סכמ"ש

DAN1EL

New member
תתחדש על התקליטים!

איך הפטיפון? אתה מרוצה ממנו?
תזכיר לי איזה פטיפון זה?

Music Man XD

New member
"אחד העם"

בהצלחה במה שנשאר מהלימודים השנה!
וכל הכבוד על החריצות. איפה אתה עובד?

RTur

New member
אהההההההההה איזה שבוע!

משהו טוב שקרה השבוע:
וואו. הרבה דברים. אבל נראה לי שהגדול מביניהם זה ש... אני טס להופעה של ביונסה וג'יי זי בפריז!

ביום רביעי בבוקר חבר שלח לי הודעה בפייסבוק וביקש להשתמש בקוד שלי להזמנה המוקדמת של ביונסה וג'יי זי בפריז כי הוא משום מה לא קיבל. אני אומר לו "מה הופעה בפריז? מתי? זה אמור להיות רק בארה"ב". מסתבר שהוסיפו שתי הופעות בפריז בספטמבר ואלה ההופעות היחידות שיש שהם לא בארה"ב (די מוזר.. אבל לא משנה) ובאמת קיבלתי קוד לרכישה המוקדמת לפני איזה שבועיים במייל ופשוט לא ייחסתי לזה חשיבות כי זכרתי שכל התאריכים שראיתי היו רק בארה"ב ולא שמתי לב שבכותרת במייל כתוב פריז. אז אני אומר לו שאין בעיה שייקח את הקוד כי במילא אין לי כסף לטוס שוב לטור עכשיו וזה... תוך כדי אני סתם נכנס לאתר של ביונסה ובודק באיזה תאריך ההופעה בפריז ומה המחירים. 71 יורו עולה כרטיס לגולדן! זה יותר זול מהדשא של כל הופעה פה בארץ. ישר אמרתי לו שיעצור רגע. החלטתי לטוס וקניתי כרטיס חחח
. זה היה כל כך ספונטני שיום למחרת התעוררתי וחשבתי לעצמי "רגע, באמת קניתי כרטיס לביונסה וג'יי זי אתמול? אין מצב, בטח חלמתי..." ואז נכנסתי למייל וראיתי את הכרטיסים

אז ערן, למרות שאמרת שבסוף אני אכנע ואקנה כרטיס לגאגא, אני לא. זה נופל על אותו תאריך

חוץ מזה, ביום שני הופעתי עם האנסמבל סלסה של רימון בנמל ת"א והיה כל כך כיף! אנשים רקדו והיה ממש שמח והיה אחלה סאונד וממש נהניתי!
אגב, אם אתם רוצים וזה מעניין אתכם, אנחנו מופיעים שוב גם בשני הקרוב (23.6) וגם בשני אחריו (30.6) והכניסה חופשית חינם. זה בנמל ת"א ברחבה ליד גלידה אייסברג (מאחורי "שבלול"). מ-19:00 יש שיעור ריקוד סלסה למתחילים ואחריו מתחילה הרקדה שתוך כדי אנחנו עולים להופיע ואפשר לרקוד לצלילי הופעה חיה - 11 נגנים ושני זמרים (אני אחד מהם
).
ובלי קשר היה שבוע ממש כיפי עם מלא עשייה, הופעות, חזרות להופעות, הקלטות וכו'..
משהו רע שקרה השבוע: שעם כל הכיף הזה אני לא ישן מספיק

משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: להופיע שוב עם הסלסה, בשישי אני גם מופיע עם האנסמבל דיסני ב"שבלול"
התחדשות השבוע: הכרטיס להופעה נחשב?

סרט השבוע: אין
סדרת השבוע: אין
ספר השבוע: אין
שיר השבוע: Michael Jackson - Break Of Dawn
אלבום השבוע: Michael Jackson - Invincible
מאכל השבוע: לא עולה לי משהו מיוחד
ציטוט השבוע: לא עולה לי משהו מיוחד
תמונת השבוע:
תכניות לסופ"ש: הייתי היום במסיבת בריכה/יומולדת לידידה טובה. היה כיף לנוח קצת מכל העומס של השבוע
אחר (או: מסר חשוב לאומה):

Music Man XD

New member
איזה כיף לך!

