סכמ"ש!

N o R i K o

New member
I-I-I-wanna-Sa-a-akmash-The-Wee-e-ek-

The week of THE HUNGER GAMES!

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו:
עבדתי המון, סוף סוף ראיתי פרק טוב של HIMYM, שברתי את הראש על מתי ואיך נחגוג יומולדת לחברה שלי, התראיינתי לידיעות, ראיתי טאץ' ו... אעעאעאעאע הסרטטט אעאעאעאעאע!@#%@#^@$#@$@
המלצה לסופ"ש:
לכו לראות את הסרט. על אף שהתאכזבתי, אתם עדיין חייבים לראות אותו#@%^@# וגם, Touch. סדרת מתח חדשה
הפרק הראשון היה ממש ממש טוב.
משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו:
אני אנסה לחזור לחיים ללא יעוד... מה עושים עכשיו... מה, נספור 608 ימים קדימה?!
מילות סיום ומסר לאומה:
There's 24 of us Gale only one comes out!!11

תמונה לסיום, אם בא לכם:

Miss Lavet

New member
מסכמש"ת

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: יש לי כמה:
1. זה חלום ליתר דיוק, חלמתי שהמורה שלי לאזרחות עושה משחק שכבתי של משחקי הרעב (חבייתי כזה (נראה לי, התעוררתי לפני סוף החלום
), בחלום הזה היה לנו אימון לפני המשחקים שהיא הולכת לעשות (כלומר שם אנשים לא מתים פיזית... כנ"ל פה, אין לי מושג זה נכון... אני מקווה שהחלום הזה ימשך
)... בקיצור, במהלך האימונים אני "מתתי" מפיצוץ מיסטורי (כי לא חיבנתי את הקשת שלי למקום שהייתי צריכה לפגוע)
2. גם חלום, חלמתי שאני רואה את המורה שלי לספרות יושבת בשורה הראשונה באולפן שלן ארץ נהדרת וגם שהיא רואה את הסרט משחקי הרעב (והיא בכלל שונאת את הספר הזה...)
3. היועצת של השכבה שלי היא ממש אפי!
המלצה לסופ"ש: לתכנן על כל יום בשבועיים האלו של החופש
משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו: מבחן בתנ"ך שאני יעשה אותו בלי ההתאמות שלי בגלל היועצת הטיפשה של השכבה שלי
מילות סיום ומסר לאומה: אני לא יגיב פה כנראה עד שאני יראה את הסרט
תמונה לסיום, אם בא לכם:

shirusheet

New member
מסכמשת

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: ראיתי את הסרט של משחקי הרעב!
מפתיע.
המלצה לסופ"ש: לראות את AVPM. פשוט כי לפני כמה זמן התמכרתי לזה מחדש

משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו: חופש פסח! וגם תעודות

מילות סיום ומסר לאומה: למישהו יש מושג איך משתמשים בטמבלר?

תמונה לסיום, אם בא לכם: http://tributeturnedrebel.tumblr.com/post/19816624498
זה סוג של תמונה.

Ayelet 363

New member
ההמלצה

אם כי לא רק שמזמן לא ראיתי את זה, לא יצא לי לראות את זה יותר מפעם אחת וגם לא ייצא בזמן הקרוב...

הנני כאן

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: לא בא לי לשתף עדיין

המלצה לסופ"ש: לישון לקרוא ולאכול (ברגיל)
משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו: המון משמרות בעבודה יאייי! וגם לראות את הסרט
מילות סיום ומסר לאומה: משרד הבריאות קובע כי הצחוק יפה לבריאות :)

שבוע מדהים לכולם

תכלס באמת כפרעליך

אבל אני מתגעגעת אוווף אנחנו צריכים לדבר באמת!!!!
מה יהיה ?

Ayelet 363

New member
Thanks G-d it's Sunday!

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: סגרתי שבת.
המלצה לסופ"ש: הייתי בטוחה שהיה לי משהו.
משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו: מקווה לראות סוף סוף את משחקי הרעב. חברה שלפני פחות מחודש לא ידעה שייצא סרט ולםני כמה ימים חשבה שהוא ייצא עוד שנה הספיקה לראות אותו לפניי.

מילות סיום ומסר לאומה:
תמונה לסיום, אם בא לכם: אין לי תמונה של זה, אבל פרצוף של בנות שסגרתי איתן כשהן גילו שאני חושבת שגברת פלפלת זו סדרה עצובה.

מסכמשת (במקום ללמוד לבוחן באנגלית
)

משהו שקרה לי השבוע ורציתי לשתף אתכם בו: אני נותנת לכם ניחוש אחד.(רמז: משחקי הרעב!!!)

המלצה לסוף השבוע: גם כאן אני חושבת שיספיק ניחוש אחד. אהבתי את הסרט הזה.
משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ורציתי לשתף אתכם בו: אנחנו יוצאים לחופש פסח, ואני ממש שמחה שיש זמן לנוח מהלימודים.
מילות סיום ומסר לאומה: תיצפו בסרט של משחקי הרעב? אני חושבת שמציתי כבר את הרעיון הזה, אז אני אגיד אמצא משפט חכם אחר:
המצב עכשיו אינו נורא, אלא אם כן נאכלתם על ידי חבורת זאבים. (אני אנסה להשתפר לפעם הבאה
)
תמונה לסיום, אם בא לכם: לא היום, אבל אני מתכוונת לצייר בחופש כמה פאנארטים של משחקי הרעב.

למעלה