שרשור הפרק היומי - פרק 169

Yotam Wolfsthal

New member
לפי מה שהתרשמתי היא הבעלים...

תראה, לאולם קוראים "המקום של מיקה", אז... אולי זאת מיקה אחרת אבל לא סביר בעיני חח

חוץ מזה שגם אם היא רק המנהלת ולא הבעלים, עדיין יש בזה כסף טוב. ;)

ny22

New member
מנהל
גם לא בטוח שהיא התבגרה...

כולם השתנו אבל יכול להיות שהיא עדיין קצת מפונקת.

דודי0000

New member
עכשיו רק התעמקתי בתמונה שהעלית

רואים את הילי ילון המדהימה. מעניין מתי היא תשוב.

אורישקי

New member
מעולה שוב

ואכן עבר מהר מאד.
קצת עצוב שהם לא זוכרים אחד את השני. הלוואי והכימיה שלהם תוכל לחזור לזו של פעם.

מסכים לגמרי לגבי יאיר שהוא הנוכל הכי גדול - לגמרי מתאים לכל הסטיגמות שיש על פוליטיקאים.

דודי0000

New member
נראה שהכימייה השתנתה מאוד בין החבורה

דווקא מיקה ונטשה יותר מסתדרות יחד ופעם הן בכלל לא היו חברות ואילו נטשה ורוני סולדות אחד מהשנייה. רוני מאוד השתנתה ונהייתה הרבה יותר חזקה ופחות תמימה מהעונה השלישית ואילו מיקה נהייתה הרבה פחות צינית ויותר נינוחה. ב7 שנים האלה הם מאוד השתנו.

דודי0000

New member
אבל כמו שכבר אמרתי אתמול

דווקא בגלל השינוי מעניין אותי לראות איך הם יסתדרו שוב ואם הדינמיקות ישתנו טיפה כי כרגע היא השתנתה קצת.

אורישקי

New member
דווקא אני זוכר שמיקה ונטשה התקרבו יותר

בעונה השלישית, ורוני ונטשה התרחקו בין היתר כי ניצן עברה לגור עם רוני.

דודי0000

New member
רק דבר אחד היה חסר לי

בפרק . וזה הסצנות של של דדי והתאומים נדמה לי שלא ראינו אותם מהפרק הראשון אם זיכרוני לא טועה. וכמובן השמינייה החדשה.

דודי0000

New member
יש לי תחושת בטן שהשמינייה החדשה

היא בעצם השמינייה הישנה שמשנה את זהותם כדי שלא יעלו עליהם? מה דעתכם?

והסטנדרטים חוזרים ~

אחרי פרק קצת מאכזב אתמול, היום סיימתי את הפרק ואמרתי בקול רם לחבר שלי שמשחק DDO ולא מקשיב לי, "היום היה פרק טוב"

היה מותח, מסקרן, חד (מלשון חידה)...
מיקה עדיין יודעת ליצור דרמה, והקטע שלה במלון היה פשוט נהדר.
צודק מי שאמר על היחסים של נטשה ורוני, שקצת נפרם (לא מוצאת מילה טובה יותר) במהלך העונה השלישית. זה היה קשור להרבה דברים, בין היתר גם להתפתחות של הדמויות עצמן. מעניין לראות שהן באמת התפתחו לכיוונים שונים לגמרי.
רוני כל־כך שונה לי מרוני של לפני שבע שנים. אני לא יכולה שלא לחשוב שהטראומות שהיא עברה בעונה השלישית חייבות היו להשפיע עליה איכשהו להפוך כל־כך חזקה, אסרטיבית. אפילו טון הדיבור שלה נהיה גס יותר, חזק יותר.
כמובן, אני עדיין מחכה לראות את איה, וגם להבין איך ניצן הגיעה למקום בו היא נמצאת. כמו שחלק מכם כבר ניחשו, נראה לי מאוד הגיוני (בהתחשב בכך שהיא שוב נזרקה לרחוב) שכרגע "עובדים עליה" מאוד.
ואיה. אוף, איה. אני רוצה איה
היא ומיקה היו הבחורות האהובות עלי. (לא הצלחתי להחליט מעולם לגבי הבחורים האהובים עלי, אף על פי שנדמה לי שאחד מהם היה אבי.)

טוב, זהו, חפרתי די

מחר עוד פרק הידד!

אגב, לגבי השמיניה החדשה...

קצת מאכזב ומעצבן, אבל אכן מדובר בילדים חדשים

הנה תמונת ה"קאבר" של הפייסבוק של השמיניה - https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/1376570_234185246737865_1434598524_n.jpg
בהחלט יש פה שמונה ילדודס שלא קשורים אלינו

ועוד דבר -

אני אדם רע אם החלק הטיפה OCD בי שמח שהרגו את אדם כי עכשיו באמת השמיניה הם שמונה ולא תשעה?
אני אדם רע?
אני אדם רע?

אורישקי

New member
גם לי רוני קצת שונה ולמען האמת די מעצבנת

איה דווקא הבחורה שהכי פחות אהבתי. את מיקה ורוני וניצן אני הכי אהבתי. גם את נטשה לזמנים - בעיקר בעונה 2 כשהיא רבה עם רוני ורוני התנהגה כמו פוסטמה.

TF14

New member
מה הם כן זוכרים מהתיכון !?

זו שאלה שהייתה לי והלכה והתחזקה כשהם ישבו ודיברו על איך שאבנר מחר להם שנתיים מהחיים, והם כל הזמן ממשיכים לתהות אם הם באמת היו פעם כאלה חברים טובים. מה הם בדיוק זוכרים מהתיכון? שהם קפצו שתי כיתות וככה זה מסתדר שנעלמו להם שנתיים?

דודי0000

New member
לפי הסבר בעונה השלישית

גלי הלמדא יימחקו להם מהרגע בו הם התחילו להשתמש בו שזה מכיתה ט' כי במחיקת הלמדא נמחק גם הזיכרון שלהם. הם זוכרים הכל וגם את התיכון רק שנתיים הם לא זוכרים.. הם זוכרים מה שהיה לפני כיתה ט' וכל מה שקרה לאחר מכן נמחק כאילו לא היה.

דודי0000

New member
הרק תיקון קצר

התכוונתי שהזיכרון נמחק בעקבות מחיקת הלמדא... ושהם ישכחו את כל מה שקרה מהרגע בו הם התחילו להשתמש בו שזה בקטע ט זאת אומרת וזה כבר הוסבר בעונה השלישית הכל יחזור להיות רגיל מלבד שנתיים.

דודי0000

New member
ממליץ לך לצפות אפילו ולהבין יותר טוב את ההסבר

של לילי מדובר בפרק האחרון.... בכלל פרק מדהים

TF14

New member
כן צודק...

וששש, אל תגלה, אבל אין לי מושג מי זו לילי :O
ראיתי את הפרקים רק פעם אחת בתקופה שהשמיניה הייתה באוויר... חוץ מזה תיכננתי לעשות מרתון כששמעתי שתהיה עונה רביעית, רק שלא ידעתי בכלל מתי היא אמורה להתחיל... אז כנראה שאני אתחיל עכשיו מרתון עונות 1-3

ny22

New member
מנהל
אני מסכים, בהחלט יש משהו שהוא לא ממש ברור כאן

יש כמה דברים שלא מסתדרים.

למעלה