תיהנה המון ותדווח לנו!
לגבי המשהו הרע - שאלה יהיו הצרות שלך

ערן1987

New member
אני יודע עם מי אתה טס לפריז!

אז ד"ש למור חח
ותהנה הרבה!!! הרבה יותר כדאיי וכיפי מגאגא, זה בטוח חחח

ערן1987

New member
טוב נו, יאללה

משהו טוב שקרה השבוע: הייתי אתמול בערב בהופעה של אסף אבידן כחלק מפסטיבל ישראל, הופעה "אקוסטית" שבתכל'ס כללה רק 3-4 שירים אקוסטיים והשאר שירים עם כלי אלקטרוני מגניב שאני לא זוכר ת'שם שלו חח.. היה ממש טוב!

משהו רע שקרה השבוע: היו כמה דברים, מזה שהאיגואנה שלי חירבנה עליי רגע אחרי שהוצאתי אותה מהכלוב שלה ועד זה שהיום בעל הדירה שאני וחברה שלי רצינו להשכיר הודיע לי שהוא סוגר עם זוג אחר בלי שהוא פגש אותנו כי הם הזוג הראשון שהוא פגש, כשקבענו להיפגש איתו בראשון בערב - וזה מה שעיצבן אותנו, כי זה היה אמור להיות בתורות.. ממש ממש מעצבן!
עכשיו חוזרים לחפש דירה, סאמק

משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: אממ, לא נראה לי שיש משהו מיוחד האמת

התחדשות השבוע:|סדגש קניתי חולצה יפה ב-H&M ואני וחברה שלי קנינו 3 ספרים בשבוע הספר בת"א: "הדרמה של הילד המחונן" של אליס מילר, "13 סיבות" של ג'יי אשר ו"פלא" של ר"ג' פלאסיו. הסתובבנו שם רק כמעט שעתיים ולא הספקנו לעבור אפילו על כל הדוכנים! היה ממש קשה לבחור חח

סרט השבוע: ראיתי 2 סרטים מאוד מוצלחים אבל גם מ-א-ו-ד שונים אחד מהשני! הראשון היה "אשמת הכוכבים", סרט דרמה על שני בני נוער שחולים בסרטן ומפתחים זוגיות - אמנם זה קיטשי אבל עשוי ממש ממש טוב, המשחק של כל הקאסט מעולה והוא מרגש מאוד! השני הוא "קצה המחר", סרט האקשן-מד"ב החדש של טום קרוז עם אמילי בלאנט שנותנת בראש, סרט ממש כיפי וזורם עם עריכה מטורפת, אפקטים מצוינים, אקשן גדול וסיפור שאשכרה מסופר טוב. מאוד מהנה ומומלץ.

סדרת השבוע: נאדה

ספר השבוע: עוד לא התחלתי לקרוא את הספרים ההם אז.. נאדה

שיר השבוע: Say Yes של דסטניז צ'יילד.. אה, סליחה, של מישל וויליאמס עם ביונסה וקלי רואלנד.. יוווו כמה שהדבר הדבילי הזה ממכר

אלבום השבוע: Ghost Stories של קולדפליי, כי כשהם עושים אלבום טוב אז הם עושים אלבום טוב, נקודה

מאכל השבוע: אין משהו ספציפי

ציטוט השבוע: וגם כאן לא

תמונת השבוע: ואין לי הפעם כוח לחפש

תכניות לסופ"ש: חברה שלי מרגישה לא טוב בכלל ביומיים האחרונים, בגלל זה כמעט לא הלכנו להופעה של אסף אבידן אתמול בערב, אז נראה שלי שפשוט נשאר בבית וננוח. לא נורא, מגיע לי אחרי יומיים רצופים שבקושי ישנתי בהם

אחר (או: מסר חשוב לאומה): מונדיאל זה כיף! איזה טורניר, יא וואליקה

DAN1EL

New member
תתחדשו על הספרים - "פלא" ספר מעולה!

ממש מרגש. אחד הספרים שהכי אהבתי השנה.

יש לי חבר שרוצה ללכת לסרט החדש עם טום קרוז, אבל אני באמת מנסה כבר שנים להימנע מלראות סרטים איתו.
זה ממש כואב לי, פיזית, לראות את הבחור הזה משחק. הוא איום ונורא. כזה טיפוס דוחה וכזה שחקן נוראי.

