לפני ניתוח:

טלילה34

New member
מאיפה להתחיל

החלטתי לעבור את הניתוח גובה 160 משקל 102 צריכה לעלות 2-3 קילו בעצת הרופאה שלי ומה אחר כך מאיפה מתחילים קיבלתי את השאלון של מכבי איך עונים עליו מה זה כל השאלות האלו אוווווף אין לי מושג איך להתחיל והכל מתחיל להתבלבל לי

gueber33

New member
מעקף קיבה מנתחים

שלום רב,

אני חושב שהניתוח שתתאים לי זה מעקף קיבה.

לפי מה שהבנתי לא כולם עושים את זה.

משהו יכול לתת לי המלצה על מנתח באסותא???

תודה

מיכלי054

New member
אז ככה, הייתי היום אצל אחד הדוקטורים

שעושים ניתוחי קיצור קיבה. כמובן עם תור מסודר.

הוא ראה אותי ושאל כמה B.M.I יש לי, אמרתי לו 34

הוא לא רצה לקחת כסף ואמר שחבל על הזמן שלו ושלי ושהוא לא מוכן לנתח אותי מפני שאני לא מספיק שמנה.

אוףףףףףףףףףף.

עוד פעם להתחיל דיאטות? אין לי כח

( לפני כ 17 שנים עשיתי ניתוח טבעת וכמובן שהגעתי למשקל שאיתו נותחתי)

טלילה34

New member
חייבת תמיכה בבקשה

יום ראשון בעזרת ה סוף סוף ועדה כל הסביבה עד עכשיו באמת תמכה ואתמול הכל התפוצץ אחותי דיברה עם המתקשרת ריקי קיטרו שאמרה שבשום אופן לא אעשה את הניתוח כי היא קיבלה הזהרת מוות עלי ופתאום ההודעות והטלפונים מאחותי ומאמא שלי לא פסקו אמא שלי נשבעה שלא תתן לי לעשות את הניתוח "על גופתי המתה את תעשי, את לא תשאירי שלושה ילדים יתומים) הדמעות לא מפסיקות ועכשיו התחילו הפחדים מה עושים ?????? לא רוצה לוותר על הניתוח אבל מה עכשיו? להמשיך ולא לעדכן אותם בכלום לומר שירדתי מהנתוח ובכל זאת להמשיך? ברור שעכשיו אני עוד יותר מפחדת כי אלו דברים שמעדיפים לא לחשוב עליהם בבקשה אשמח לתגובותיכם תודה וסליחה על החפירה

maimon89

New member
חדשה פה

היי
אני בת 25 והתחלתי תהליך לניתוח בריאטרי.
שאלתי היא לנשים בערך בגילי שעובדות בעבודה מסודרת ונכנסו להריון לאחר הניתוח (קראתי שאחרי שנה זה כבר בסדר)
מהם החסכים שנוצרים, כיצד זה השפיע על ההריון והתזונה בהריון ואיך מסתדרים עם עבודה במשרד ושמירה על תזונה מסודרת.
בעיקר אשמח לשיחה קצרה עם מישהי שקרובה לסטטוס שלי שאוכל להבין טוב יותר את ההשלכות על היום יום
תודה מראש לעונות :)

יאני1

New member
שרוול vs מעקף קיבה

היי כולם,

החלטתי שאני מעוניינת לעבור ניתוח שרוול ועברתי וועדה. כשנפגשתי עם המנתח, ד"ר סקרן, הוא התנגד לשרוול ומאוד המליץ על מעקף קיבה, בעיקר לאור כישלון הטבעת שיש לי מ 2006.
שוחחנו ארוכות ולבסוף הסכמתי איתו והחלטנו ללכת על המעקף.
הניתוח נקבע ל10 באוגוסט :)

ממה שקראתי, בחיי היום יום אין יותר מידי הבדל בין שני הניתוחים, האמנם?
מישהו יכול לשתף אותי בחוויה שלו/ה לאחר מעקף?
מה לגבי תופעת הדאמפינג הידועה לשמצה?

