UFC 154

yair_bar

New member
מנהל
כתבת דבר והיפוכו

GSP במיטבו לא "קורע" את היריב שלו. הוא נשכב עליו ועושה לו סוג של דריי-האמפ עד הכרעת השופטים

במיטבו זה אומר מוריד אותו לקרקע at will

אם שיפר את יכולת העמידה שלו מה טוב, אבל מה שמעניין אותי זה יכולת ה TD שלו כי זה מה שנותן לו סיכוי טוב נגד סילבה. בעמידה אין לו מה לחפש גם אם השתפר בשנה וחצי האחרונות.

גישגוש

New member
גם אם הוא יוריד את סילבה לקרקע..

סילבה כלכך יותר גדול וחזק ממנו
שלא נראה לי ש-GSP מסוגל לעשות לאנדרסון הרבה על הקרקע הרבה.
אם צ'ייל סונן שהוא הרבה יותר גדול וחזק מ-GSP היה 5 סיבובים רצופים מעל אנדרסון.. ואנדרסון לא יצא בנזק רציני אז מה כבר יוכל לעשות לו GSP שהוא קטנצ'יק לידו ?
וסונן הוא לא בדיחה.. אולי הוא לא ה.. אבל בהחלט לא בדיחה.
לדעתי - GSP vs anderson silva זה קרב התעללות בג'ורג'י הקטן.

גישגוש

New member
כן אבל אתה ראית איך סילבה

השתפר בהגנה שלו מהטייק דאון. משמעותית !
ובנוסף גם לא פראייר בקרקע <שחורה של האחים נוגירה> וראית מה הוא עשה לדן הנדרסון. ולוחם -ע-ל- בעמידה!!
בקיצור נראה לי שבכל מצב אפשרי אם זה עמידה או קרקע GSP נמצא בבעיה רצינית.
הבנאדם כבר בן 37 ומקרב לקרב הביצועים שלו רק טובים יותר.

אני מסכים עם כל מילה שלך, אבל GSP כרגע מהווה

את האיום הכי גדול של סילבה מלבד ג'ונס. אני לא חושב שיש כרגע מישהו במחלקת ה MW שיכול לעשות משהו לסילבה.

moriarty

New member
ההבדל בין GSP לבין סונן

הוא ש-GSP הרבה יותר פעיל ב-GNP, ומנסה לעבור את הגארד הרבה יותר מאשר סונן, וגם מצליח. הוא נותן מכות משמעותיות יותר, יוצא לקצת יותר הכנעות, ויש לו הגנה מהכנעות טובה בהרבה מאשר של סונן.

קרב התעללות? יתכן, אבל אני ממש לא בטוח.

גישגוש

New member
כן אבל פה נכנס ההבדל הפיזי..

שהוא ממש משמעותי.
ולא סתם יש קטגוריות משקל...
אנדרסון גדול ליד ג'ורג'י.

AmitNHB

New member

מה ש GSP כבר שכח על הקרקע שונן בחיים לא ידע. אין ספק מי המתאבק הטוב מבין השניים אבל בזה זה נגמר. כאשר הם כבר על הקרקע GSP וסונן לא באותו יקום בכלל. מה שכן, ההבדל הפיזי בין סילבה ל GSP הווא גדול ומשמעותי ולא רק כאשר הם כבר יהיו על הקרקע. בעמידה, GSP רגיל להשתמש בריץ' החייזרי שיש לו (מטר תשעים ושלוש על גובה מטר שבעים ושמונה
) ולשמור מרחק מלוחמים כמו שילדסו קושצ'ק או לעשות לאלבז שוטים מחצי מטר אבל סילבה עם המטר שמונים ושמונה שלו עם ריץ' מטר תשעים ושבע ועם יכלת one punch KO של ברוס לי, דופק ל GSP את ה KO של הלייף שלו.

moriarty

New member
מסכים, אלא אם ירדו לקרקע

כמו בקרב הראשון בין סונן לסילבה.
ברור שאתה צודק לגבי היתרון של סילבה בעמידה.