בגלל זה כ"כ חבל לי שהוא עבד לאורך השנים עם במאים מדהימים (קובריק, דה-פאלמה ועוד).
אם טרנטינו יום אחד יעבוד איתו אני אבכה. זה יהיה דיסוננס שאני לא אוכל להכיל.
זה כמעט קרה לי כשטרנטינו רצה את וויל סמית' ל"ג'אנגו" - תודה לאל שבסוף זה לא יצא לפועל.

ערן1987

New member
ממש עשית לי חשק לקרוא אותו, אפילו יותר חחח

אני לא חושב שטום שחקן נוראי, הוא טוב כשהוא רוצה והיו לו כמה הופעות ממש מעולות במהלך השנים, כמו ב"נולד ב-4 ביולי". אבל כן, הוא נראה דושבאגי להפליא חח

Music Man XD

New member
ממש באסה לגבי הדירה.

מקווה שתמצאו משהו טוב אחר. Fingers crossed!
שיר השבוע

מקווה שהחברה תרגיש טוב יותר.

ערן1987

New member
היא כבר מרגישה טוב יותר, תודה :)

ואנחנו הולכים לראות עוד דירה בעוד כשעה ובטח עוד כמה בהמשך השבוע.. זה מתיש! חח

YEEZUS

New member
איך בא לי ללכת להופעה של אסף אבידן.

כבר מלא זמן אני רוצה את זה ואני לא עושה כלום כדי לקדם את זה.

שמח שנהנית!

תתחדש על הספרים!

ערן1987

New member
אז תלך!! הוא לא ממש מופיע בארץ

בזמן הקרוב ככל הידוע לי, בעיקר בחו"ל, אבל תלך כשתוכל.. זו הייתה ההופעה ה-2 שלי שלו וממש נהניתי בשתיהן וזה למרות שהן היו מאוד שונות אחת מהשנייה

ותודה :)

2Dirrty4U

New member
בא לי גשם!

משהו טוב שקרה השבוע: בגדול זה היה שבוע שקט ורגוע וזה תמיד טוב
משהו רע שקרה השבוע: פירמטתי את אחד המחשבים כי כבר הגיע הזמן וזה כאב ראש להתחיל להתקין את כל התוכנות בחזרה, להעביר את כל המוזיקה לאייטונס מחדש, להתקין את כל הפונטים, להחזיר את המועדפים וכו' ועוד לחשוב שאני עושה את זה כל חצי שנה

משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: להפסיק לבזבז כסף ולמצוא עבודה, כן, זה רעיון לא רע בכלל

התחדשות השבוע: טלוויזיה חדשה לחדר - LG SMART TV-CINEMA 3D 42" וכמו כן, עברתי ליד חנות של נייקי ולא באמת הייתי צריכה להכנס לשם אבל רצה הגורל ונכנסתי. ואז יצאתי. עם זה

סרט השבוע: עמק הזאבים 2 ופרוזן
סדרת השבוע: X
ספר השבוע: X
שיר השבוע: Now That I've Got Your Love של שון פול. היה הצלצול שלי תקופה ארוכה אז... נוסטלגיה!!
אלבום השבוע: X
מאכל השבוע: מצאתי את עצמי הרבה בארומה השבוע... מכירים אותי כבר בכל הסניפים בארץ

ציטוט השבוע: הדבר היחיד שעולה לי עכשיו בראש זה כשבאתי לקנות גרביים ב-H&O ואיזה מוכרת נדבקה אליי: "אווו את לבושה כולך באדידס, מזה איפה את עובדת?" (מה הקשר עדיין לא הבנתי
) "זונת אדידס" הוסיפה חברה שלי כשהיא נקרעת מצחוק למוכרת בפרצוף בעודי לוקחת 2 חבילות של גרבי נייקי... ממש חוויות אולגה בחנויות הזויות
מיותר לציין שהתעלמתי באופן מוחלט מהשאלה של המוכרת שכבר הבינה שעדיף שתלך לקפל תחתונים במחלקה ליד...
תכניות לסופ"ש: כמו כל סופ"ש.. להיפגש קצת עם חברים, ים ולישון.
אחר (או: מסר חשוב לאומה): קיץ, לך הביתה! #BringBackMyWinter!

למעלה