שירשור פרידה מאלכסה ורז

• פותח הנושא ny22
  • פורסם בתאריך

RossieL

Active member
אדישות?

רז היה שבור והרוס ודמעות זלגו מעיניו.
אלכסה היתה יותר מאופקת ממנו, אבל, אדישים?
עד כמה שאני לא מצטערת לשניה שהם אלו שהודחו, די נמאס כבר לקרוא בכל מקום על הקונספירציות של העריכה.
בחיי שזה כבר מוגזם

טל8511

New member
באיזה מקום כתבתי קונספירציה?

רז ואלכסה אפילו לא רצו לסיום. פשוט הלכו כאילו הם נמצאים בטיילת בתל אביב. כל התוכנית, בכל רגע בתוכנית הם היו הכי אטרף שיש ופתאום שם הם לא היו.

just Orli

New member
ברור לגמרי שהם ידעו על זה מראש

שים לב גם שבטסטות הם מדברים על "ספינט מטורף" שהם דפקו לנקודת הסיום, כשבפועל רואים אותם מהלכים בנחת כל הדרך.
אני חושבת שהמצב הוא אחד מהשניים:
1. היה להם איזה עונש על משימת הכוסות, או שלכל הפחות ה"מורץ" פה היה לגמרי מבוים ואלה ווובה היו הרבה לפניהם, כך שכבר לא היה ספק לאף אחד שהם אחרונים.
2. (כמו שאמרו פה לפני) היה להם איזה תיאום מראש עם ההפקה לגבי חשיפה + סיוע לזמן מוגבל, והם ידעו שהגיע זמנם ללכת.

שתי האפשרויות נשמעות מאוד קונספירטיביות, אבל אין לי שום ספק שאם הסיטואציה באמת היתה כפי שניסו לצייר לנו - מירוץ צמוד וחסר פשרות בין שני הזוגות האחרונים - אלכסה היתה מתנהגת אחרת לחלוטין על השטיח. שלא לדבר על כך שעד היום הצמד הנ"ל לא הגיע אפילו קרוב לסיטואציה של להיות מודח, אך ורק כי "אלילת המזל" עמדה לצידם בכל משימה אחרונה לפני נקודת הסיום, גם כשאלכסה היתה פצועה או עצבנית במיוחד (ואי לכך פחות כשירה לבצע משימות). ההדחה הזו נראית מבחינתם די סתמית, למען האמת. לא היתה בכלל פה שום משימה שזוג יכול היה לעקוף זוג אחר. רז, אגב, דווקא נראה לי קצת יותר אותנטי כשהוא התחיל לבכות בסוף... לא קונה את זה שהוא פשוט התרגש מהמילים החמות של זוגתו. נראה כאילו שניהם ידעו שזה סוף מוכתב מראש, שאלכסה היתה מוכנה לקראתו, ואילו רז התאכזב.

אני דווקא אהבתי

מאוד את הפייטריות שלה, הנחישות (לעיתים נחישות יתר), לא מוותרת לעצמה. והערכתי את רז בתור בן זוג תומך, מכיל ואוהב וגם הוא היה חזק.
&nbsp
עכשיו העונה תהיה הרבה יותר רגועה
&nbsp
&nbsp
&nbsp

אורישקי

New member
הזוג הכי אהוב עליי בעונה אחרי טום ואוריאל

ובלי ספק עשו את התוכנית - בעיקר אלכסה שלטוב ולרע הייתה הדמות הכי מעניינת ומורכבת בעונה.
תחרותיים ונחושים ועם זוגיות מעולה (אולי הכי יציבה במשחק ביחד עם דניאל ומאירי וטום ואוריאל).
&nbsp
בעיני חבל, הייתי מעדיף לראות את אלה ווובה או יוכי ולינור מודחים.

למעלה