החגים כמעט כאן...

spaysi8

New member
החגים כמעט כאן...

אהלן!!

החגים מגיעים מוקדם השנה,
ואיתם כל התכנונים- ארוחות משפחתיות, חופשה מהעבודה, טיסות לחו"ל, גיחה לאילת..

האם אתם אוהבים את תקופת החגים? מה אתם אוהבים/לא אוהבים בתקופה זו?
האם יהיה לכם חופש, או שעובדים/לומדים לאורך התקופה ובתכל'ס לא יהיה לכם זמן לנשום?
מה התכנונים? משפחה? חו"ל?
האם אתם שומעים את מצעדי השירים בגלגל"צ ורשתות אחרות? (אני אישית נורא מתלהבת מזה!)
מה אתם מאחלים לעצמכם, ולנו, לשנה החדשה?

spaysi8

New member
אהלןןןןןןן

טוב נו, אני לא נרדמת, ואני אוהבת לענות לעצמי

אני מאוד אוהבת את תקופת החגים. בניגוד למשל לפסח- שאני שונאת.
אני אוהבת את ראש השנה כי תמיד אנחנו בבית (כלומר, לא אצל המשפחה הדתיה) ויוצא לנו להזמין חברי משפחה שאני מאוד אוהבת, וגם אני מבשלת מלא ומקבלת מלא מחמאות

אני בחופש מאז שהשתחררתי. אמנם תמיד יש לי עבודה כלשהיא, אבל תכל'ס- חופש.. אז כן, גם בתקופת החגים אהיה בחופש.. מתחילה ללמוד באוקטובר!!

אז, בראש השנה הולכים לדודים החילוניים, וא"כ בערב השני מארחים אצלנו..
בסוכות אצל הדודים הדתיים בשבת ממש מגניבה שאני ממש נהנית בה בד"כ..
חשבתי על טיסה לחו"ל בדקה התשעים, אבל נראה, כי אני צריכה גם לחסוך כסף..

אז כמו שהבנתם, כן, אני חולה על המצעדים השנתיים, יותר על הלועזי אבל גם את העברי אוהבת..

לי אני מאחלת שהשנה הראשונה בלימודים תעבור בכיף, ובהצלחה, ושאצליח לשלב את חבר שלי בתמונה. אה, וגם שכשהוא משתחרר, שיגשים את עצמו והכל, אבל שיהיה גם איתי, ושיעבור לגור איתי כבר!!
ולכם- שתמשיכו להיות פעילים (ואולי גם לבוא למפגשים), שתהיה לכם שנה של למידה והרפתקאות וכיף ומלא דברים חדשים!

Puskas

New member
כל כך
לגבי פסח!

איזה חג מחורבן.. שבוע מעפן ביותר שמאלץ אותי כל פעם לצאת מהעיר בשביל בירה ולחם!

Purple Mushroom

New member
תקופת החגים
- שנה טובה !

-אני אוהב את תקופת החגים.
- אני עדיין בחופש, מקווה למצוא עבודה.
- תכונונים: בראש השנה, אצל אמא\סבתא\דודים בנתניה אולי. (עדיין לא סגור). אין הרבה תוכניות. חו"ל כבר לא על הפרק. אולי חבל אולי מזל.
-מצעד השירים בגלגל"צ - לצערי מסיבות טכניות ואחרות, כבר לא שומע רדיו בכלל, (יש לי מכשיר ישן, שלא הצלחתי לחבר ב2 הדירות האחרונות).
גלגל"צ אני לא קולט כבר הרבה שנים, מאז שעזבתי את הדירה של אמא, לפני בערך 6 שנים.
אנסה אולי לראות את המצעד של ערוץ 24, דרך שותף שלי.

-יש לי גם אנגדוטה על הנושא: כשהייתי בן 19, הייתי מאושפז באשפוז יום ברמת חן. (איפה שגבריאל בלחסן היה מאושפז בסוף שנת 2010, איפה שראיתי אותו שם לפני כמעט 3 שנים):
והייתי די צעיר, וגם ממש התלהבתי מהמצעדים, העברי והלועזי. אז היה שם בן אדם מבוגר, היו שם בני 35 פחות או יותר, ואמר לחבר'ה המבוגרים: " אתם זוכרים שפעם היינו מצביעים למצעדים, ושומעים אותם, עם הגיל ההתלהבות פוחתת.
אבל אני עדיין מצביע בהזדמנות באינטרנט. לצערי כאמור, הפסקתי לשמוע רדיו, (אולי באוטו, שמסיעים אותי בני משפחה):)

-מה מאחל לי ולנו לשנה החדשה? לי: מעבר דירה, (יש לי דד ליין עד סוף ינואר 2014), צריך לטלפן אחרי ראש השנה. לעבור לגור עם חבר שלי אלדד בתל אביב, או בדיור בר השגה. (ההגרלה ב5 לנובמבר. ריממבר ריממבר ה5 בנובמבר).
וגם סוף סוף למצוא עבודה מתאימה, לי, עבודה מהבית בהקלדות. וזהו בערך. אולי גם זוגיות חדשה.
ומאחל לעצמינו, שנמשיך להשתפר, ולפתור את כל הבעיות בחיים, ולהנות מהחיים, לא רק ללמוד ולעבוד. גם לבלות, והרבה. הרבה כסף, הרבה בריאות נפשית ופיסית. ואהבה, וזהו בערך.
בהצלחה לנו. ושנה טובה, שנה טובה באמת.

