סיכום חודשי לחודש ינואר 2013

LeAnnDylan

Well-known member
אהבתי בעיקר את השירים מהפאוור ריינג'רס

אחר כך ראיתי ביוטיוב שיש לה עוד איזה שנים שלושה שירים אבל לא הצלחתי להשיג אותם באיכות נורמלית אז יש אותו באיכות קראפית של הופעה ביוטיוב

אוונסנס היה אחד הפורומים הראשונים שכתבתי בו. אבל תמיד הרגשתי לא שייכת כי כולם שם היו ילדים וכולם גם במין קומונה משלהם. פעם איזה מישהי שהכרתי מפורום אחר בתפוז אמרה לי שאני צריכה לבוא למפגש פורום שלהם. לא הכרתי שם אף אחד חוץ ממנה אז אמרתי לה שאם היא תבוא אני אבוא, הלכתי וזה היה יום ממש מבוזבז. אני גם זוכרת שהלכנו אח"כ לאכול בעזריאלי וישבנו אני היא ועוד שתי בנות מהפורום יחד בשולחן ואז הן שאלו אותי אם אני לסבית ואמרו שיש מפגש לסביות של פורום אוונסנס אח"כ בגן המשולש(
) אני זוכרת שנעלבתי עד עמקי נשמתי באותו הזמן מהמחשבה שמישהו יכול לחשוב בכלל שאני לסבית!@#$
כששאלתי למה הן חושבות שאני לסבית הן אמרו שהחולצה שלי נותנת רושם מטעה. מאז לא לבשתי אותה יותר
וזו הייתה חולצה שממש אהבתי מהפן קלאב של מירנדה למברט

בדיעבד, עכשיו כשאני מסתכלת על תמונות מהאותה תקופה, הכי הייתי מתלבשת כמו איזו לאסביין אבל אז זה היה נדמה לי כמו הדבר הנכון ללבוש

היא הקליטה מאז עוד 2-3 שירים..

אבל אני אוהב את Crawl חבל שהיא לא הקליטה אותו..
כן, אוונסנס באמת לא כזה קשור בייחוד בגלל שהרוב שם הכירו עוד לפני..

ראיתי גם תיקיה של the voice, ראית את כל העונות?! יס לא מביאים את שאר העונות
אז ראיתי את הגרסא הבריטית ביוטיוב

LeAnnDylan

Well-known member
לא איזה

ראיתי רק את העונה הראשונה של דה וייס וברחתי. התחלתי לראות בגלל שאני מאוהבת בבלייק
אבל אחרי האודישנים זה היה פשוט מעפן. אהבתי את דיה באותה עונה אבל לא מספיק בשביל לעקוב אחרי אחרי התוכנית. את עונה 2 כבר בכלל לא ראיתי. אני חושבת שראיתי 3 פרקים ראשונים כי מירנדה למברט וקלי קלרקסון היו שם עם בלייק אבל אז החלטתי שאפילו הן לא מצדיקות צפיה כי זה לא כאילו שהן שרות יחד

אבל לפני איזה כהמ ימים הטרדתי איזו מתמודדת שממש אהבתי באודישנם של איידול לפני 3 שנים ונפלה בשבוע הוליווד, בטוויטר ושאלתי אותה למה היא לא נבחנת שוב לאיידול (האודישן שלה היה אדיר וממש קיוויתי שהיא תחזור בשנה שלאחר מכן
) והיא אמרה שאין לה כוונה להיבחן לאיידול שוב אבל שהיא נבחנת לעונה הבאה של דה וייס אז היא די מאלצת אותי לצפות. אם היא תגיע ללייב שואוז אני בטח אצפה

אגב יש לך את השירים של אמה שהיא הקליטה אחרי? חוץ ממה שהיה בפ"ר יש לי רק את השלושה שירים שהיו ביוטיוב - Crawl, Emerald City, Don't Let Lonely Grow

אני אהבתי!!

גם אני הייתי בעד דיה.. וכמובן שהיא לא ניצחה

בפרק האחרון היא ומירנדה שרו את the house של מירנדה..

אמריקן איידול זה תלוי במתמודדים, אם אין מתמודד שתפס אותי מההתחלה אני לא ממשיך את העונה..

יש לי את השירים, אני רק צריך למצוא מחשב לעלות בו את השירים..

