תקופת החגים
- שנה טובה !
-אני אוהב את תקופת החגים.
- אני עדיין בחופש, מקווה למצוא עבודה.
- תכונונים: בראש השנה, אצל אמא\סבתא\דודים בנתניה אולי. (עדיין לא סגור). אין הרבה תוכניות. חו"ל כבר לא על הפרק. אולי חבל אולי מזל.
-מצעד השירים בגלגל"צ - לצערי מסיבות טכניות ואחרות, כבר לא שומע רדיו בכלל, (יש לי מכשיר ישן, שלא הצלחתי לחבר ב2 הדירות האחרונות).
גלגל"צ אני לא קולט כבר הרבה שנים, מאז שעזבתי את הדירה של אמא, לפני בערך 6 שנים.
אנסה אולי לראות את המצעד של ערוץ 24, דרך שותף שלי.
-יש לי גם אנגדוטה על הנושא: כשהייתי בן 19, הייתי מאושפז באשפוז יום ברמת חן. (איפה שגבריאל בלחסן היה מאושפז בסוף שנת 2010, איפה שראיתי אותו שם לפני כמעט 3 שנים):
והייתי די צעיר, וגם ממש התלהבתי מהמצעדים, העברי והלועזי. אז היה שם בן אדם מבוגר, היו שם בני 35 פחות או יותר, ואמר לחבר'ה המבוגרים: " אתם זוכרים שפעם היינו מצביעים למצעדים, ושומעים אותם, עם הגיל ההתלהבות פוחתת.
אבל אני עדיין מצביע בהזדמנות באינטרנט. לצערי כאמור, הפסקתי לשמוע רדיו, (אולי באוטו, שמסיעים אותי בני משפחה)
-מה מאחל לי ולנו לשנה החדשה? לי: מעבר דירה, (יש לי דד ליין עד סוף ינואר 2014), צריך לטלפן אחרי ראש השנה. לעבור לגור עם חבר שלי אלדד בתל אביב, או בדיור בר השגה. (ההגרלה ב5 לנובמבר. ריממבר ריממבר ה5 בנובמבר).
וגם סוף סוף למצוא עבודה מתאימה, לי, עבודה מהבית בהקלדות. וזהו בערך. אולי גם זוגיות חדשה.
ומאחל לעצמינו, שנמשיך להשתפר, ולפתור את כל הבעיות בחיים, ולהנות מהחיים, לא רק ללמוד ולעבוד. גם לבלות, והרבה. הרבה כסף, הרבה בריאות נפשית ופיסית. ואהבה, וזהו בערך.
בהצלחה לנו. ושנה טובה, שנה טובה באמת.
א.א.
=] ...