לפני ניתוח

תודה קובי

הרופא אמר לי שאני גבולית מאוד בגלל הbmi ואין לי מחלות רקע ..אז זה יכול לקחת חודשים, הוא צודק?
האמת שזה קצת ביאס אותי, נכון שלא עושים כאלה דברים בפזיזות ,אבל כבר חשבתי שאם נכנסים לניתוח אז לעבור את שני הדברים יחד

אופירA

New member
מנהל
אפשר לעשות שני הניתוחים יחד

אבל לא בתנאים שלך.
בתנאי שכיס המרה אינו במצב מסוכן כמו שאת מתארת.
ובתנאי שתהליך האישור לניתוח בריאטרי (קיצור/הצרת קיבה) כבר החל ויש תאריך לניתוח.

במצב שבו עדיין לא התחלת הליך לאישור ניתוח בריאטרי, ויש סיכון בדחיית ניתוח כיס המרה לכמה חודשים - כנראה זה לא מתאים.

טליוגם

New member
אכן אופירה צודקת כרגיל:)

כשהיה לי כבר תור לניתוח ועשיתי את הצילום והאולטראסאונד בטן הסבירו לי שבעצם מחפשים גם אבנים בכיס המרה שאם ישנם אז יבצעו את הניתוח ביחד אבל אם הבריא טרי עדיין בגדר מחשבה חבל לחכות ולסבול בינתיים

אופירA

New member
מנהל
אין צורך להתכונן מראש - תעני את האמת הפשוטה

כעיקרון רוצים למדוד גובה ומשקל, לראות את הבדיקות, אולי לשמוע על ניסיונות דיאטה בעבר, ואולי לספר לך 2 מילים (ולא יותר...) על הניתוח שבחרת.
אם לא בחרת ניתוח, יציעו לך שרוול. אם בחרת ניתוח טבעת, יציעו לך שרוול ויגידו לך שטבעת זה איום ונורא...
כנראה גם ישאלו אם יש מי שתומך בך, מי שיכול לעזור לך בשבועיים הראשונים להרים ילדים וכד'.

אופירA

New member
מנהל
לא. את קודם כל פונה למנתח

ומבררת מה המסלול הפרטי שהוא מאפשר.
יש מסלול פרטי גם דרך ביטוח משלים בקופ"ח וגם דרך ביטוח בריאות פרטי בחברת ביטוח.
את מבררת במזכירות המרפאה שלו את ההליך הפרטי - מה הוא דורש.

במקביל את מבררת את התנאים של הביטוח הפרטי שלך, ומה הם דורשים כדי לממן לך את הניתוח.
ואז את יודעת איך להמשיך ומה תצטרכי לעשות מול קופ"ח.
התהליך מורכב מהרבה דרישות ופרטים.

קוביd1

New member
שלום לך הדס

תבדקי האם הביטוח הפרטי שלך מכסה ניתוח קיצור הגבלת קיבה ,זה בשלב ראשון ,לפי מיטב ידיעתי גם הביטוחים הפרטיים דורשים אישור מועדה
שלב שני תיגשי למנתח שעושה את כל הניתוחים ,ותיעצי איתו מה לעשות ,כולל כל עיניין הבירוקרטי רוב המנתחים הבכירים עובדים גם בפרטי
יש מבחר מנתחים ,האם את סגורה על סוג הניתוח, ניתוח טבעת אני ממליץ על ד"ר אבינוח , יש את ד"ר סובחי מאיכילוב שמנתח גם בפרטי ,יש עוד רופאים שמנתחים במדיקל סנטר בהרצליה או באסותא רמת החייל,

קובי

קוביd1

New member
להדס

האם הביטוח הפרטי שלך נעשה באופן פרטי ,או באופן קולקטיבי ממקום העבודה .
יכו להיות שישנה הגבלה של ניתוחים כאלה ,וכדאי לבדוק.

קובי

בדקתי ואין לי מגבלה

לגבי התאמת סוג הניתוח , אני מעדיפה ניתוח שרוול.
אני מבינה שניתוחיפ פרטיים באיזור המרכז מבוצעים רק בבתי חולים פרטיים, האם זה מומלץ?

קוביd1

New member
להדס

ניתוחים פרטים בבתי חולים פרטיים במרכז כמו מדיקל סנטר בהרצליה ואסותא ברמת החיל ,כן זה מומלץ זמן ההמתנה הרבה יותר קצר .תנאי האישפוז יותר נוחים ,בתי החולים האלה מצוידים ים במיטב המיכשור הרפואי ,למקרה חירום בחדרי ניתוח מאובזרים ,נערכים בבתי החולים האלה ניתוחים הרבה יוותר מסובכים מאשר שרוול .
נוסף לזה בבית חולים ציבורי את יכולה להיות מוזמנת לניתוח ,ובאותו יום יש ניתוחים דחופים ,ואז ידחו לך את הניתוח ,לעומת בית חולים פרטיי הכל מתוכנן ואין הפתעות .
צריך רק לבחור מנתח טוב ,וזה הכי חשוב .

בהצלחה !!

קובי

מרים 882

New member
ממליצה לך מאוד על ד'ר קידר.

הייתי בין הניתוחים האחרונים שלו בעין כרם.

תשובות

הי,

אני נותחתי לפני שבועיים באופן פרטי על ידי ד"ר קיידר באסותא רמת החייל.
להלן כמה תשובות:
1. אני הפעלתי את מכבי מגן זהב כמבטח העיקרי.
2. היות וההשתתפות העצמית הייתה גבוהה (הניתוח היה מעקף תריסריון והסרת טבעת קודמת), הפעלתי את הביטוח הפרטי בגין ההשתתפות
3. אינני יודע לגבי הדסה, אך שווה לבדוק מול ד"ר קיידר.
4. הטלפון שלו במרפאה (בת"א): 7644585 - 03
5. התהליך הינו תיאום פגישת ייעוץ (כוללת פגישה עם ד"ר קיידר, דיאטנית בריאטרית מומחית לנושא ופסיכולוגית). קודם לפגישה תקבלי את רשימת דרישות הבדיקות וזה לכשעצמו יקח לך כחודש ימים.
6. בפגישת הייעוץ, תבחרו את הניתוח המתאים לך ביותר.
7. שאר התהליך נגזר מבית החולים שבו את מעוניינת לעבור את הניתוח. באסותא היות וזה של מכבי זה חייב לעבור וועדה בריאטרית שעיכבה בעוד חודש את התהליך.

בהצלחה!

למעלה