LeAnnDylan

Well-known member
כן, את עונה 1 ראיתי עד הסוף

כאילו, דילגתי פה ושם על דברים אבל ראיתי את ההופעה שלהן יחד. אני לא ממש אוהבת שאנשים שהם לא מירנדה שרים את השיר הזה אבל זו הייתה הופעה סבירה עד כמה שזכור לי.
באיידול הבעייתיות שלי היא שרוב המתמודדים שאני ממש אוהבת באודישנים, אף פעם לא מגיעים לתוכנית.
השנה היחידה שאני משש אוהבת ומחכה לראות בתוכנית זו ג'נל ארת'ור שגם אותה אני אוהבת כבר שנה שלישית
אבל היא בניגוד לקורטני(
) תמיד חוזרת לאיידול

אני מקווה שהשנה ג'נל תגיע לתוכנית ולא תגמור כמו ביילי בראון שנה שעברה

אבל בדר"כ אני מתחילה את הלייב שואוז עם איזה מתמודדת או שתיים שאני אוהבת ואז הן מודחות מהר ואני מסיימת את שאר העונה בהתמרמרות על זה שהן הודחו. וכל שבוע צופה בכוח רק כדי להתמרמר

למרות ששנה שעברה אהבתי את סקיילר (ואריקה ואליס) והיא הגיעה ממש רחוק יחסית לפייבוריטית שלי! בדר"כ מי שאני אוהבת עפה בטופ 24 כבר

בקשר לשירים של מירנדה,

היו שתי מתמודדות ששרו באודישנים שירים של מירנדה, לאחת בלייק אמר ״כשמשהו שר שיר של מירנדה אני חייב להסתובב״ ולשנייה הוא אמר ״כשמשהו שר שיר של מירנדה כדאי שהוא ישיר את זה ממש טוב כדי שאני אסתובב״.. (או משהו בסגנון
)

אצלי בתוכניות ריאליטי כל מי שאני בעדו אפעם לא מנצח, מגיע לגמר כן אבל לא מנצח.. (שירי מימון ודיה פרמפטון)

ראיתי רק פרק אודישינים אחד עד עכשיו וזה הפרק הראשון.. אז מקווה שבלייב יהיו טובים כמו פעם..

LeAnnDylan

Well-known member
בעונה הראשונה של דה וייס?

דווקא זכור לי שהיו שתי מתמודדות ששרו שירים של מירנדה ולאף אחת מהן הוא לא הסתובב.
בעונה 2 הייתה אחת ששרה מירנדה ולה הוא כן הסתובב ואמר לה שהוא מת שמירנדה תשמע את הספין שלה על השיר. אני לא זוכרת את השם שלה רק שהיא הגיעה לשלבים די מתקדמים בתחרות והיא הייתה איתו בטור.

כן כן בעונה הראשונה..

אחת הגיעה לדו קרב, לא זוכר אם היא עברה..
לא ראיתי את העונה השנייה

LeAnnDylan

Well-known member
כן, אחת הגיעה לדו קרב אבל לא בקבוצה של בלייק

בלייק לא הסתובב לאף אחת מהן.
אני זוכרת את זה כי צחקנו על זה בפורום קאנטרי ואמרנו שבטח הוא מפחד ממירנדה אז הוא לא מסתובב לאף אחד ששרה מירנדה

LeAnnDylan

Well-known member
אה ושכחתי להגיב בקשר לגלוריאנה!!

אני לא מאמינה שאתה מכיר אותם. אפילו אנשים אצלי בפורום קאנטרי לא מכירים אותם
(חלקם בכל אופן
)
התחלתי לאהוב אותם כי הם נראו כמו עוד ליידי אנטבלום עם שירים קצת יותר קאנטריים אבל מאז ששיין עזבה את הלהקה הם פחות טובים. האלבום הראשון שלהם אבל ממש מוצלח.
ברוק ווייט אגב אכן זו מאיידול, בעונה שלה הייתי אובססיבית לקריסטי לי קוק אבל בגלל שהן היו חברות הכי טובות הרגשתי צורך עז להיות בעדה

במהלך העונה הבנתי שיצא לה אלבום לפני איידול אבל תמיד קשה להשיג את האלבומים האלה בזמן שהמתמודדים עוד בתוכנית אז בסוף הייתי צריכה לשלם לאיזו פיליפינית אחת מלא כסף בשביל האלבום ובסוף התגלה שהוא מזה גרוע
מה שכן,יש בו קאבר ל-Dream On שאני ממש אוהבת.
בתוכנית היא הייתה הרבה יותר מוצלחת מהאלבום שהיא שיחררה אחרי התוכנית. כנ"ל לקריסטי לי קוק

חחחח

הכרתי אותם דרך last.fm חיפשתי אמנים בסגנון של ג׳סי ג׳יימס (
) והיה שם ווילד הרט ואז חיפשתי עוד שירים והיה גם את how far.. ובכלל התאהבתי אז הורדתי את האלבום הראשון וחרשתי עליו.. וכשהבלונדה עזבה הם הוציאו סינגל חדש שלא עשה לי את זה אז נשארתי רק עם האלבום הראשון..