AmitNHB

New member

לכאורה, לפי הדיברים, נראה שסילבה GSP לפחות על הפרק בניגוד לסילבה ג'ונס אבל אני עדין מתקשה להאמין ש GSP ירצה להילחם מחוץ ל 170. הוא בסה"ך לוחם בינוני במחלקה מבחינת גודל ואם נשווה אותו ללוחמים ב M', הוא די פצפון. הוא עושה טונה של כסף ומנצח בלי יותר מידי בעיות, כפי שהדברים נראים, אז מה להתסכן מול לוחם שאם הוא לא מצליח לשים אותו על הגב + לשלוט בו, הוא יחטוף KO שיגרום ל KO שהוא חטף ממאט סרה להיראות דרדלה
מועמדים לתואר תמיד יהיו, 170 היא המחלקה הכי צפופה ב MMA, למעט (אולי) 155. אחרי קונדיט יהיה דיאז ואחריהם (או בינהם) הנדריקס ועד הקרב הבא הבא כבר ימצח קונטנדר אחר ותמיד יש את הרימטצ'ים כחלופות, אין מה לדאוג. GSP הוא כיום הלוחם הכי פופולרי בצפון אמריקה, אם לא בעולם כולו, וכל קרב שלו זה 700 K קניות לפני שהיריב מוכרז + gate של 4-5 מיליון דולר עם פוטנציאל לכפול מיזה אם זה טורונטו, מדוע לו לסכן את כל זה בשביל סופרפייט שאילו יגיע כאנדרדוג

בי. ג'יי. פן היה רק אחד (הכוונה ללוחם שאתגרים חדשים חשובים לו מהכסף) ואם יש 2, אז זה בטח לא GSP. אני לא ראוה את הקרב הזה קורה, אלא אם כן אנדרסון מחליט לרדת ל 170 (בספק אם זה אפשרי...)

ג'ונס מול סילבה, לעומת זאת, נראה יותר מציאותי. סילבה כבר לקראת סוף הקריירה שלו ומחפש עכשיו קרבות גדולים שיכניסו לו מיליונים והרבה מיהם. אין ספק שג'ונס זה ה קרב . זה 1.2-1.6 (35-50 מיליון דולר הכנסות ל UFC) ו gate של 10 מיליון דולר - השאלה היא עד כמה דיינה ולורנזו יהיו מוכנים ללכת רחוק לוותר מהחלק של ה UFC בהכנסות בשביל הקרב הזה...
אני בטוח שבשביל 10 מיליון דולר, אנדרסון ילחם מול ג'ונס, אבל ג'ונס לא יסכים לקבל פחות ו 20 מיילון דולר זה לפחות פי 2, אם לא יותר, ממה שה UFC שילמו עד היום עבור קרב אחד, ואני בספק אם ירצו ליצור תקדים כזה.

אני חושב שהלכת רחוק מידי עם הכסף

ווייט לא היה מוכן לשלם 2 מיליון לפידור בזמנו (ויתקנו אותי פה אנשים שזוכרים יותר טוב) אז 10 מיליון לקרב?

1 מליון להפסד ו 2 מליון לניצחון עבור סילבה נשמע לי אטרקטיבי מאד. חצי מזה לג'ונס. בכל זאת הוא יותר גדול ויותר חזק. ושלא לדבר על זה שג'ונס בן 25 ונלחם 3 שנים לעומת סילבה בן 37 ונלחם כבר 15 שנה.

AmitNHB

New member
טעות. הם הציעו לפידור 5 מיליון דולר לup front

לחוזה לשלוש קרבות בלי יכלת לפטר אותו וזאת למרות שפידור מעולם לא היה בקרב שעשה מעל 100 אלף קניות, משהו שה UFC עושים (פעמיים) רק מלשים את הבאנר שלהם על אירוע. פשוט ואדים חשב שהם יעשו יותר כסף ב SF...

