות נחמדים.
עדין האירוע ללא קרב האליפות לא מאוד מרשים אבל זה מה יש כרגע.
*הערה - לצד כל לוחם יש בסוגריים את מקומו בדירוג הסובייקטיבי שלי. הדירוג הוא של טופ 20 בארגון הUFC ואם אין לצד הלוחם מספר משמע הוא אינו מדורג בין 20 הלוחמים המובילים למשקלו.
סטיבן סילר (19) נגד דארן אלקינס (16).
שני לוחמים שנמצאים ברצף של 3 ניצחונות בUFC.
הלוחם שינצח בקרב הזה צפוי לקפוץ בדרוג ולקבל יריב מהטופ 10 של המחלקה.
אין שום לוחם במחלקת הFW שיש לו 4 ניצחונות רצופים בארגון ובכלל אין הרבה לוחמים בכל הUFC עם רצף של 4 ניצחונות מה שאומר שהמנצח בקרב הזה יהיה הלוחם הכי "חם" במחלקה!
סילר הוא גראפלר מעולה שיודע לקחת את הקרב לקרקע ולסיים את הסיפור שם בעוד שאלקינס לוחם שלם יותר שסביר להניח שירצה לשמור את הקרב בעמידה.
הימור שלי - סילר מאוד הרשים אותי בסגנון הקרב שלו ואני מאמין שהלוחם הזה יגיע רחוק לכן אני מהמר עליו או בהחלטה או בהכנעה.
רפאל דוס אניוס (16) נגד מארק בוצ'ק (13).
שני לוחמי קרקע משובחים שנמצאים ברצף של 2 ניצחונות בארגון.
לדוס אניוס יש משחק עמידה טוב יותר ולבוצ'ק משחק האבקות טוב יותר ובקרקע שניהם מעולים!
אם בוצ'ק יצליח לקחת את הטופ פוזישן הוא צפוי לשלוט בדוס אניוס עד להחלטה אבל אם הוא לא יצליח צפוי לו קרב מאוד קשה.
הימור שלי - בוצ'ק לוחם מאוד מנוסה וחכם ואני מאמין שהוא ייקח את ההחלטה.
קוסטנטינוס פיליפו (15) נגד ניק רינג.
פיליפו המתאגרף הקפריסאי נימצא ברצף מעולה של 4 ניצחונות בארגון ונראה שהוא משפר את המשחק הכללי שלו.
רינג מגיע אחרי ניצחון וקרב לפני כן היה ההפסד היחיד שלו בקריירה שהגיע בהחלטה מול בוצ'ק.
הקרב הזה אמור להיות מלחמה בין 2 לוחמים מאוד שקולים וגדולים פיזית.
הימור שלי - אם רינג ייקח את הקרב לקרקע ובעמידה יבעט הרבה אז הוא פייבוריט בעיני.
אם הקרב יראה בעיקר כמו קרב אגרוף אז פיליפו פייבוריט. הכל שאלה של GP ויישומו בקרב.
קשה לבחור מנצח כאן אבל אני אלך על פיליפו רק בגלל שאני מעדיף אותו.
פרנסיס קרמונט (20) נגד טום לאולור.
קרמונט הצרפתי נימצא ברצף של 3 ניצחונות בארגון ו8 ניצחונות ברצף בקריירה באופן כללי.
משחק העמידה והג'יו-ג'יטסו שלו מאוד אקספלוסיבים וחדים אבל יש לו חור בהאבקות שהוא עובד עליו.
מולו ילחם לאולור המתאבק שמגיע אחרי ניצחון והוא יבחן את הרמה של קרמונט בהאבקות בקרב הזה.
הימור שלי - קרמונט ינצח בקרב העמידה ואו שישיג החלטה או שתתלבש לו אחת טובה והוא ישיג את הKO
מרטין קאמפמן (2) נגד ג'וני הנדריקס (6)
קאמפמן הדני נימצא ברצף של 3 ניצחונות בארגון. קאמפמן נחשב ללוחם מאוד שלם עם הרבה עצירות בקריירה וכושר גופני גבוה.
מולו ילחם הנדריקס המתאבק המעולה עם ידי הנפץ.
הנדריקס נמצא ברצף של 4 ניצחונות בארגון לפני זה הוא הפסיד בהחלטה את הקרב היחידי שהפסיד בקריירה שלפניו הוא היה גם כן ברצף של 4 ניצחונות בארגון ועוד 2 בWEC.
אומנם קאמפמן שלם יותר מהנדריקס טכנית עם משחק הכנעות מעולה אבל קשה לי להאמין שהוא יוכל לקחת את הקרב לקרקע ומספיקה פצצה אחת מידי הנפץ של הנדריקס בשביל לסיים את הסיפור.
הימור שלי - הקרב לצערי רק 3 סיבובים ולא 5 לכן הסיכוי לראות החלטה גדול יותר אבל אני מאמין שלא משנה אם בהחלטה או בKO הקרב הזה יהיה של הנדריקס המרשים!
ג'ורג' סיינט פייר (1) נגד קרלוס קונדיט (3)
GSP הקנדי מגיע אחר החלמה מפציעה קשה והיעדרות של כשנה וחצי. הוא אומנם ברצף של 9 ניצחונות אבל זה לא אומר כלום על היכולת שלו כיום וצריך לחכות ולראות איך הוא חוזר מהפציעה מול יריב לא פשוט בכלל.
מולו ילחם קונדיט שנימצא ברצף של 5 ניצחונות שלפניהם הפסיד בהחלטה מפוצלת.
לפני שהגיע לארגון הוא היה אלוף WEC ובארגון הזה היה עם מאזן של 5-0.
קונדיט מעולם לא הפסיד בKO ורק 2 ניצחונות שלו הגיעו בהחלטה.
אני לא מאמין שGSP יצליח להכניע אותו ולא לתת לו KO (אפילו לפני הפציעה) ככה שאו שהקרב ילך ל5 סיבובים של שליטה מצד GSP או שקונדיט ישיג את הKO או ההכנעה.
הימור שלי - GSP ידוע כלוחם שכמעט ואינו מבצע טעויות בקרב וכדי שיהיה לקונדיט סיכוי הוא חייב להיות חד מאוד ולנצל את הטעויות הכי קטנות של GSP.
יש לקונדיט 5 סיבובים למצוא את הטעות ולGSP יש הרבה חלודה ולחץ מול קהל ביתי, אני יהמר על קונדיט אם היחס יהיה מספיק קורץ..
מחלקה - Featherweight
מארק הומניק נמצא ברצף של 3 הפסדים אז במקום לחתוך אותו החליטו לתת לו יריב שנמצא ברצף של 2 הפסדים בדמותו של פאבלו גארזה.
עד כאן הכל סבבה, הבעיה שהקרב הזה קיבל מעמד של קרב במיין קארד שמשודר בPPV במקום להיות קרב זניח בשידור חינמי בפייסבוק.
כל זה בזמן שהקרב בין 2 הפרוספקטים מאותה מחלקה בדיוק, סטיבן סילר ודארן אלקינס יהיה הקרב הפותח של הערב (מה שאומר שבזמן הקרב אנשים רק יתחילו למלא את האולם), לא ישודר בPPV ואפילו לא בFX..