רוצחים, אונסים, משליכים מגגות- איסלאם

רוצחים, אונסים, משליכים מגגות- איסלאם

תומכי האחים המוסלמים השליכו מגג בניין נערים שנקלעו להפגנה באלכסנדריה.

תומכי מורסי מגיעים לכיכר כדי לזיין - 39 מעשי אונס קבוצתי ביום אחד...

חמושים מוסלמים רצחו 28 תלמידים ומורה בפנימיה בעיר פוטיסקום שבצפון ניגריה,
מדובר בכפר קטן ונידח כך שזה לא חשוב...

סוריה קוראת למורסי: "תתפטר, העם לא רוצה בך"

אבל מה זה חשוב? העיקר שהם כורעים ומצייצים תפילה חמש פעמים ביום,
אללה הוא אכבר וכל השאר שילכו לעזאזל, ככה או לא ככה...

כמו שאתם רואים, מוסלמים לפני שיושבים ומחפשים פתרונות בדרכי שלום,
הם חייבים לשחוט עשרות אלפי אנשים...אש הנקמה והרצח בוערת תמיד...

זהו האיסלאם האמיתי !!! שחט כפי יכולתך !!!

בגלל הכיבוש, נדמה לי שאפילו

המוסלמים הפסיקו לאכול את התירוץ ״בגלל הכיבוש״,

הם כבר מבינים שמדובר בתרבות של רצח, אונס, נקמה, דיכוי והשפלה.

איך את לא רואה את הקשר?

אני לא מדבר כמובן על רצח או אונס על רקע פלילי של יחידים,
כנראה שמים שאת מנותקת מהמתרחש בעולם האיסלאם.

מי שמסרב לראות את המציאות

שום הסבר לא ישכנע.

מי שמסרב לראות את הזוועות של הג׳יהאד, מי שמוחל לבני
אללה על ההרס והחורבן, על הדיכוי וההשפלה - שלא יראה.

במקום לעבוד ולתרום לשיפור האנושות, אפשר לכרוע ברך
ולצעוק אללה הוא אכבר חמש פעמים ביום, זה בסדר.

פספורט, לך לבריכה ותראה קצת חתיכות

זה יעביר קצת את השטויות שאתה כותב. תוכיח לי שהאסלאם קורא לרצח ולאונס. תחפש בקוראן, בחדית'.

טל6881

New member
שמים, האסלאם אכן לא קורא לעשות את כל אלה

למרות שאני לא יודע לקרוא בקוראן הקדוש, אני משוכנע שלא רשום שם דבר בזכות מעשים מעין אלו. ואם כן, יתקן אותי מישהו שכן יודע.

אבל אי אפשר להתעלם מהמציאות בשטח - מדינות הנשלטות ע"י האיסלאם (בעיקר מדינות ערב) נראות בדיוק כמו הסטיגמה בהתגלמותה: שלטון טרור דיקטטורי או מונארכי, זילות ערך חיי אדם עד רמה של התרת רצח על כבוד המשפחה, רצח ע"י השלטון ללא משפט או עם משפט שריעה פרימיטיבי, שחיתות ממסדית כדבר של מה בכך, אונס שמתקבל בהעלמת עין (כיכר תחריר, או המנהג של חיילים מוסלמים לאנוס את כל הנקרה בדרכם - סוריה), אפס מוחלט של זכויות אדם וכמובן אפס תמיכה מהמדינה כמו ביטוח לאומי, סעד וכיו"ב. ושלא להזכיר את נושא השאהידים שמקדש ומרומם טבח אזרחים תמימים בשם הקוראן והאיסלאם (הם לא צועקים שמע ישראל, אלא אללה הוא אכבר) וסרטי הראש הירוקים עם השורות מהקוראן על מצחיהם של טרוריסטים מתאבדים - גם הם פרשנות מוטעית?

אני לא יודע מה הקשר לאיסלאם במקור, אבל זה קצת יותר מדי צירופי מקרים מכדי שניתן יהיה להתעלם. והדברים הללו רווחים כמעט בכל מדינות האיסלאם.

טשאפק

New member
לא מיוחד למוסלמים

כמה מעשי זוועה עשו האירופים, האמריקנים או עמי מזרח אסיה, לא בהיסטוריה הרחוקה אלא רק במאה הקודמת? מלחמות העולם, השואה, הפצצה האטומית, מעשי הטבח של היפנים בסין, הזוועות של כל הצדדים במלחמת וייטנאם, מחנות הגולאג בברית המועצות, טבח העם של החמר רוז' בקמבודיה ועוד אין ספור פשעים קולקטיבים אלימים.

אז מה מיוחד דווקא בפשעים שעושים מוסלמים ובפשעים נעשים בשם האסלאם? פשוט הם במרכז הבמה בשנים האחרונות. זה לא משהו מהותי לאסלאם, למוסלמים או ספציפית לערבים. האדם הוא מטבעו ובאשר הוא יצור, שרק מעטה דק מאד ושביר עומד בינו לבין הרוצח והאנס.

טל6881

New member
צודקת בהחלט!!

אבל המציאות הבלתי אפשרית הפנימית של מדינות ערב, יחד עם השחיתות המובנית בהן מאפשרות לזה להתרחש. וחוצמזה , את לא יכולה מצד אחד להתחנן לסיוע אמריקני של מליארדי דולרים בשנה, ומצד שני לא לתת להם לבחוש לך בקלחת. תראי מה ישראל מוכנה לעשות בשביל הסיוע הזה, אשכרה לנסות להגיע להסכם עם הפלסטינים (למרות שברור כי אין על מה ועם מי). בלי הסיוע האמריקני, כבר מזמן לא היו "שטחים כבושים" - הכל היה מסופח עד המילימטר האחרון, מה שבטוח היה לטובתם של רוב תושבי יו"ש המסכנים. אבל מילא.

אגב, האמריקנים עזבו את עיראק, אבל ממשיכים להילחם באפגניסטאן. עד כמה שזכור לי, אין שם נפט.........

אני לא אומרת שהערבים צחים כשלג

אבל אי אפשר לטעון שיש תכונות כמו שחיתות ורצחנות הן תכונות שמאפיינות עם. זה גזעני... לגבי אפגניסטן, דברנו על זה השבוע. חבר יהודי שטען שבחיים לא יתנו לערבושית כמוני וויזה לאמריקה (אין צורך, הערבושית לא מעוניינת לנסוע לאמריקה), ושהכיבוש של אפגניסטן נועד לסלול צינור נפט לכיוון הים השחור.

אם הישראלים והאמריקאים רוצה לדעת מי הבחור, שיתקשרו ואתן להם בשמחה את פרטיו.

מה תודה

בסך הכל הוא לא חלק או סתר את הטיעונים שלי,
הוא רק טען שמעשי זוועה ורצח המוני היו גם נחלת
עמים אחרים בעבר כמו החמר רוז׳ בקמבודיה.
ההשוואה מחמיאה לכן או מנחמת אתכן?

יופי, אתם בחברה טובה

מנחם אותי שאין אף זכר שפוגע בי או באחת

האחיות והחברות שלי. ואם כן, יש כתובת ויש גם דרכים להפסיק את זה. אולי יש משלחת שלום לארצות מוכות מלחמה, תצטרף ותשכין שלום.

אני רוצה לנסוע לפולניזיה

שמעתי שאין שם מוסלמים. צריך לשנות את המצב ויהיה מוסלמים בכל מקום.

למעלה