ברור לגמרי שהם ידעו על זה מראש
שים לב גם שבטסטות הם מדברים על "ספינט מטורף" שהם דפקו לנקודת הסיום, כשבפועל רואים אותם מהלכים בנחת כל הדרך.
אני חושבת שהמצב הוא אחד מהשניים:
1. היה להם איזה עונש על משימת הכוסות, או שלכל הפחות ה"מורץ" פה היה לגמרי מבוים ואלה ווובה היו הרבה לפניהם, כך שכבר לא היה ספק לאף אחד שהם אחרונים.
2. (כמו שאמרו פה לפני) היה להם איזה תיאום מראש עם ההפקה לגבי חשיפה + סיוע לזמן מוגבל, והם ידעו שהגיע זמנם ללכת.
שתי האפשרויות נשמעות מאוד קונספירטיביות, אבל אין לי שום ספק שאם הסיטואציה באמת היתה כפי שניסו לצייר לנו - מירוץ צמוד וחסר פשרות בין שני הזוגות האחרונים - אלכסה היתה מתנהגת אחרת לחלוטין על השטיח. שלא לדבר על כך שעד היום הצמד הנ"ל לא הגיע אפילו קרוב לסיטואציה של להיות מודח, אך ורק כי "אלילת המזל" עמדה לצידם בכל משימה אחרונה לפני נקודת הסיום, גם כשאלכסה היתה פצועה או עצבנית במיוחד (ואי לכך פחות כשירה לבצע משימות). ההדחה הזו נראית מבחינתם די סתמית, למען האמת. לא היתה בכלל פה שום משימה שזוג יכול היה לעקוף זוג אחר. רז, אגב, דווקא נראה לי קצת יותר אותנטי כשהוא התחיל לבכות בסוף... לא קונה את זה שהוא פשוט התרגש מהמילים החמות של זוגתו. נראה כאילו שניהם ידעו שזה סוף מוכתב מראש, שאלכסה היתה מוכנה לקראתו, ואילו רז התאכזב.