תבין, ה UFC עושים ט ו נ ה של
הם מקבלים בערך חצי (או אולי אפילו יותר) מכל קנייה של אירוע, שזה בין 45 ל 60 דולר, כלומר משהו כמו 25 דולר במינימום פר קנייה. תכפיל את זה במאות אלפי קניות ותוסיף מיליונים ממכירת כרטיסים ותגיע ל 5-10 מיילון דולר לאירוע דרעק ולעשרות מיליונים לאירועים הגדולי ועוד לא דיברנו על ספונסרים.... אז אתה באמת מאמין שמישהו כמו ברוק לסנר או GSP שקרב שלהם שווה עוד חצי מיליון קניות ולפחות הכפלה במכירות הכרטיסים מרוויחים רק את ה 400 K שה UFC מדווחים רישמית

לא מזמן התפרסמו הנתונים על כמה אוברים קיבל מה UFC בתביעה שהגישו גולדן גלורי נגדו. ה 400 K שהוא קיבל בקרב נגד לסנר היה רק הדובדבן שבקצפת. הוא קיבל מיליון דולר בונוס החתמה לחוזה ל 3 קרבות, שזה אומר עוד 333 K לכל קרב, ניצחון או הפסד ואת חוזה ה"מיין איבנטרים" שמעל 250 K קניות מקבלים 2 דולר לקנייה, ומעל 500 K מקבלים 3 דולר.. או משהו כזה, לא זוכר במדוייק אז אל תתפוס אותי במילה אבל זה הסתכם לו במשהו במשהו כמו 1-1.2מיליון דולר ובסה"ך כ 2 מיילון דולר לקרב (או קרוב לזה) וזה אוברים, שאף אחד לא שמע עליו מחוץ לקהילת ההרדקור, אז שווע לעצמך כמה לסנר קיבל

הקרב של סילבה מול סונן עשה מעל למיילון קניות וכמעט 7 מיליון דולר בכרטיסים. רק לפי החוזה של אוברים, הוא היה אמור לעשות כאן משהו כמו 2.5 מיליון דולר, אז היות ואנחנו מדברים על הלוחם P4P הכי טוב בעולם, אני מרשה לעצמי להאמין שהוא קיבל יותר בכיוון של 5 מיילון דולר.

moriarty

New member
לאוברים היתה סדרת ריאליטי - the Reem

שהפכה אותו למפורסם יותר מהלוחם הממוצע, אבל ברור שלסנר מפורסם ממנו פי כמה.

בגדול התכוונתי לסכומים שהם מצהירים עליהם

הסכום המוצהר של סילבה לקרב הוא בערך 200-250 אלף לקרב, והוא לא מקבל בונוסים יותר מידי כי הוא תמיד פייבוריט. הפעם אני מדבר על 2 מליון לניצחון ו 1 מליון להפסד, כלומר פי 4- 8 ממה שהוא רגיל, אז תכפיל את כל התמלוגים שכתבת עליהם פי 4-8.

AmitNHB

New member
הסכומים שהם מצהירים עליהם הם פשוט לא רלוונטים

ללוחמים מהטופ כאשר באים להעריך את השכר הכולל. זה פשוט לא החלק העיקרי בהכנסה שלהם ובעוד שסילבה אולי מקבל 250 אלף לקרב, יתכן שאוברים מקבל כמעט כפול אבל סיכומו של דבר מרוויח רק חצי מהסכום הכולל שסילבה מרוויח. כאמור, אין שום ספק שסילבה מקבל עסקה של נתח ממכירות PPV הרבה יותר טובה מזו של אוברים.

זקס11

New member
בכל מקרה, לסילבה אין מה לחפש מול GSP

גם אם סילבה ינצח את GSP, הנצחון לא יהיה הירואי ומדהים כמו ניצחון מול ג'ונס.

למעלה