אהההההההההה איזה שבוע!
משהו טוב שקרה השבוע:
וואו. הרבה דברים. אבל נראה לי שהגדול מביניהם זה ש...
אני טס להופעה של ביונסה וג'יי זי בפריז!
ביום רביעי בבוקר חבר שלח לי הודעה בפייסבוק וביקש להשתמש בקוד שלי להזמנה המוקדמת של ביונסה וג'יי זי בפריז כי הוא משום מה לא קיבל. אני אומר לו "מה הופעה בפריז? מתי? זה אמור להיות רק בארה"ב". מסתבר שהוסיפו שתי הופעות בפריז בספטמבר ואלה ההופעות היחידות שיש שהם לא בארה"ב (די מוזר.. אבל לא משנה) ובאמת קיבלתי קוד לרכישה המוקדמת לפני איזה שבועיים במייל ופשוט לא ייחסתי לזה חשיבות כי זכרתי שכל התאריכים שראיתי היו רק בארה"ב ולא שמתי לב שבכותרת במייל כתוב פריז. אז אני אומר לו שאין בעיה שייקח את הקוד כי במילא אין לי כסף לטוס שוב לטור עכשיו וזה... תוך כדי אני סתם נכנס לאתר של ביונסה ובודק באיזה תאריך ההופעה בפריז ומה המחירים.
71 יורו עולה כרטיס לגולדן! זה יותר זול מהדשא של כל הופעה פה בארץ. ישר אמרתי לו שיעצור רגע. החלטתי לטוס וקניתי כרטיס חחח
. זה היה כל כך ספונטני שיום למחרת התעוררתי וחשבתי לעצמי "רגע, באמת קניתי כרטיס לביונסה וג'יי זי אתמול? אין מצב, בטח חלמתי..." ואז נכנסתי למייל וראיתי את הכרטיסים
אז ערן, למרות שאמרת שבסוף אני אכנע ואקנה כרטיס לגאגא, אני לא. זה נופל על אותו תאריך
חוץ מזה, ביום שני הופעתי עם האנסמבל סלסה של רימון בנמל ת"א והיה כל כך כיף! אנשים רקדו והיה ממש שמח והיה אחלה סאונד וממש נהניתי!
אגב, אם אתם רוצים וזה מעניין אתכם, אנחנו מופיעים שוב גם בשני הקרוב (23.6) וגם בשני אחריו (30.6) והכניסה חופשית חינם. זה בנמל ת"א ברחבה ליד גלידה אייסברג (מאחורי "שבלול"). מ-19:00 יש שיעור ריקוד סלסה למתחילים ואחריו מתחילה הרקדה שתוך כדי אנחנו עולים להופיע ואפשר לרקוד לצלילי הופעה חיה - 11 נגנים ושני זמרים (אני אחד מהם
).
ובלי קשר היה שבוע ממש כיפי עם מלא עשייה, הופעות, חזרות להופעות, הקלטות וכו'..
משהו רע שקרה השבוע: שעם כל הכיף הזה אני לא ישן מספיק
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: להופיע שוב עם הסלסה, בשישי אני גם מופיע עם האנסמבל דיסני ב"שבלול"
התחדשות השבוע: הכרטיס להופעה נחשב?
סרט השבוע: אין
סדרת השבוע: אין
ספר השבוע: אין
שיר השבוע: Michael Jackson - Break Of Dawn
אלבום השבוע: Michael Jackson - Invincible
מאכל השבוע: לא עולה לי משהו מיוחד
ציטוט השבוע: לא עולה לי משהו מיוחד
תמונת השבוע:
תכניות לסופ"ש: הייתי היום במסיבת בריכה/יומולדת לידידה טובה. היה כיף לנוח קצת מכל העומס של השבוע
אחר (או: מסר חשוב לאומה):