החגים כמעט כאן...

תקופת החגים היא התקופה האהובה עליי בשנה

בגלל כל המשפחתיות, זה כיף!!!!!!! לגבי תכנונים, אין שום תכנונים, נזרום עם מה שיש.

Black Balloon

New member

האם אתם אוהבים את תקופת החגים? מה אתם אוהבים/לא אוהבים בתקופה זו? אני אמביוולנטית. לא החלטתי אם אני אוהבת או לא.

האם יהיה לכם חופש, או שעובדים/לומדים לאורך התקופה ובתכל'ס לא יהיה לכם זמן לנשום? עובדת בערבי חג ובחול המועד, אבל זה לגמרי מרצון. אחרי החגים, זה מה שמלחיץ אותי...
מה התכנונים? משפחה? חו"ל? יוצא לי יומולדת בדיוק בראש השנה
שמשום מה זה קצת מבאס אותי (ולחבר שלי יוצא בדיוק בכיפור!). תכלס אין תכנונים. קצת משפחה, ו... נזרום.

האם אתם שומעים את מצעדי השירים בגלגל"צ ורשתות אחרות? (אני אישית נורא מתלהבת מזה!) וואו, הייתי שומעת כל הזמן, במיוחד בצבא. אבל עכשיו אני לא שומעת רדיו בכלל ואין לי מושג מה הולך בעולם המוזיקה עכשיו

מה אתם מאחלים לעצמכם, ולנו, לשנה החדשה? מאחלת לעצמי להצליח בלימודים, לא להתחרפן, להצליח לשלב עבודה עם לימודים ובעיקר להנות! ואני מאחלת לכם את מה שאני מאחלת לעצמי :)

Puskas

New member
עכשיו כשאני רשמית חופשי

יש לי זמן לחשוב בכלל על החגים :)

- אוהב מאוד את ראש השנה, החג האהוב עליי בשנה ובעצם היחיד שאני אוהב תאכלס (מלבד עצמאות).
זה החג היחיד שאין בו הגבלות (של אוכל בפסח וכיפור או של רעש כמו בפורים כשהשכונה שלי נשמעת כמו עזה) ושהוא לא סתמי (כמו סוכות וחנוכה למשל).

- יש חופש תודה לאל.. ביום ראשון אני מגיש את שני הפרו"סים שלי (60 עמודים בערך של מילים על גבי מילים ואינספור שעות של נבירה בעשרות טקסטים באנגלית בעע) ויוצא לחופש עד אמצע אוקטובר אז מתחיל שנה שלישית ואחרונה לתואר פח שלי.
אני אעבוד יותר כמובן אבל בעיקר רוצה לטוס ולגרבץ.

- בחג אני עם המשפחה אם זו השאלה.

- פאק לא.. לא אוהב רדיו, אני שומע את השירים שלי אבל עדיין נחמד לפעמים לדרג למצעדים שאני לא מתכוון לשמוע בכלל חחח

- להצליח בלימודים למי שסטודנט, להתקדם עוד שלב בחיים למי שכבר סיים ללמוד והתחיל את החיים האמתיים ומעל הכל כמובן בריאות שאת זה לא קונים בכסף ולא מקבלים בחזרה אם מקלקלים :)

spaysi8

New member
וואי צודק לגמרי לגבי ראש השנה

חג מהמם, אני מבשלת ואוכלת מלא ואכן אין הגבלות
(וגם, אני חולה על עוגת דבש!)

stav1991

New member
עונה גם חדשה אז זו הזדמנות להכיר :*)

אני מאוד אוהבת את תקופת החגים , מה שפחות אני אוהבת זה שבקושי עובדים ואז כסף לבזבז אחרי חודש של בזבוזים.
יש לי זמן לנשום ויותר מזה מה יותר טוב עם זמן משפחתי
ברור ששומעת מהרגע שאני מתחילה לבשל הרדיו פתוח על המצעד של גלגלצ עד שנגמר המצעד אני כבר מסיימת להכין
שתהיה לי שנה טובה ומאלת התחלות חדשו ת בעיקר בלימודים

תקופת החגים-עונה...

