סכמ"ש!

N o R i K o

New member
סכמ"ש!

מרגיש לי מוזר לפתוח הודעה בלי
בכותרת.

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו:

המלצה לסופ"ש:

משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו:

מילות סיום ומסר לאומה:

תמונה לסיום, אם בא לכם:

Sexy Darren

New member
מותר להעביר את הזמן ל6 וחצי מחר?

כי אני לא יכולה לעמוד יותר בלראות את כל הביקורות שלכם בלי לראות את הסרט עצמו

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: היה אירוע כיף בטירוף בבית ספר, והדוכן שלי ושל חברה היה מאלה שהרוויחו כמעט הכי הרבה כסף

המלצה לסופ"ש:לחובבי\ות הארי פוטר מבינכם: http://www.fanfiction.net/s/1517816/1/The_Summer_of_the_Phoenix
משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו: מחר אני הולכת לראות את הסרטטטטטטטטטטטטט!!!!

מילות סיום ומסר לאומה:

תמונה לסיום, אם בא לכם:

Billy Shirs

New member
סכמ"ש וזה

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: אההההההההההמ אולי זה שראיתי את הסרט?!? פעמיים?!?!?! והיה כל כך אדיר בשתי הפעמים!
המלצה לסופ"ש: אם לא ראיתן את הסרט, תראו. ואם כן ראיתן, תראו שוב. אבל אם כבר, אתן מוזמנות ביותר לראות את אווטאר: האגדה של קורה, הסדרה הזאת מדהימה.
משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו: שום תוכניות וואטסואבר

מילות סיום ומסר לאומה: קייטו

תמונה לסיום, אם בא לכם:

טוב צריך לסכמש וזה

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: דווקא היה לי שבוע מוצלח כזה . היו בו מלא דברים יעילים,גם פגשתי חברות שלא ראיתי הרבה זמן וישבנו על סושי וצחקנו מלא וגם פגשתי חבר ממש טוב שלי איזה ערב אחד והיו צחוקים . וגם נו הסרט הוא בטח סוג של היי לייט
המלצה לסופ"ש: לישון? לאגור כוח? לעבוד על הפעילות בוקר של שבוע הבא?!?
משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו: עובדת בוקר אייייכס אבל הי לסיים לעבוד כל יום ב 13:30 זה כיף
מילות סיום ומסר לאומה: אוף אני אזרחית מחוז 3 לא כיף
לא יכולו לפחות לתת לי 4 או 2 שיהיה נחמד מה 3 מה

תמונה לסיום, אם בא לכם:

N o R i K o

New member
מההה 3 זה הכי מאגניב D:

זה כל המחשבים והאלקטרוניקה! D: מכל תושבי פאנם להם יש את הכי הרבה גאדג'טים!

נראה לי שכשאני עשיתי את זה יצאתי 9 או משהו...

יאאאאאאאאאאאא מוריה ראיתי עכשיו

את התמונה שלך בצד
איזה מגניבבבבבבבבב

שלי :)

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: אממ היה שבוע כיפי לא יודעת על משהו מסוים..
המלצה לסופ"ש: לראות משחקי הרעב!!!! חח :)
משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו: אממ אני יוצאת ל"חופש" פסח(יש לי שבוע השלמות :| )
מילות סיום ומסר לאומה: אדם למברט ♥
תמונה לסיום, אם בא לכם:

Black Stain

New member
יאללה

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: היה לי יום פתוח בספיר.. היה כיף ועדיין אין לי מושג מה בא לי ללמוד
המלצה לסופ"ש: מוקפץ

משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו: סוף סוף אני אראה את הסרט ביום ראשון ולראות חבר שלא ראיתי מלאאא זמן.. יהיה כיף
מילות סיום ומסר לאומה: בקשה בקשה בקשה שאני ארגיש טוב מחר!! כמו שזה נראה כרגע אני אגרור את עצמי לעבודה ולסרט עם 38.5 חום
תמונה לסיום, אם בא לכם:

למעלה