אשמח לתגובתכם ותמיכתכם :)
מעיין

שירהלי3

New member
טיסה לחול

כמה זמן לאחר הניתוח מומלץ להיות במנוחה? יש הגבלה לטייל, ללכת, לטוס?

RAZ183

New member
ניתוח קיצור קיבה והוצאת כיס מרה

האם מישהו עבר ניתוח קיצור קיבה (שרוול) והוצאת כיס מרה באותו הניתוח? אשמח לשמוע על ההרגשה בתקופה הראשונה לאחר הניתוח ועל תהליך ההחלמה.

חן1113

New member
מחפשת המלצה על מעקף קיבה - ד"ר סולד עמיר

שלום לכולם,

מחפשת המלצה ממישהו שעבר ניתוח מעקף קיבה אצל ד"ר סולד עמיר.
האם מישהו יודע כמה זמן ד"ר סולד מנתח ניתוחי מעקף קיבה?

אופירA

New member
מנהל
העצה שלי מניסיון רב -

אל תנסי בשום אופן לעלות אפילו גרם אחד. אם תצליחי להוריד כמה גרמים נפלא. אבל בשום אופן לא לנסות לעלות.
הרופאה שלך לא יודעת לחשב BMI... דבר כל כך אלמנטרי היא לא יודעת...
יש לך בדיוק BMI40. תבואי עם בגד קצת כבד, תשתי 2 כוסות מים לפני השקילה וזהו.

גם אם באמת היו חסרים לך 2 קילו, הייתי ממליצה לך מכל הלב, לא לנסות להעלות אותם. או שהם יעלו לבד, או שתשלימי את החסר עם עוד 2 כוסות מים, וכמה שקלים בכיסים או משקולות קטנות שקונים בחנויות ספורט.
אבל לא חסר לך שום ק"ג, אז ששום רופא לא יגיד לך שטויות.

לא יודעת מה זה השאלון של מכבי. גשי למשרד של הסניף שלך ותשאלי שם את כל השאלות.
אם את רוצה להגיד פה מה השאלות, אפשר.

אל תשכחי שדבר ראשון את צריכה להבין מה זה "הניתוח", ושמדובר ב-3 ניתוחים שונים, ואת צריכה להחליט איזה מהם את מעוניינת.
בנוסף, את צריכה לקבוע תור למנתח. אם אין לך מושג איזה מנתח, ולא יודעת להחליט איזה ניתוח, תעלי פה את השאלות וניתן לך כלים להחליט.

קוביd1

New member
שלום לך

לא הבנתי מזה נראה לי שמתאים לך מעקף קיבה .מה שאני מציע להיפגש עם מנתח שעושה את כל סוגי הניתוחים ,ולבדוק מה שמתאים לך .תבדוק ותבחן מה שמתאים לך ולא מה שכולם עושים .
יש פה בפורום באיזה מקום רשימת הרופאים ואיפה הם מנתחים
אופירה בטח תוכל לעזור לך בנושא

קובי

קוביd1

New member
כל הכבוד לרופא

שלא לקח ממך תשלום על הביקור כי בBMI שלך אין מצב שתקבלי אישור בוועדה ,
איזה ניתוח טבעת עברת לפני 17 שנה בטח זה לא הטבעת המתכוונת .

גם בטבעת או בכל ניתוח הזה צריך לעשות דיאטה ולשמור ,הניתוח כלי עזר לירידה במשקל.

בהצלחה ספרי לנו מה קורה עם הדיאטה שלך.

קובי

אופירA

New member
מנהל
ממצאים שהעליתי מחיפוש של 2 דקות בלבד:

המתקשרת ריקי קיטרו שמנה מורבידית. היא לא רוצה לעשות ניתוח, לכן מנסה להניא אנשים מלעשות ניתוח, בנבואות שווא.

נבואות שווא נוספות שלה מופיעות בסרטון הזה. האם נבואותיה לשנת 2013 התגשמו? ממש לא. אף אחת מהן לא!
[URL]http://forums.walla.co.il/viewtopic.php?f=1632&t=1[/URL]4623170
מלבד אלו שכל חזאי פוליטי יכול היה להגיד באופן אוטומטי חודשיים לפני 2013... אלו לא נבואות אלא תובנות ברורות של כל איש עם IQ מעל 100.
היא נבאה עלייה לשלטון של מפלגת העבודה ב-2013. מן הסתם שהיא מצביעה לשמאל. לא כן?