האם אתם אוהבים את תקופת החגים? מה אתם אוהבים/לא אוהבים בתקופה זו?בגדול אוהבת!!!! הדבר היחיד שאני לא אוהבת שבחינוך הקיבוצי עובדים כרגיל רק בחג עצמו יש חופש, בחול המועד עובדים,תמיד!

האם יהיה לכם חופש, או שעובדים/לומדים לאורך התקופה ובתכל'ס לא יהיה לכם זמן לנשום? עובדים,אין זמן לנשום....

מה התכנונים? משפחה? חו"ל?בחג אני בת"א, ובחול המועד אני בקיבוץ עובדת.

האם אתם שומעים את מצעדי השירים בגלגל"צ ורשתות אחרות? ברור!!!!!! אני מכורה! הדגש על המכורה, למוזיקה ישראלית, וכל שנה אני מאזינה למצעדים...מאוד מאוד אוהבת!

מה אתם מאחלים לעצמכם, ולנו, לשנה החדשה?מכיוון שהשנה שלי התחילה עם המון שינויים וכל שינוי יותר גדול מהשינוי השני,אני מאחלת לעצמי בעיקר הצלחה, להמשיך להגשים חלומות ושאיפות, להנות מהתקופה הזו! ומהקשיים שילוו אותה רק ללמוד מהם, להגיע לתובנות, ולהצליח ולצעוד הכי רחוק שאפשר, ולכם?! מאחלת בריאות אושר אהבה הצלחה ורק טוב!!!!!

חג שמח!

(אז מה אם הוא מחג אחר...)

האם אתם אוהבים את תקופת החגים? מה אתם אוהבים/לא אוהבים בתקופה זו? האמת שכן, תמיד יש לי התרגשות לא מובנת. מה שהכי מייצג מבחינתי את התקופה ומעלה לי חיוך אלו השירים שיש ברדיו, כמעט תמיד אותם השירים, בנסיעות שלנו למשפחה במרכז. לרוב אנחנו עושים את ערב החג אצל סבתא/אחד הדודים המרכז ותמיד בנסיעה יש שירים כיפיים.
האם יהיה לכם חופש, או שעובדים/לומדים לאורך התקופה ובתכל'ס לא יהיה לכם זמן לנשום? בראש השנה יש קצת חופש, בסוכות לא ממש- גם עובדת וגם מתחילה פסיכומטרי.
מה התכנונים? משפחה? חו"ל? רק חזרתי מחו"ל
לא משהו היסטרי, קצת בית, קצת קיבוץ, קצת פסיכומטרי.
האם אתם שומעים את מצעדי השירים בגלגל"צ ורשתות אחרות? לא באופן קבוע, אבל תמיד בצהריים של הערב חג שאני מוצאת את עצמי רובצת במיטה, אני שמה את זה ברקע.
מה אתם מאחלים לעצמכם, ולנו, לשנה החדשה? שנצליח להציב לעצמנו מטרות ולעמוד בהם, שנצליח לשבור שיאים עצמיים שלא חשבנו שנגיע אליהם ובעיקר שלא נוותר.

ofleibo

New member
עונה מאטלנטיק סיטי הרחוקה...

האם אתם אוהבים את תקופת החגים? מה אתם אוהבים/לא אוהבים בתקופה זו?
אוהב את הביחד הקהילתי ושונא את החוסר שגרה.

האם יהיה לכם חופש, או שעובדים/לומדים לאורך התקופה ובתכל'ס לא יהיה לכם זמן לנשום?
חופש חופש חופש
מה התכנונים? משפחה? חו"ל?
אני בחו"ל, ראש השנה בפילדלפיה.
האם אתם שומעים את מצעדי השירים בגלגל"צ ורשתות אחרות? (אני אישית נורא מתלהבת מזה!)
בד"כ לא כי זה בזמן הארוחה...
מה אתם מאחלים לעצמכם, ולנו, לשנה החדשה?

togi12

New member
נכון! ושכחת את הליברטי בל.

כמו שאמרו חכמינו: lick the liberty bell!

למעלה