שרשור הפרק היומי - פרק 177

roeu245

New member
מסקנה לגבי צ׳כוב

הוא קלט שהשמינייה התאחדה דרך הפריצה למחשב של אבי אבל הוא מנסה בדרכו היחודית למנוע עוד פעולה לפני שהמועצה תעלה על זה

דודי0000

New member
המסקנה שלי לגבי צ'כוב

שהוא סתם נעלב מזה שאבי הצליח ומתעלם ממנו.. כך לפחות הוא התנהג וגם רמז.. אבל שזה נוגע במופרע כמו צ'כוב אי אפשר לדעת

שיר3331

New member
תשובה למלא שאלות

מלא שואלים פה איך זה הגיוני שאבי לא זוכר את צכוב או שאיה וניני לא זוכרים את אדם, נטשה ואבנר...
נראה לי שהתשובה לכך היא שמחיקת הלמדא מחקה להם כל דבר שקשור לשמיניה גם דברים שקרו לפני תחילת הפרוייקט של אבנר... שדדי מסביר לשמיניה מה יקרה להם שא הם ימחקו את הלמדא הוא אומר משהו בסגנון....
ועוד משהו...
יש פה ובכללי הרבה תלונות על העונה החדשה, אני חושבת שאתם פשוט צריכים להפסיק לעשות השוואות.... אף אחד לא ציפה שזה יהיה בדיוק אותו הדבר, פשוט תראו ותהנו!!!!

roeu245

New member
לא מקבל

לילי אמרה במפורש לשאלה של נטשה שהאם איה וניני יזכרו אחד את השני שבודאי שהם יזכרו אחד את השני שכל זכרון. שקדם ל1 בספטמבר הגורלי ישאר גיורא לפעמים סותר את מה שאמר בעונות קודמות כדי לתמוך בסיפור חדש שהוא והכותבים חושבים שיהיה טוב

דודי0000

New member
זה נכון

באמת לילי ככה אמרה שהזיכרון שלהם יימחק רק מהזמן שהם החלו ללמוד יחד. כך או כך לי זה לא כזה משנה
היות ופעם שעברה הם רצו למחוק את הסדרה ואילו עכשיו הם רוצים להחזירה אז בסדר.. לא כזה משנה לי... מה שכן אני נהנה אחלה תסריט, עכשיו התחיל האקשן וגם החבר'ה הצעירים מקסימים אז כן קורה שאני גם תוהה רגע איך יכול להיות הרי בעונה השלישית אמרו שככה ובעונה השלישית אמרו ככה.. אבל אולי גם נקבל לכך תשובה בהמשך.. וגם אם לא עבורי זה לא עקרוני כי לי זה לא כזה משנה מה שמשנה לי זה שהשמינייה המקורית החלו את יחסיהם מחדש מבחינתי זו גולת הכותרת.

שיר3331

New member
צודקים

שניכם צודקים ראיתי את הפרק האחרון שוב (ושוב בכיתי כמו ילדה קטנה....) ואתם צודקים, אבל זה לא באמת משנה הסדרה עכשיו, חדשה, שונה ואחרת, מתאימה ל2013 ולא ל2007

דודי0000

New member
מסכים אתך

גם עבורי כמו שכבר רשמתי זה לא כזה משנה
אני מאוד אוהב את העונה הזאת!

ny22

New member
מנהל
לגבי החלק האחרון אני ממש ממש מסכים איתך....

אי אפשר לצפות שזה יהיה אותו הדבר, אבל אנשים כאן טוענים שהרבה דברים התדרדרו...

dar dahan

Member
בעיקר הפסקול והפאקי בתסריט

כמו למשל שאבי לא זוכר את צ'כובו איה וניני לא זוכרים את אבי...

ny22

New member
מנהל
טוב, הם לא אמורים לזכור, כמו השאר, לא?

או שהתכוונת למשהו אחר ולא הבנתי...

דודי0000

New member
הוא התכוון בטח לאבנר

הרי איה וניני הכירו את משפחת הלוי עוד לפני המון זמן הרי איה הייתה החברה של רותם:
וכמו כולם תהה איך אבי לא זכר את צ'כוב

dar dahan

Member
+11111

כאילו מחקו להם את כל האנשים שקשורים ללמדא בחיים שלהם...

nWkobi

New member
לא נכון

גפ אבנר אמר לפני מחיקת הזכרון שאיה וניני יכירו אחד את השני כי הם אחים..כלומר הם אמורים לזכור את כל מה שקרה להם לפני השמינייה...אם כך הדבר - הרי שגם אבי אמור היה לזכור את צ'כוב.

דודי0000

New member
הזוגיות של נעמה ועומרי מגוככת בעיניי

הם כל כך לא מתאימים רואים שהוא מאוהב בנטשה ובכלל לא נאמן לנעמה גם לא בפן המקצועי אחרי כל מה שהוא עשה לה. והיא גם לא סומכת עליו בכלום אם אין אמון אז איך הם יכולים להיות זוג

דודי0000

New member
האם לדעתכם יש סיכוי

שבסוף הלמדא יחזור לשמינייה המקורית ושהם יזכרו בחוויות שלהם? דבר אחד בטוח שגם עם למדא וגם בלי למדא אבי ומיקה זה לנצח.. לא משנה מה יש ביניהם מתח חזק

אני448

New member
תשובההה

אני רוצה להאמין שזה יקרה ואני אהיה מאושרת אם כן

יאלה רוניני! ונטשה ועמרי שיחזרו

דודי0000

New member
חח כןןן גם אני מאוד רוצה

שניני ורוני יחזרו להיות רוניני
ושעומרי יעיךף מעליו את הנעמה הזאת. אבל את עומרי אני לא כזה אוהב העונה הוא נהיה רע כזה כמו שהוא הרג את אבנר. נראה בהמשך מי הוא ולמה הוא עשה זאת והאם הוא טוב בכלל.

למעלה