שמחה רבה, שמחה רבה, אפריל הגיע~

Billy Shirs

New member
הסדרה הזאת צריכה להסתיים בדחיפות...

לעתים נדירות יש משהו מצחיק וגם זה מחזור של משהו מצחיק שכבר היה (כמו הסטירות או רובין ספארקלס).

N o R i K o

New member
דווקא כשהם קולעים, הם קולעים בול

הפרק האחרון למשל

ולא יודעת, העונות הראשונות היו כל כך טובות וכל כך נהניתי שלא מפריע לי להמשיך ולצפות בשטויות האלו כי אני יודעת שהפיק עוד יגיע, ואני מספיק סבלנית כדי לחכות לאמא

Billy Shirs

New member
הפיק כבר היההההה

הסדרה הייתה הכי טובה שניה לפני שבארני ורובין היו ביחד בפעם הראשונה, בלי קשר לאמא, כי פאק האמא, הכי מעניין זה מה שקורה להם.
אחר כך זה נהיה פשוט מאוס ולגמרי איבד את מה שמצחיק בו, ואני צופה רק כי נהניתי פעם מאוד מאוד ואני רוצה ליהנות שוב.
הרי מה יקרה כשיראו את האמא? תהיה אישה שהיא אולי מישהי מפורסמת והם יפגשו. ו...? עוד חברה של טד, עוד שעמום של טד. אני ממש לא אוהבת את טד.

N o R i K o

New member
אני אוהבת את טד ממש,

התרגלתי אליו. אני אוהבת אותו כי הוא האנטי-תזה לכל הדמויות הראשיות באשר הן... הוא לא המגניב שהדברים קורים לו, הוא החבר הטוב שנשאר בצד ונדפק ומתבאס בזמן שחברים שלו מקבלים את כל האקשן.
ואמא אמורה להיות מדהימה ויוצאת דופן ומיוחדת ולא משהו שראינו כבר עם טד. ותחשבי על זה שזה משהו שהיוצרים כבר תכננו אי שם לפני המון המון עונות, כלומר, בימים הטובים של עונות 2-4. זה כמו הספר השישי של רולינג! הארי פוטר החמישי היה מזעזע פשוט כי רולינג הייתה צריכה לגרור עוד שנה עד החלק שבו אנחנו מגלים על העבר המטורף של וולדמורט. ואז שוב, תחילת השביעי היה פשוט משמים ונוראי, ואז הגיע סוף השביעי וכל הדברים שהיא תכננה וחשבה עליהם מהתחלה וזה היה כזה "אמגגג
"
בקיצור, אני סומכת על היוצרים שהם יודעים שאחרי 8 שנים של מריטת עצבים אם אנחנו עדיין נאמנים אליהם הם חייבים לפצות אותנו. אם לא, אני רשמית אכתיר את הסדרה בתור הדבר הכי נורא שקרה ללב שלי מאז משחקי הרעב

Billy Shirs

New member
לא יודעת...

הם מתחו את הרגע הזה כל כך הרבה זמן שזה כבר לא מעניין אותי אפילו. לא משנה מה הם יעשו, זה לא יעמוד בציפיות. אני פסימית נורא אבל אני בטוחה שכך יהיה.

E l S i

New member
הולכת להיות פה רק בסופי שבוע כל אפריל

ואולי לנצח.
ייאי?
שם: יעלסי. כן זה חזר.
עיסוק: כן, לא.

מתוך הסדרה, קראתי את: כוללם
והכי אהבתי את: לא כוללם
הדמות האהובה עליי היא: אני אוהבת את אפי טוב?
וחוץ ממנה, גם: ואת פרים
טים? הורטונס. גייל.
ספר החודש: הארי פוטר וחדר הסודות
סדרת החודש: איך פגשתי את אמא בעוד ככה וככה ימים ודחפתי עונה שלמה באמצע ודיכאתי אתכם למוות בדרך
סרט החודש: אולי AVPSY?! כן. כן.
דברים טובים שקרו החודש ובא לי לציין:
תוכניות לחודש הקרוב: לא להיות פה חוץ מבסופי שבוע (לא מבחירה...)
מה אני מצפה לראות בפורום בחודש הקרוב: תפתיעו אותי. (רותם למשל הפתיעה אותי לטובה מאוד :) )
חוץ מבפורום המשחקים, תוכלו למצוא אותי גם ב: לא בבית, צריכה זמן לכתוב את הפיק שהבטחתי ב414 (ואם אני אמצא דמויות מתאימות צריך להיות נחמד)
מילות סיכום\מסר לאומה: אל תסעו בקו 5 מרוטשילד לרכבת.
ותמונה, לסיום: נדמה לי שרבלגתי את זה ממעין. בכל מקרה, רלוונטי מאוד, והאשם הוא לאו דווקא הטמבל.

N o R i K o

New member
אוי, קו 5

בחוה"מ חברה שלי מלונדון הייתה בארץ והבטחתי לקחת אותה לבנדיקט, כי הטרנד של זה נכנס אחרי שהיא נסעה. אז עלינו על קו 5. נוסעות נוסעות נוסעות נוסעות נוסעות נוסעות נוסעות נוסעות נוסעות. נצחחחח. אני: "ממש סיור של טיילת בתל אביב אני עושה לך!"
בסוף הגענו.

ומה זההההההה הבטחת יומיותתתתתתתת TT___________TT
טוב נו! שיהיה בהצלחה. האמת שאני טחנתי וסבלתי ביומיות. נראה לי שהרבה יותר כיף וחווייתי לעשות חמשושים. בהצלחה שוב!

Black Stain

New member
ברכות על הסדיר!!

חוץ מחמשושים יהיו לך גם אפטרים אז את תהיי פה גם אז!!
ושיהיה המון המון בהצלחה.. גם אני עשיתי יומיות וסבלתי ממש ואחותי עושה חמשושים והיא יותר זמן בבית ממה שאני הייתי עם יומיות.. אז הכל יחסי!

Billy Shirs

New member
אני הייתי בבית החייל,

שילוב הזוי בין סגור לפתוח, וגם זה לא נורא כל כך. חברים בנפש והכל. וחמשושים זה נהדר, באמת.

למעלה