לפני ניתוח

קוביd1

New member
עדי תשובה שלילית

שלא תעזי לעשות את זה ,בשום פנים ואופן ....מה מותר בשבוע הראשון "בשבוע הראשון לאחר הניתוח, ההוראה הרפואית היא צריכת נוזלים בלבד. כאשר ביומיים הראשונים הנוזלים צלולים בלבד (תה, מים, מרק צח מסונן, מיץ פירות מסונן, קרטיב, ג'לי), ובימים הבאים מצטרפים משקאות חלב (נס קפה, חלב, שוקו, מוקה, רוויון), ובהמשך גם מעדנים חלקים, לבן, יוגורט.
אם מרגישים טוב, חזקים ורעבים – אפשר לקצר שבוע ראשון ל-4 ימים, ולעבור ביום החמישי לכלכלה רכה.

מועתק מהאתר של אופירה .



קובי
 

קוביd1

New member
שלום עדי

אני מציע לך שתכנסי לאתר של אופירה תוכלי למצוא שם דברים חשובים
התשובה מהאתר העתקתי בשבילך

"בשבוע השני מוסיפים כלכלה רכה, מן הקל אל הכבד, לפי הסדר הבא, כאשר כל מאכל חדש ייאכל בנפרד:
פירה תפוחי אדמה, מוצרי חלב, ירקות מבושלים מעוכים, דייסות חלב (סולת / קורנפלור / קוואקר / אורז), מרקים טחונים, ממרחים: חומוס / טחינה / אבוקדו / טונה, ממרח ביצה קשה מעוכה עם שמן או מיונז, ירקות חיים מקולפים, פתית או פריכיות, פסטה ואורז מבושלים רך מאוד ומעוכים.
בשבוע השלישי מוסיפים גם קציצות מדג טחון ומעוף או בקר טחון
אם מרגישים צורך, אפשר לקצר גם שלבים אלו ביום או יומיים.



קובי
 

אופירA

New member
מנהל
שום פירור ממה שציינת

בשום פנים ואופן.

אני מאוד מבקשת שתתקשרי היום.
לא ידעתי שאת 6 ימים לפני הניתוח.
את צריכה קשר טלפוני.
אני רוצה לדעת מי מלווה אותך לניתוח, מה קורה לך כל יום ויום לפני ואחרי הניתוח.
אני לא רוצה שתעשי דברים על דעת עצמך ולא רוצה שתביני דברים לא נכונים מד"ר אבינוח. לא רוצה שתסבלי ללא צורך.
בייעוץ שלנו אנו מונעים את כל הצרות שאת מפחדת מהן.
הייעוץ של ד"ר אבינוח גורם להרבה צרות שלא חייבות להיות בכלל בכלל.
חייבים ללוות אותך בזמן החודשים הראשונים של הסגירות, שלא יקרה לך מה שקורה להרבה אנשים שלא עוברים ליווי ושומעים לד"ר אבינוח מבחינת קצב הסגירות.
מבקשת מאוד מאוד שתתקשרי.

טל' 03-5781855 אופירה.
 

קוביd1

New member
לא שמעתי על הרופא

ניתוח כזה מצריך מנתח תותח על ,שיש לו ניסיון ,
בואי נחכה לתגובות של חברים, אולי משהו מכיר.



קובי
 

ליבי131

New member
אברר. הרופא אמוא להיות ראש המחלקה לניתוחים

בריאטריים בעין כרם, זה לא אומר שהוא תותח?
הוא החליף את ד"ר קידר כשעזב....
לא חשבתי שניתוח רביזיה יהיה מסובך יותר מהראשון... - גם לקרוסקופי, רק להוציא את הטבעת, ועושה שרוול!
 

קוביd1

New member
לבי 131

כמה שאת טועה ובגדוללל ,ניתוח של הוצאת הטבעת ועשיית שרוול פי אלף אלפי מונים הרבה יותר קשה ,הגלל ההדבקויות של הטבעת ,ההצלחה בניתוח שרוול שהוא לא בתולי הרבה יותר נמוכה
לא סתם כתבתי לך שצריך רופא בעל ניסיון , אצל רופא לא מנוסה הניתוח הלפרוסקופי יכול להיות ניתוח של פתיחה מלאה.
תחשבי על זה..

קובי
 

אופירA

New member
מנהל
ניתוח בגוף שכבר נותח בעבר

הוא ניתוח מורכב. יש רקמות פנימיות שנוצרו בהן הידבקויות כתוצאה מההתערבות הקודמת בגוף, מהשינויים שבוצעו בקיבה.
צריך לדעת להתמודד איתן, לתמרן איתן.
בנוסף, צריך לבצע שרוול - לחתוך כל הקיבה ולתפור בצורת שרוול. החיתוך והתפירה של קיבה מצולקת, שברקמה שלה יש צלקות באיזור של הטבעת - דורשת גם ידע איך לעשות אותו מספיק צר ולא יותר מידי ולא פחות מידי, ולהתגבר על בעיית הרקמה המעובה המצולקת, וגם מיומנות לעשות את כל ההתמודדות הזו בלפרוסקופיה.

בטוח לא לקחו דפ"ר לעבוד בראש המחלקה הכירורגית במקום ד"ר קידר. אבל אנחנו לא מכירים אותו. לא יודעים איך העבודה שלו בכלל, וברביזיה בפרט.
 

מרים 882

New member
ד'ר חלילה היה מתמחה של ד'ר קידר.

והוא תפר אותי בשרוול.
הוא רופא מאוד נחמד,מעבר לזה לא יודעת.
 

קוביd1

New member
למרים

יכול להיות שד"ר חלילה רופא מצויין ,לא שמעתי עליו בפורום,
את יודעת שהוא רופא נחמד ,נחמדות לא מספיקה ,צריך מקצוענות ,בלי להוריד מערכו של הרופא.




קובי
 
למעלה