ואהבתי את ברוק היא הייתה ה-שונה של העונה והבחירות היו שונות.. הורדתי את האלבום של אחרי אמריקן ומחקתי ישר מרוב שהוא משעמם..

LeAnnDylan

Well-known member
יא ג'סי ג'יימס

את האלבום שלה קניתי בארץ
אני זוכרת שהלכתי לדיסק סנטר בת"א כי תמיד יש שם דיסקים של קאנטרי וזה נחמד לקנות שם אז חיפשתי לראות מה הם הביאו והצחיק אותי לראות שהם הביאו דיסק שלה ודיסקים ממש מוכרים שמוכרים הרבה בארה"ב, יודע מה, עזוב מוכרים הרבה, כאלה של אמנים שאנשים שאשכרה מכירים- לא היו

עונה 7 באיידול הייתה עונה מעולה
אהבתי כמעט את כולם. חוץ מג'ייסון וסאישה
הבעיה היא שמחוץ לעונה לאף אחד מהם לא היה אלבום באמת מוצלח

יווו חיפשתי את האלבום שלה ולא מצאתי..

כמה חרשתי עליו.. גם על הדמואים שלה חרשתי, רק את הסיגנלים החדשים מאז לא אהבתי בכלל.. שתוציא אלבום שני כבר!!

סאישה, הייתה מקום שלישי/רביעי נכון?! היו 2 אפרו-אמריקיות שהגיעו ל4 הטובים וסאישה הייתה אחת מהן, נכון?! אז אהבתי את השנייה..
אני לא זוכר אם היא לקחה או לא..

LeAnnDylan

Well-known member
בעונה 7?!

כל האלכסיות האחרות התחפפו די מוקדם
דיוויד קוק זכה, ארצ'י שני, סאישה שלישית,
ואז בסדר יורד- ג'ייסון (ראסטה מן), ברוק, קרלי, קריסטי, מייקל והיתר.

אולי אתה מתכוון לעונה 6 בה היו 2 שאניקוות (מלינדה ולאקישה) שהגיעו לטופ 4. אני אהבתי את לאקישה יותר. מלינדה הייתה משעממת. בכל אופן אף אחת מהן לא לקחה, בעונה ההיא ג'ורדין ספארקס זכתה.

את הסינגלים החדשים של ג'סי ג'יימס לא רק אתה לא אוהב, אף אחד בעולם הקאנטרי לא אוהב
מאז יש את ג'נה קרמר שהיא התחליף המוצלח יותר לג'סי

אז דיברתי על העונה ה6

רציתי שאחת מהן תזכה, אבל לא משנה גם ג׳ורדין סבבה..
בעונה ה7 הייתי בעד ברוק, זה מה שאני זוכר..

ג׳סי ג׳יימס (ומיאו
) שתוציא חומרים טובים כבר! ולא מכיר ג׳נה קרמר.. איך כותבים באנגלית אחפש ביוטיוב..

לא נפלתי.. ג׳סי יותר טובה..

מסתבר שהיא הייתה במגרש ביתי, אני לא זוכר אותה אז היא בטח מהדמויות שהצטרפו אחרי שהפסקתי או שהיא הייתה עוד דמות מיותרת..

LeAnnDylan

Well-known member
מי? ג'נה?

וואו מגרש ביתי, איזה ישן זה. התחלתי לראות ואז הפסקתי כשהתגייסתי (ב-2005) ומאז מצב הצפיה שלי נשאר באותו סטאטוס

דווקא את ג'נה אהבתי יותר (היא גם מצליחה יותר) השירים של ג'סי שהכי אהבתי הם כאלה שלא היא כתבה
(קייטי פרי וקארה דיואגרדי אהובתי כתבו לה את השירים הכי טובים שלה

למעלה