רוצחים, אונסים, משליכים מגגות- איסלאם

תסעי, למה לא?

תנצלי את ההזדמנות כל עוד את רווקה,
כשתתחתני את תהיי סתם רכוש.

בדמיוני את כאן בתמונה נחה באמצע הטיול..

פספורט, אתה מצחיק אותי

קודם כל, אתה כותב המון שטויות.
שנית, נראה לך שאני אסכים להתחתן עם אדיוט שירצה לשלוט בי?!!
שלישית, אם אתחתן, תצפה להזמנה.

טל6881

New member
העולם המערבי התקדם במאה השנים האחרונות

כמו שלא התקדם באלף שקדמו להן. דמוקרטיות מפותחות תרבותית, שמושפעות באופן ישיר ע"י תקשורת רב תכליתית עצמאית, לא מסוגלות אפילו להתקרב לשבריר ממה שנעשה על בסיס יומיומי בכל מדינה ערבית ממוצעת. הערבים נשארו הרחק הרחק מאחור, בכל הקשור לזכויות אדם. וזה לא כי חסר להם כסף (נפט?) - זו מנטליות של רגרסיה ככל ששליטת הדת במדינה מחזקת את אחיזתה, או לחילופין שליטים מושחתים שפשוט לא מעוניינים שהמדינה שלהם תתקדם יותר מדי, כדי שלא יאיים מישהו על מעמדם.

תראה לי מדינה מערבית שבחמישים השנים האחרונות התבצעו בתוכה מקרי אונס המוניים, מלחמות שבטים\אזרחים, הוצאות להורג על רקע פוליטי או סתם כי מתחשק, טבח המונים ע"י הצבא או האופוזיציה, אלימות כדרך חיים, ושאר מיני זוועות. אני לא מדבר על אחוזי פשיעה - אלו מקרים ספוראדיים שמטופלים ע"י המשטרה. ואני גם לא מדבר על מלחמות מול אויב חיצוני - מלחמה כמו מלחמה.
אני מדבר על הגיהינום המאורגן שמשתולל ברוב מדינות ערב (שכולן מוסלמיות כפי הנראה), באפריקה ובאזורנו.

צדקת. האדם הוא חיה רעה, שרק פסע בינו לבין ביצוע מעשים שלא יתוארו. אבל במדינות כמו ארה"ב וישראל, או יבשת אירופה, או אוסטרליה, או רוב רובה של אסיה, או כל מקום אחר על הגלובוס שאיננו מדינה ערבית - משום מה זה כבר מזמן לא קורה. משום מה, רק הערבים מרשים לעצמם.

ואתה בטוח לחלוטין שאין כל קשר תיאולוגי למציאות הזאת? כיוון שזה המכנה המשותף של כולם, לגמרי במקרה.

למה יהודים/ ציונים אוהבים לשים את כל הערבים

בסל אחד? כל הערבים פרמיטיביים, רוצחים, אנסים, שובניסטים ועוד... מעניין כמה מקרי רצח ואונס התרחשו בזמן אל נכבה, כמה בסרביה ובסלובניה.

טל6881

New member
זה לא מה שאמרתי, אבל ניחא.

בכל מקרה, ובקיצור נמרץ, רוב רובן של מדינות ערב אינן מקום שהיית רוצה לחיות בו, מכל הסיבות לעיל.

ושוב, אפשר לחזור 60-70 שנה אחורה ולהזיל דמעות על מה שהיה, אף כי לא בדיוק ברור מה היה ומה לא, לפחות בכל הקשור ל"אל נכבה". העובדה היא, שמאז שיש שילוב בין תקשורת מצולמת ומשודרת ו\או עיתונות חופשית, לבין משטרים מערביים-דמוקרטיים, רוב האלימות הזו נמצאת אצל אלו שאין אצלם לא את זה ולא את זה. דהיינו, מדינות ערב הנכבדות.... ועם עובדות קשה להתווכח...

טשאפק

New member
במאה השנים האחרונות

התרחשו כל מעשי הזוועה וההרג שתיארתי בהודעה הקודמת, כולם על-ידי לא-מוסלמים. כלומר לא צריך לכת לימי הויקינגים, מסעי הצלב או מלחמת שלושים השנה כדי לראות שהאלימות אינה מייחדת את המוסלמים.

אם ההסבר היסודי להבדל הנוכחי בין המערב לבין מדינות ערב היה האסלאם, שיש בו משהו יסודי ששונה מהבסיס התרבותי והדתי של המערב ושל החלקים הדמוקרטיים באסיה, אז ההבדל הזה לא היה מתחיל פתאום רק לפני 50 שנה (ואפילו זה לא).

אפשר לקחת את אפריקה אגב כמקרה מבחן לתזה שיש משהו נוראי במיוחד דווקא באסלאם. יש בה חלקים מוסלמים ולא-מוסלמים, ואין הבדל יסודי בין אלה לאלה מבחינת היציבות השלטונית, האלימות וכו'. אילו היה משהו נוראי דווקא באסלאם היית מצפה שעיקר הצרות והמלחמות יהיו בחלקים המוסלמים. דווקא חלק מהמדינות המתקדמות יחסית הן בעלות רוב מוסלמי, כמו מאלי וסנגל.

