איזה לק נלבש? שרשור לאמצע שבוע 5.2

denush

New member
בהחלט יקרים! ממש מבאס...

חבל שאין דרך זולה יותר להשיג את הלקים שלהם, אני עדיין מחפשת :)

yaelsn

New member

אני קניתי בקצת פחות מ-35 ש"ח דרך salenail, וזה משתלם רק בהזמנות גדולות יחסית (8 לקים)
לא זול, אבל זה הכי זול שמצאתי עד עכשיו

yaelsn

New member
חחחחח וואו תודה

דווקא נראה לי שבmonroe יש נצנצים קטנים, ואצל זויה יש פלייקים קטנטנים
אני אישית מעדיפה יותר את האפקט של זויה, אבל לא ראיתי את מונרו במציאות אז קשה להשוות

Slow Cheetah

New member
חחחח במונרו יש חלקיקים הולוגרפים, לא נצנצים!!

ולא ראיתי אותו במציאות גם כן, פשוט כל דבר הולוגרפי הופך אוטומטית ליותר יפה

וסורי, לא התכוונתי להעליב

הלק ממש יפה בפני עצמו, פשוט ממה שזה היה נראה לי הוא ניסה להיות קצת הולוגרפי (Scattered) ונכשל במשימה.
לא התכוונתי לפגוע

trilliane

Well-known member
מנהל
הולוגרפי זה ברק ששובר את האור הלבן לצבעי הקשת

מבריק בכל הצבעים, כמו מדבקות הולוגרפיות (תלת ממדיות), אם את מכירה. השם קצת מטעה כי בניגוד אליהן אין בו שום דבר תלת ממדי, אבל בקטנה...

לדוגמה:
http://2.bp.blogspot.com/-FAibfAB3-BU/T9epuLVsnFI/AAAAAAAABI8/oXvIEpyHICk/s1600/IMG_6225.JPG
מבחינת עמידות אני מניחה שזה תלוי לק... יש כאלה שעמידים פחות, אני התנסיתי עם כמה הולוגרפיים בטירוף והם היו די רגילים מבחינת עמידות.

trilliane

Well-known member
מנהל
תיקון: עם כמה ש*אינם* הולוגרפיים בטירוף

התמונה שבחרתי היא של לק שבו רואים את האפקט הזה חזק, ברוב הרגילים האפקט צנוע יותר (ויש גם בצבעים, בתמונה זה כסף).

דינדש

New member
הו וואו! *_*

את יכולה לכתוב לי את השם המדוייק של המייבש של פושה? אני מחפשת וראיתי כמה סוגים ואני לא יודעת מה לקחת... ><"

MyRun

New member
עיצוב בשחור-לבן

השתמשתי בבסיס המצוין stickey של CND, מעליו 2 שכבות של white flag של שיק, שכבה של השחור של WOW, ומעל הכל מייבש (פושה) שקצת מרח את העסק (חיכיתי 20 דקות בערך). לא ידעתי אם כדאי למרוח מייבש בין השכבה השחורה ללבנה, אז חיכיתי המון זמן שיתייבש... לא יצא מושלם, אבל אני אהבתי את התוצאה

למעלה