לכן לנבואתה ולהזהרות המוות שהיא מקבלת עלייך אפשר להתייחס בהתאם לכל הנבואות שלה לשנת 2013.
המשפט האחרון שלה בסרט - 3 המילים האחרונות - רלוונטיות במדויק לנבואה שהיא התנבאה עלייך באזני אחותך.
חשבו על כך.

אופירA

New member
מנהל
בשנה הראשונה לניתוח חשוב לא להיכנס להריון

אחרי שנה אין מה לדאוג לחסכים תזונתיים ועל להסתדר במשרד.

ligal mezger

New member
מחוויות של מעוקפת

היי, אני מעוקפת קיבה כבר שנתיים וחצי. נותחתי גם ע"י ד"ר סקרן נאסר. למזלך נפלת על אחד הרופאים הטובים שיש, שעושה מעקף ולא דוחף סתם שרוול כמו הרבה רופאים אחרים.
ירדתי את כל משקל העודף שהיה לי תוך חצי שנה ומאז אני על אותו משקל (עם משחק של קילו למעלה ולמטה).
בחיי היום יום המעקף עדיף כי יש אין צרבות (כמו שיכול להיות בשרוול). כדאי להיצמד להוראות הרופאים/דיאטנים בחודשים הראשונים ולהקפיד לאכול כל 3 שעות.
אני אישית אוכלת הכל מהכל, ממש לא עושה חשבון לקלוריות/שומנים וכל השאר, פשוט אוכלת הכל ובמידה הנכונה.
לגבי תופעת הדאמפינג, לא יודעת מי השמיץ אותה, היא תופעה מבורכת ביותר! זה מה שישמור עליך מפני הגזמה במתוקים, קוביית שוקולד או שתיים אפשר, אבל לא חבילה שלמה כמו שיכולים לאכול מטובעים וגם משורוולים.
אחוזי ההצלחה של הניתוח לטווח הרחוק הם הטובים ביותר ואורח החיים נפלא.
ממליצה בחום גם על הניתוח וגם על המנתח הנפלא.
לשאלות נוספות אשמח תמיד לעזור

ליבי3617

New member
למיטב ידיעתי

ד"ר סולד לא מבצע ניתוחי קיצור קיבה.
הוא ייסד את מרפאת מלב"י ששם מנתחים ד"ר רזיאל, ד"ר גוייטין וד"ר סקרן.

ליבי3617

New member
יש לא מעט

תוכל לראות בפורום שלנו את יעל הצפונית ולשאול אותה איך זה עבר לה.

יאני1

New member
ממש שמחה לשמוע!

כל הכבוד על הירידה, מרשים ביותר
את לוקחת ויטמינים?
מרגישה חולשה? סובלת מנשירת שיער?

שאלות, שאלות

ligal mezger

New member
תשובות בפנים

נכו להיום, אני לוקחת מולטיויטמין באופן קבוע.
בחצי השנה הראשונה לקחתי גם ברזל, ויטמין D, סידן, B12 ואבץ - לפי המלצת הרופא.
בבדיקות דם שעשיתי אחרי חצי שנה המדדים היו גבוהים והמליצו לי להפסיק הכל חוץ מהמולטיויטמין.
אני מקפידה לעשות בדיקות כל חצי שנה כדי לראות שאין חוסרים.

לגבי הנשירה - הייתה נשירה חמורה אחרי 3 חודשים. הלכתי לרופאת עור שהמליצה לי על כדורים אחרים (לא זוכרת איזה) ולקחתי אותם למשך 3 חודשים והשיער גדל שוב.
אחרי עוד תקופה שוב הייתה קצת נ שירה וחזרתי לקחת אבץ למשך 3 חודשים והשיער שוב גדל.
גם עכשיו חזרתי לקחת אבץ כי יש קצת יותר נשירה מהרגיל. בקיצור.... עם האצבע על הדופק והכל בסדר.

למעלה