תקציר עם
ביו םגשום בתחילת אפריל, פטריק צילם את הסצינה האחרונה. לא היו דמעות או מסיבות פרידה, הוא מתאר את זה כעוד יום רגיל בעבודה. "נכנסתי לאותו שלי, נתקעתי בפקקים, ואחרי שעתיים הייתי בבית."
מות הדמות שלו לא הייתה הפתעה, מאחר שבשישה פרקים העונה הוא לא הופיע - לראשונה מאז תחילת הסדרה שהוא לא הופיע לא הופיע בכל אחד מהפרקים.
בשבועות האחרונים צופים כתבו לשונה ברשתות החברתיות שהיא משחקת באש ע"י זה שהיא אפילו רק מתגרה בלגרום לכולם לחשוב שדרק ימות, ואיימו שאם זה המצב-הם יפסיקו לצפות בסדרה. (הערה שלי: קראתי מלא תגובות כאלה בפייסבוק, אבל היו המון תגובות כאלה גם אחרי שכריסטינה עזבה. הסדרה הזאת ממכרת, לא מפסיקים לצפות בה כ"כ בקלות).
פטריק מודע לאהבה של נשים לדמותו, ואמר שלדעתו להרוג את דרק זה לא הדבר הכי נכון לעשות. הדמות הייתה בחיי הצופים 10 שנים. אבל לא היה לו "סיי" בעניין. פשוט הוחלט שכך יהיה. אני חושב שזה יזעזע את הצופים ויהיה מאוד עוצמתי. מעניין איך יגיבו לזה.
**כאן היו איזכורים של דמויות מרכזיות מסדרות אחרות שהרגו אותם ומה זה עשה לסדרה - לא עניין אותי לקרוא כי אני לא מקריא את הסדרות, אז אני מדלגת**
פטריק ואלן פומפאו חתמו על חוזה עד 2016. אף אחד לא מוכן להגיב אם המוות של דרק היה מתוכנן מראש. בתשובה לשאלה מה הביא אותו לעזוב, הוא אמר שהדברים פשוט התגלגלו ככה באופן טבעי.
שונה לא מוכנה לדבר על זה ורק מסרה הצהרה אחת: "מעולם לא חשבתי שאפרד ממקדרימי, אבל אף אחד מצוות הסדרה לא חשב מראש על אף אחד מהמסעות שעברו הדמויות בסדרה. עכשיו לי ולמרדית יש עולם חדש להכנס אליו בפרק החדש לחייה."
צ'נדרה ווילסון (ביילי) אמרה למגזין ששפרד תמיד יהיה "מקרדימי" ושהוא חלק מההסטוריה של הטלויזיה. העלילה של מרדית ודרק היא עלילה גדולה שלצופים מאוד היה איכפת ממנה.
אלן פומפאו וג'סטין ציימברס (אלכס) לא היו פנויים להתראיין.
התגובה הרגשית היחידה שלו לגבי העזיבה הייתה כשנשאל על היחסים עם אלן פומפאו "כימיה מדהימה. אנחנו כמו זוג נשוי. עברו 10 שנים והיה קסם מהרגע הראשון" אמר בדמעות.
הדממה מצד אנשי הצוות בנוגע לעזיבה קשורה להסטוריית המידע שדלף מאחורי הקלעים, כמו כשאיזייה וושינגטון (בורק) אמר אמירות גזעניות לטי.אר נייט (ג'ורג') וכשקתרין היגל פרשה מהמועמדות לאמי ב-2008 (לא ממש הבנתי למה, אבל זה קשור לסכסוך שהיה לה עם שונדה).
העונה הזאת היה תורו של פטריק להיות מתחת לדראר. בנובמבר הוא נעלם לשישה פרקים, מה שגרר הרבה שמועות. פטריק אמר שניסו לשמור על הכל כמה שיותר דיסקרטי, ושבחלק מהזמן הנפוי שהיה לו הוא התחרה במכוניות מירוץ בברזיל. זמן קצר לאחר מכן סופר כי הוא ואשתו נפרדו אחרי 15 שנות נישואין.
כשנשאל האם החיים בבית השפיע על תפקודו בסדרה, השיב שהוא מקצוען והוא משאיר את חייו האישיים בכניסה. אבל הוא מספרשהעבודה פגעה בילדים שלו. זה 10 חודשים בשנה, 15 שעות ביום, ואתה לא יודע את הלו"ז. הילדים שואלים "אבא, מה עושים ביום ב'?" ואני אומר שאני לא יודע, כי אנ יבאמת לא יודע מה הלו"ז. לעשות את זה במשך 11 שנים-זה מאתגר. מה שאני יודע בוודאות זה שאני לא הולך להתעסק בהרבה פרויקטים בו זמנית. הימים האלה חלפו.
**אני ממש מקצרת כי נמאס לי**
פטריק אוהב את שונדה, שונדה אוהבת את פטריק. הוא חושב שמכל מה שהוא עשה עד כה, התפקיד כדרק היה "משנה חיים".
המעריצים שכבר מתגעגעים יכולים להרגע: הוא עבוד על 2 פרויקטים לטלויזיה: דרמה ומותחן ריגול. יהיה לו הרבה זמן להתאמן במירוצי מכוניות. בזמן שהפרק האחרון שלו שודר בארה"ב - הוא היה באימונים בדובאי.
הוא מתקמד במירוצי מכוניות ובלהיות אבא לילדיו. הוא יוכל להתחייב לסדרה בת 10-12 פרקים, אבל לא מבטיח שתחייב לסדרה עם 24. זה מאוד קשה. אמנם מתגמל כלכלית, אבל צריך לדעת מתי זה יותר מדי.
הוא מודע להצלחה הגדולה שלו כדרק ומרגיש בר מזל שהתפקיד שלו מונף ככה ושהוא אהוב בכל העולם, ולא יודע כמה הוא יצטרך לעבוד עד שיגיע תפקיד שיהיה אהוד באותה מידה.
הוא רוצה מאוד לעשות "משהו אחר", אבל חושש מכך שהקהל לא יקבל אותו כמישהו שונה לחלוטין מדרק, ואומר שזה יהיה האתגר הגדול - שיתחברו גם לדמות שונה לחלוטין ממה שרגילים אליו.
זהווווווווווווווווו