טל6881

New member
במאלי קיימת מלחמת אזרחים קשה מאוד

בהשתתפות גורמי אלקאעידה. רוב מוסלמי במדינה. ומה עם סיירה-ליאון, ניגריה, סומליה, אריתריאה, סודאן, צ'אד ולוב? גם שם המוסלמים שולטים ביד רמה. חוץ מזה, במדינות עולם שלישי שיש בהן מיעוט מוסלמי, המיעוט הזה נוטה להיות אלים במיוחד. במדינות עם רוב מוסלמי, המוסלמים שוחטים האחד את השני על רקע סונה-שיעה וכיו"ב, או סתם על רקע מלחמות שבטים שמתנהלות כבר 1000 שנים.

אתם מתעלמים מעובדה חשובה אחת: מציאות כזו לא יכולה להתרחש כיום באף מדינה שיש בה חופש עיתונות לצד ממשל דמוקרטי עם פוליטיקה מפותחת. היום אי אפשר להטות דעת קהל כמו פעם, הכל מצולם ומתועד און ליין. המדינות שבהן זה כן מתרחש הן בדיוק אלו שגם המאה ה-21 עדיין לא מעניין להן את התחת מזכויות אדם, ורצח של אזרחים על רקע פוליטי ודתי זה דבר לגיטימי, מקובל וטבעי. המדינות האלו, כיום, במאה ה-21, הן או מדינות אפריקאיות או מדינות ערב. ומה המכנה המשותף ל ר ו ב ן ?? הפעם אני אשאיר לך לענות....

טשאפק

New member
בחצי מאפריקה יש מלחמות או שהיו לא מזמן

היו מלחמות איומות במדינות נוצריות ברובן - אתיופיה, רואנדה, אוגנדה או ליבריה. קונגו היא עד היום אחד המקומות האיומים בעולם.

מאלי, באופן יחסי לאפריקה, התקדמה לא מעט לכיוון הדמוקרטי, היו בה חילופי שלטון דמוקרטיים שזה לא דבר נפוץ.

כך שהמצב באפריקה שמדרום לסהרה אינו תומך בטענה שלאסלאם כדת יש קשר מיוחד לאלימות וניגוד מובנה להתקדמות לדמוקרטיה. אילו זה היה המצב, היינו רואים את החלקים הנוצריים מתקדמים ומשגשגים ואילו החלקים המוסלמיים נותרים מאחור.

האם המצב בשאר העולם מעיד אחרת? רק אם אתה מסתכל על תקופה מאד קצרה. אם תלך בסכ"ה מאה שנה אחורה ותסכום כמה אנשים נהרגו במלחמות הערבים כולן, לעומת מספרם של ההרוגים במלחמות ובמעשי טבח של נוצרים אירופים, תגלה שהנוצרים מובילים בהפרש ניכר. זה ממש לא משנה, אם ההרוגים הם בגבולות אותה מדינה או במלחמות בין מדינות.

טל6881

New member
עזוב, אתה צודק. אין טבח מאורגן בשום מדינה

ערבית, אפריקה היא גן עדן עלי אדמות - במיוחד במדינות בהן יש מוסלמים. הכל דבש, ואין שום קשר עקיף או ישיר בין מוסלמים לאלימות - הכל ספקולציות ציוניות. המטורפים שמחריבים ברגע זה ממש את סוריה, עיראק, אפגניסטאן, פקיסטאן, מצרים, לוב, סודאן, ועוד חצי מאפריקה הם בעצם שילוב של סוכני סי-איי-איי, מוסד ושירות הביון הבריטי.שאומנו בישראל ונשלחו במיוחד כדי לשסות את הערבים\מוסלמים האחד בשני. זו לפחות רוח הדברים שמופיעה בתקשורת הפאן-ערבית, לרוב בליווי שירי מלחמה על שחיטתם הקרובה והדחופה של כל הציונים. וזה מה שמשתמע מדבריך - אחרת אין לי הסבר מדוע אתה ממשיך לתקוע את הראש בתוך ה--ת של עצמך ומסרב להסתכל למציאות בעיניים.

תמשיך לספר לעצמך מעשיות ולתרץ לעצמך תירוצים, כפי שכבר ציינתי בעבר זה הדבר העיקרי שמונע מאויבינו להתקדם בחיים, ולסכן אותנו משמעותית. בהצלחה!

טשאפק

New member
אל תשים דברים בפי, את זה גם אני יכול

לעשות. רוצה לראות?

"עזוב אתה צודק, כל העולם גן עדן חוץ מהמוסלמים. לא היה גירוש ספרד, לא היתה שואה, לא היו מחנות גולאג, לא היה רצח המונים בקמבודיה. אפריקה הנוצרית היא מקום שמח ומאושר, כל הצרות הן במדינות המוסלמיות, בגלל הקוראן ובגללו בלבד".

