לכאורה, לפי הדיברים, נראה שסילבה GSP לפחות על הפרק בניגוד לסילבה ג'ונס אבל אני עדין מתקשה להאמין ש GSP ירצה להילחם מחוץ ל 170. הוא בסה"ך לוחם בינוני במחלקה מבחינת גודל ואם נשווה אותו ללוחמים ב M', הוא די פצפון. הוא עושה טונה של כסף ומנצח בלי יותר מידי בעיות, כפי שהדברים נראים, אז מה להתסכן מול לוחם שאם הוא לא מצליח לשים אותו על הגב + לשלוט בו, הוא יחטוף KO שיגרום ל KO שהוא חטף ממאט סרה להיראות דרדלה
מועמדים לתואר תמיד יהיו, 170 היא המחלקה הכי צפופה ב MMA, למעט (אולי) 155. אחרי קונדיט יהיה דיאז ואחריהם (או בינהם) הנדריקס ועד הקרב הבא הבא כבר ימצח קונטנדר אחר ותמיד יש את הרימטצ'ים כחלופות, אין מה לדאוג. GSP הוא כיום הלוחם הכי פופולרי בצפון אמריקה, אם לא בעולם כולו, וכל קרב שלו זה 700 K קניות לפני שהיריב מוכרז + gate של 4-5 מיליון דולר עם פוטנציאל לכפול מיזה אם זה טורונטו, מדוע לו לסכן את כל זה בשביל סופרפייט שאילו יגיע כאנדרדוג
בי. ג'יי. פן היה רק אחד (הכוונה ללוחם שאתגרים חדשים חשובים לו מהכסף) ואם יש 2, אז זה בטח לא GSP. אני לא ראוה את הקרב הזה קורה, אלא אם כן אנדרסון מחליט לרדת ל 170 (בספק אם זה אפשרי...)
ג'ונס מול סילבה, לעומת זאת, נראה יותר מציאותי. סילבה כבר לקראת סוף הקריירה שלו ומחפש עכשיו קרבות גדולים שיכניסו לו מיליונים והרבה מיהם. אין ספק שג'ונס זה ה
קרב . זה 1.2-1.6 (35-50 מיליון דולר הכנסות ל UFC) ו gate של 10 מיליון דולר - השאלה היא עד כמה דיינה ולורנזו יהיו מוכנים ללכת רחוק לוותר מהחלק של ה UFC בהכנסות בשביל הקרב הזה...
אני בטוח שבשביל 10 מיליון דולר, אנדרסון ילחם מול ג'ונס, אבל ג'ונס לא יסכים לקבל פחות ו 20 מיילון דולר זה לפחות פי 2, אם לא יותר, ממה שה UFC שילמו עד היום עבור קרב אחד, ואני בספק אם ירצו ליצור תקדים כזה.