לפני ניתוח:

קוביd1

New member
שלום לדנדשה

ירידה במשקל מסייעת לכניסה להריון ,קראתי על נשים בפורום שהייתה להם בעיית פוריות בגלל השמנת היתר ואחרי הירידה במשקל הכל הסתדר .
לפי מה שידוע לי צריך לחכות שנה לכניסה להריון.
איזה ניתוח בריאטרי את רוצה לעבור במידה ואת עושה טבעת תצטרכי לפתוח את הטבעת חלקית בשלבים המתקדמים של ההריון ,במידה ואת מתכננת שרוול או מעקף קיבה ,אין שום בעיה צריך לאכול את כל המאכלים שלא תיהיה בעיה של קבלת ויטמינים הדרושים לאישה ולעובר.במידה וצריך לקחת ויטמינים אל תהססי.
אפשר במשרד לשמור על תזונה מסודרת שתוכלי לקבל מהדיאטנית ,אבל בואי לא נרתום את העגלה לפני הסוסים ,ככה נראה לי שאומרים את זה .
מקווה שמישהי תיכנס ותעזור לך
בהצלחה !!!

קובי

קוביd1

New member
טלילה

בכל ניתוח בכל פעולה שאנחנו עושים יש סיכונים ,אז מה נפסיק לחיות לא נצא החוצה לא נעבור את הכביש לא ננהג.
קראתי את זה שאחותך דיברה עם המתקשרת שרואה בקלפים ,אני לא מאמין בשטויות האלה בכלל ,השאלה עם תישארי שמנה איזה מחלות יהיו לך
ההחלטה אישית שלך ושהאחיות שלך לא יתערבו בחיים שלך ,את כבר לא ילדה ולא צריכה עצות של אף אחד
תחשבי על זה

קובי

טלילה 35

New member
היי זאת אני נחסמתי משום מה

תודה רבה רבה לכולכם על החיבוק הענקי ששלחתם לי על התמיכה והחיזוקים אתמול הייתה הוועדה ועכשיו מחכה לתשובה שבועיים ?????????????????????
מקווה שיאשרו לי ושהכל יעבור מהר ובשלום מבטיחה לעדכן ושוב תודה

אופירA

New member
מנהל
לא, אל תעשי דיאטות. דיאטות גורמות להשמנה

תלמדי אורח חיים נכון, כמו של חולי סכרת, עם קבוצת תמיכה ומה שצריך, ותשמרי עליו כל החיים.
לזה לא יכול להיות שאין לך כוח, כי את זה את חייבת, ואין לזה פיתרון ניתוחי, ולא שום תחליף.

אופירA

New member
מנהל
המלצות על מנתחים (לאו דווקא אסותא):

רזיאל, גוייטין (אסותא, מלב"י, פרטי).
קידר בבילינסון
סובחי (איכילוב)
ספיבק בתל השומר (גם מנהל המרפאה להשמנת יתר).
פרופ' רובין (בתה"ש)

המנתחים הערביים ברמב"ם חיפה. (אלו בתי חולים ציבוריים):
עסליה - גם שרוול וגם מעקף
מחג'נה
מטר בבני ציון

קוריאנסקי, שמעונוב (בתה"ש)
דוד חזן, גירון באסותא לב המפרץ.
ספוזניק בקפלן, מינץ בבי"ח השרון, שוורץ במאיר.
בהדסה הר הצופים רונית גרינבוים ונחום בגלייבטר.

meira85

New member
רמבם

היחס והטיפול מעולים אני נותחתי ע."י ד"ר מחגנה מעקף קיבה לפני חודשיים וחצי מעולה .
יש בעייה רק בזמן עד הנתוח.
אבל הוא ממש מומחה.
נתח את השכנה שלי יום לפני שרוול באסותא

tzfat

New member
נדמה לי שקוריאנסקי

עובד באיכילוב עם סובחי.
חלק מהרופאים גם עובדים בתי חולים ציבורים
ויש שעובדים גם אסותא או מדיקל סנטר.
מקימי מצפת

ligal mezger

New member
ד"ר סקרן נאסר מנתח באסותא

לדעתי אחד הרופאים הכי טובים למעקף, אומרת מניסיון שלי ושל עוד כמה חברים

gueber33

New member
ד"ר סקרן נאסר בהסכם עם מכבי?

ד"ר סקרן נאסר בהסכם עם מכבי?

טלילה34

New member
היי תודה

אני קראתי קצת על הניתוחים וניראה לי שהלך על שרוול את הניתוח ארצה לעבור בוולפסון אז הבנתי ששם אין צורך לקבוע עם המנתח כי זה משתנה בשאלון של מכבי יש שאלות כמו באיזה אחוז מהזמן אתה מוצא את עצמך חושב על אוכל ? באיזה אחוז מהזמן אתה מודע למה שאתה אוכל? עד כמה אתה מגדיר את עצמך כאדם שאוכל מסודר? עד כמה אתה מאמין שמשקל גופך קשור להתנהגות שלך ? כמה היית רוצה לשקול כשנה לאחר הניתוח?מה עשי כדי שהניתוח יצליח? לא בא לי ליפול בשאלון הז

אופירA

New member
מנהל
לא תיפלי בשאלון הזה

הניתוח אינו מיועד רק למי שמסוגל להתבטא בהבעה בכתב ברמה כל כך גבוהה... ורק מי שיש לו IQ גבוה במיוחד, ונטייה קשה לפילוסופיה ולספרות יוצרת...
שאלון כזה בחיים שלי לא שמעתי עליו, זו המצאה חדשה של מכבי, והיא לא תקבע את הקריטריונים שלך לניתוח.
את יכולה לענות על השאלון מה שאת רוצה, למשל את התשובה: אינני יודעת, אינני יודעת למדוד. או סתם כל תשובה פשוטה וכנה אחרת.
שילמדו לנסח שאלונים בצורה יותר פשוטה...

אפשר גם לשלוח שם קללה עארסית חריפה, כדי שיידעו שהשאלון לא מתאים לכל אחד, וגם בבונים נפוצים "תושבי צ'כונה" סובלים ממחלת השמנת היתר וזכאים לניתוח...

לגבי השאלה "כמה היית רוצה לשקול כשנה לאחר הניתוח", תעשי חישוב מה עודף המשקל שלך, תורידי מזה 20%, ואז תחשבי את משקלך היום פחות התוצאה. וזו התשובה שתתני.
נניח עודף המשקל הוא 50 קילו, ואת שוקלת 120 וגובהך 1.75. אז תגידי שאת רוצה לשקול 80.

למעלה