טל6881

New member
היה. היתה. היו. זה ההבדל.

אם יש לך טיפה שכל בראש, תבין גם אתה.

טשאפק

New member
סגנון השיחה שלך לא לרוחי. שלום לך

תמשיך להאמין שכל הצרות שבעולם הן אשמת האסלאם.

בקשר לדת האיסלאם אינני בקיא

לכן כתבתי תרבות (מסורת ומנהגים) האיסלאם. אני מניח שגם שגם לדת יש
השפעה, כל ארגוני הטרור מצדיקים את מעשי הזוועה בפסוקים מהקוראן.
׳
המציאות מוכיחה שבכל מקום בו הרים האיסלאם הפוליטי ראש - הוא גרם להרס, לחורבן, למצוקה, לדיכוי ולשפיכות דמים איומה. כך שלטון הטליבאן באפגניסטן, שחיסל קרוב למיליון מוסלמים. כך מאבק החזית האיסלאמית באלג'יריה שטבחה במאתיים אלף איש. כך הטבח בחסות השלטון האיסלאמי בסודן, שהפך למשטר הרצחני ביותר בעולם המוסלמי. כך המאבק שמתנהל בימים אלו בסוריה, מצרים, סומליה, עיראק, פקיסטן, אפגניסטן, ניגריה ועוד מדינות.. שבהן מוסלמים טובחים במוסלמים או בנוצרים.

בשורת החורבן היא נתון קבוע.

בקשר לבריכה אם יש לך ביקיני- חוטיני אשמח להצטרף אלייך.

זה באמת לא משנה מה כתוב

זה חשוב מה עושים עם הדת.

מה המשמעת של הדתבעיני המאמינים בה.

יכול להיות כתוב לך לרצוח את כל בני מינך ,ואני מגזים בכוונה,

אבל אם תדע לרסן את הכתוב - זה מה שחשוב, ולקדש את הריסון.

אבל אם יהיה כתוב לך לעשות שלום עם כולם,

ובסוף אתה תקדש את הטבח והלוחמה - לרעה - זה מה שקובע בסוף.

כל דת - יש לה שנות שיגעון בגיל 1000-1500

את הסקירה המעניינת הזאת שמעתי מפי הוגה דעות אחד:

בוא נראה מה קרה ליהדות ולנצרות בשנים אלו:

יהדות: התפלגות להמון כתות. מדבר יהודה. בר כוכבא. קנאים. איסיים. ועוד.

שנאת חינם עד כדי שריפת מחסני התבואה בירושלים תוך כדי מצור.

ההתמתנות היהודית התחילה אחרי מספר חורבנות ופרעות. בערך עם הופעת החסידות,

ניתן לאמר שהיה ניסיון ראשון להתמנות של התנהלות העולם היהודי בתוך עצמו.

יחד עם זאת תמיד יש קיצוניים שרותמים את החסידות לקיצוניות. ימים יגידו מה בסוף.

בכל אופן רואים בינתיים שידם של חילוניים ושומרי מסורת בלבד ידם על העליונה מבחינת מתינות.

נצרות: מסעי הצלב. התפרעות כלל עולמית נוצרית. בין השנים 1000-1500. אינקוויזיציה.

ההתמתנות החלה עם הקמתן של חוקות של מדינות ועם הגברת הסולנויות החילוניות, ולאחר

קץ משטר העבדים בעולם ואחרי שתי מלחמות עולם.

גם האיסלאם מגיע לו להתבגר בדרך שלו. כמו שכל הדתות. ויום אחד הוא גם יתמתן.

חכו ותראו.

תראה זה לא יעזור לך

בוא ותראה את פרשת השבוע שהיתה פרשת "מסעי"

שם דובר על ערי מקלט והרמב"ן לא מוציא את בני ישראל צדיקים באותו הדור,

ומייחס להם את אותם התכונות שאתה מייחס לערבים המוסלמים כל הזמן.

מכאן שתדע שכל רוצח ומלחמות הדת בזמנן הן באות,

ועל פי אותן עקרונות פסיכולוגיים ועל פי אותם פסיכוזות.

והרמבן אומר וזו לשונו:

- ואע"פ שבארץ כנען תשעה המטות וכאן אינם אלא שנים וחצי,
השוה מנין ערי מקלט שלהם,
כי בגלעד נפישי רוצחים דכתיב (הושע ו ח) גלעד קרית פועלי און עקבה מדם, לשון רש"י.
מדברי רז"ל (מכות ט ב).
ואע"פ שאין המקלט אלא בשוגגין,
היו שופכי דמים במרמה ומראין עצמן כשוגגין,
והוצרך להרבות להם ערי מקלט לקלוט את כולן שלא נודע מי המזיד.
ואם כן צוה הקב"ה זה על שם העתיד, על דרך וקם העם הזה וזנה (דברים לא טז),
או שיאמרו שהיה אויר ארץ גלעד מגדלת רוצחים מאז היתה לגוי.

למעלה