המסקנות שלי מכל השתלשלות האירועים
1. משיח כשל בגדול ברגע האמת וכל טיעון אחר שלי שיבוא בהמשך עומד בצל של העובדה הזאת
2. השיטה שנקבעה היא מגוכחת, מדובר במחדל טוטאלי של האחראים לכך (=יהודה מעיין וגור שטיינברג). השניים טענו בעצמם בראיון ל-ONE שהם
לא ידעו שהתחרות תהיה בכזאת רמה ירודה ושהם בחרו באתר כי הוא מתאפיין בתנאים דומים לאתר האולימפי בווימות'. אז כמה שהתנאים באתר
דומים לויימות' ראינו. והייתי מצפה מהאחראים לעשות עבודת הכנה יותר טובה, ובמינימום לדרוש שהתחרות האיזוטרית תהיה הראשונה ולא האחרונה
והקובעת. מדליית ארד באליפות עולם שווה פחות מזכייה בתחרות האווילית הזאת? נו באמת. אין משקל לזכייה ב-3 מתוך 4 אליפויות עולם אחרונות?
מגוחך.
3. באותו הקשר - ההתנהלות של כל הגורמים בסיפור היא גועל נפש אחד גדול שמשאירה הרבה טעם רע בפה. החל מהחסימה של נימרוד, וכלה בהבאת
הכנופייה מאילת לתחרות האחרונה. הם לא באו לשם סתם, גם אם בפועל לא היו צריכים אותם להפריע לנמרוד שנתן תחרות חלשה. והאיגוד יודע שהם לא
באו לשם סתם. הם היו צריכים לעשות משהו בזמן כדי להפוך את התחרות בין השניים למקצועית יותר. והכי גרוע - השמחה לאיד של צוברי שמצוטט "ידעתי
שנמרוד יקרוס ברגע האמת". ככה מתבטא אדם קטן. במקום לשמוח בהישגו הוא דורך ומועך את היריב ברגעים הכי קשים שלו.
4. המשלחת הישראלית איבדה את אחד הסיכויים הריאליים ביותר שלה למדליה אולימפית. כל מי שלא מקושר בצורה סובייקטיבית יכול לומר בבטחון שהשייט
היותר טוב, שהוכיח את עצמו ביותר הזדמנויות בשנים האחרנות (3 מדליות מתוך 4 אליפויות עולם אחרונות!) לא יהיה באולימפיאדה. אם נמרוד היה נוסע ללונדון
הצפי ממנו היה צריך להיות טופ 5. עכשיו ששחר נוסע, הצפי ממנו הוא במקרה הטוב שיוט מדליות. זה המיקום שלו בכל תחרות רצינית שהייתה בשנה האחרונה
(בתנאי שהוא לא שכח לרשום את המפרש הנכון, או סתם קרס כמו בפרת')
5. נקווה שאיגוד השייט הבינ"ל יחזור בו מעניין הקייטסרף, כדי שנוכל לראות את נמרוד משייט בריו
6. סתם בתור חובב ספורט, ומעריץ שרוף של כל מה שקשור לישראלים באולימפיאדה, אני חייב להגיד שאני יעקוב בפחות התלהבות אחרי שחר באולימפיאדה. בגלל
כל השתלשלות האירועים (והדברים היו תקפים גם לגבי נמרוד במידה והוא היה מנצח). ובגלל שראינו טוב מאוד שזה יכול להיות אחרת. כמו שחייני הגב שמתחרים
ראש בראש והם חברים טובים, וכמו אליס וירדן שמכבדות אחת את השנייה בכל ראיון שהן נותנות ומסבירות איך היריבות תורמת להן. פשוט לא מסתדר לי לעודד
מישהו שאמור לייצג אותי ומתנהג בצורה אגוצנטרית ומלוכלכת. גם אם זה כשר, זה מאוד מאוד מסריח. וזה לא מייצג אותי.