לפני ניתוח

מרים 882

New member
ניתוח לא פשוט וקל שעדיף לעבור אותו אצל מנתח/ת ידוע ובעל המלצות רבות.
גם אם ההמתנה לניתוח תהיה יותר ארוכה.

קוביd1

New member
ניתוח שרוול לא שמעתי את שמו של הרופא ,אני רואה שאת מנותחת באסותא ,וזה בפרטי לא בבית חולים ציבורי ,למה שלא תבחרי מנתח ידוע ,איך בחרת את המנתח הזה.

קובי

שאלות של מתחילה

בת 50 עם BMI 40

קראתי הרבה על הניתוחים ויש לי כמה שאלות על איך מתחילים

קיבלתי המלצות על ניתוח שר"פ בהדסה הר הצופים וגם על פרופ' קידר (טכנית יותר נוח לי באיזור המרכז)
מישהו מכיר את שתי האופציות ויכול להוסיף מנסיונו?
האם קידר מנתח פרטי?

אני רוצה להפעיל את הביטוח הפרטי שיש לי כדי לעבור את הניתוח באופן פרטי. איך עושים את התהליך, מי נותן אישור לחברת הביטוח שזה ניתוח הכרחי?

רגע לפני הוועדה

קצת פרטים "יבשים":
בת 44, שוקלת 94 על 160 משמע bmi 37 + סוכרת סוג 2.

ניגשת לוועדה ב21.01 ושאלותיי:
- איזה שאלות הדיאטנית שואלת ?
- איזה שאלות העובדת סוציאלית שואלת ?
- איזה שאלות הרופא שואל?

אשמח לתשובות וטיפים.

תודה מראש, הפורום הזה מדהים ומאגד לתוכו אנשים מדהימים, חזקים ומעוררי השראה וכן מידע רב.

שבוע טוב

לפני שבועיים שאלתי כאן אם ניתן לבצע ניתוח להוצאת כיס מרה וקיצור קיבה..
הייתי אצל כירוג ונקבע לי תור לניתוח להוצאת כיס המרה
כששאלתי על טבעת או שרוול הוא אמר שהתהליך להגיע לניתוח כזה לוקח כמה חודשים ..ואני סובלת מכאבים בגלל כיס המרה אז אין טעם לחכות ..
כמה זמן לוקח תהליך האישורים לניתוח כזה?איך מחליטים אם טבעת או שרוול ? בקיצור איפה מתחילים ?

adidid27

New member
אני גבולית ביותר, הועדה תקבל אותי?

אני שוקלת 84, אבל נמוכה מאוד, 152 ס"מ. אני לא סובלת מאיזה שהן מחלות (אלא אם כן הפלות חוזרות ונשנות שלא נמצאה להן סיבה נחשבות?), אני כן סובלת מדיכאון. הbmi שלי הוא 36. יש סיכוי?

אופירA

New member
מנהל
את הבירורים על תנאי השר"פ

כדאי לך לעשות מול מזכירות הדסה הר הצופים, ובמקביל מול מזכירתו של פרופ' קידר בבילינסון. תשאלי אותה אם הוא מנתח פרטי.

את ההליך מול הביטוח הפרטי את צריכה לשאול את הביטוח הפרטי. אם הם מתכוונים לטעון שהניתוח הוא קוסמטי, עלייך לטעון בחזרה שהניתוח נמצא בסל הבריאות בחינם לכל מי שיש לו BMI40 ומעלה, ולצרף את ההפניה לניתוח שתקבלי מהמנתח לאחר פגישת הייעוץ ואת האישורים לניתוח שתקבלי מקופת החולים שלך לאחר הבדיקות והוועדה שתצטרכי לעבור.

שמחה37

New member
לא יודעת איזה שאלות שואלים

אבל ע"פ הנתונים היבשים את תקבלי אישור בגלל הסוכרת.

מניחה שיבדקו את הצד הנפשי שלך והמוכנות שלך לניתוח.

אני ממליצה להיות את מה שצריך לקרוא יקרה

מאחלת לך הצלחה

שמחה

קוביd1

New member
ד"ר דוחנו יכול להיות שהרופא מצוין ,לא שמעתי את שמו בפורום כל השנים

קובי

קוביd1

New member
שבןוע טוב

אל תחכי עם כיס המרה שלא תקבלי התקפת כאבים ,שזה כאבים חזקים מאוד
אין ברירה תעשי את ניתוח כיס המרה עכשיו ,ניתוח הגבלת /קיצור קיבה יכול לחכות. שום דבר לא דחוף.
איפה מתחילים קובעים תור לרופא שעושה את כל סוגי הניתוחים ומתיעצים איתו לגבי סוג הניתוח מה שמתאים לך ולא מה שמתאים למשהו אחר ופופולרי עכשיו ,המנתח ינחה אותך לגבי כל הפרוצדורה הבירוקרטית כולל הועדה
השאלה האם את רוצה להינתח בבית חולים ציבורי או באופן פרטי דרך אחד הביטוחים שיש לך .בבית חולים ציבורי התורים ארוכים ,לפעמים ארוכים מאוד ,בבית חולים פרטי זמן המתנה קצר הרבה יותר.
אל תדחי בשום פנים את הניתוח של כיס המרה .

הרבה בריאות בהצלחה בכל .

שבוע טוב

קובי

קוביd1

New member
לא תעברי וועדה

אין מחלות נלוות \דיכאון זאת לא מחלה נלוות להשמנת יתר .

קובי

הפלות חוזרות

האם עשית סט בדיקות קרישיות מלא (לא קרישה, אלא קרישיות יתר)
את נוטלת קלקסן? קראתי בפורום פוריות על הקשר בין הפלות חוזרות וקרישיות יתר, לא יודעת אם זה רלוונטי לוועדה, אבל זה בוודאי פחות חשוב מהריון שמסתיים בידיים מלאות...

adidid27

New member
עשיתי, עדיין אין תוצאות.

איזה מבאס זה להיות בתחום האפור הזה, כשכל דיאטה כושלת נגמרת בעוד שלושה קילוגרמים עודפים.

מבינה מאוד

בהצלחה עם שני הפרוייקטים! ואגב הפלות חוזרות בטח נחשבות לסוג מסויים של אי פיריון, שזו כן מחלה נילווית לפי מה ששמעתי כאן בפורום עד כה, אולי כדאי לנסות לבדוק עם רופא שמבצע את הניתוח שאת רוצה אם יש קשר בין ההפלות להשמנה ואם ידוע לו משה ובהקשר לוועדה.
אני סתם זורקת השערה לאוויר, לא יודעת אם זה יכול לתפוס אבל שווה לנסות אם את סגורה על ניתוח וכל שאר הפרמטרים מתאימים לניתוח.
אחרי שתקבלי את תוצאות הבדיקות את מתכוונת לגשת לפרופ קופרמינץ או כארפ?

shery20

New member
אני עברתי וועדה בעקבות כולסטרול גבוה ו

טרגליצירידים בדם (שומנים בדם) יש לך אולי?

למעלה