א.א.
=] ...

raptor89

New member
(ללא כותרת)

אהלן!!

החגים מגיעים מוקדם השנה,
ואיתם כל התכנונים- ארוחות משפחתיות, חופשה מהעבודה, טיסות לחו"ל, גיחה לאילת..
אלה לא החגים שמגיעים מוקדם, זאת את שמאחרת...

האם אתם אוהבים את תקופת החגים? מה אתם אוהבים/לא אוהבים בתקופה זו? דייג, אוהב דגים? אוהב, בטח אוהב. אמנם מעדיף את פסח, אבל מסתדר גם עם חגי תשרי.

האם יהיה לכם חופש, או שעובדים/לומדים לאורך התקופה ובתכל'ס לא יהיה לכם זמן לנשום? בחופש כבר מה-18.7 וכמעט סיימתי לטפס על כל הקירות בבית.

מה התכנונים? משפחה? חו"ל? וול, ראש השנה + כיפור בבית של ההורים, ומיום אח"כ עד קצת לפני תחילת הלימודים בטיול בגיאורגיה.

האם אתם שומעים את מצעדי השירים בגלגל"צ ורשתות אחרות? (אני אישית נורא מתלהבת מזה!) המממ... לא. פעם הייתי שומע פה ושם, אח"כ היו בדיוק שלושה זמנים ספציפיים בשבוע שבהם הייתי פותח גלגל"ץ וכיום מעבר לנסיעות אני לא ממש שומע רדיו.

מה אתם מאחלים לעצמכם, ולנו, לשנה החדשה? שתהיה המשך ישיר לשנה שהייתה.

togi12

New member
שנה טובה וזה!

* לא אוהבת את החגים. אוכלים יותר מדי, יותר מדי מפגשים משפחתיים, יותר מדי חופש לבתי הספר, זה יותר מדי מרוכז הכל בחודש אחד... מה יש לאהוב?! אפילו הקניידלך של סבתא זה רק בפסח.

* וואלה, אין לי מושג אם יהיה לי חופש או לא. כרגע מובטלת אבל יכולה להיות עובדת בכל רגע :)

*תכנונים- אין יותר מדי. משפחה מן הסתם- חו"ל- הלוואי עליי אבל הרגע חזרתי מחו"ל. אז זה כנראה יסתכם בחיי בזמן האחרון- פסיכומטרי, חדר כושר ומפגשי CS.

*מצעדי רדיו- שומעת רק בסוף השנה האזרחית, העברי לא מעניין אותי כל כך :)

*בסקשן האיחולים אני אהיה בנאלית ולא יצירתית ואאחל לכולם שנה טובה ומתוקה. תחייכו הרבה, תעשו הרבה סקס, תאכלו בריא ושיהיה לכם לבריאות!

spaysi8

New member
קאונטר סטרייק?

זה הדבר היחיד שעלה לי עם האותיות האלה..

spaysi8

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני גם בקאוצסרפינג,
איך לא חשבתי על זה?

spaysi8

New member
אז אני חדשה

ואירחתי מחו"ל,
הבנתי שיש קהילה בארץ..
קשרי אותי!!

togi12

New member
בירושלים יש פעילות ענפה!

יותר נכון אני פעילה ענפה בעצמי (?) חחח. רוב המפגשים שלי נוצרים אחד על אחד, ואחר כך אם יש חיבור טוב מה שבדרך כלל קורה, אז ממשיכים להיפגש ונהיה חבורה.
או שקורה הרבה שיש חבורה של תיירים שנפגשו בהוסטל כולם ביחד ואז אחד מהם מצרף אותי- ואז אני הכי מאושרת !!!!

כמה חוויות יש לי מקאוצ'סרפינג...את לא יודעת... זה אחד הדברים הכי כיפיים שקרו לי בשנה האחרונה :)

togi12

New member
לא ממש...

חיפה זה רחוק.. תכנסי לעמוד של חיפה ותראי מה הולך שם, אם אין אז תתחילי בעצמך!

Puskas

New member
קניידליך איז דה שיט!

חח וואלה הדבר היחיד שטעים בפסח :)
(אצלנו יש לזה שם אחר אבל הרעיון זהה).

togi12

New member
פחחחחחה!!!!! נעלבתי אישית!!!!!!!!

קניידלך, יקירתי, זה ממש לא הדבר הכי טעים בפסח.
הדבר הכי טעים בפסח (וגם בכל שאר השנה) (חוץ מהקובה של סבתא) זה מצה עם שוקולד. שוקולד השחר פרווה.

מצפה להתנצלות מיידית מהמצה שלי! היא הלכה להתחבא במגירה מרוב שהיא נעלבה!!!!@$@#!@#!

למעלה