ֿ
המלצות
א.
לאכול ה-ר-ב-ה פירות וירקות טריים, בשלים, חיים ואורגניים
ב. לדעת יותר על המזונות שאנו אוכלים. יש הרבה מידע רק צריך לדעת לבור את התבן מהבר
ג. להימנע ככל האפשר ממזונות המכילים חומצה אוקסלית : תרד, סלק, מנגולד, פטרוזילה,
(כוסמת מלאה אפשר להנביט בקלות ואז החומצה האוקסלית הופכת לדו סוכר)
ד. לדאוג למערכת עכול נקייה ובריאה (ללא דלקות) זה ב-ה-ח-ל-ט אפשרי.
ה. כדאי להעדיף שקדים (מושרים וקלופים) על פני אגוזים אחרים
(הם פחות שומניים ובעלי תגובה בסיסים בגוף. רוב האגוזים
הם בעלי תגובה חומצית בגוף.) אגוזי ברזיל יוצרים אף
הם תגובה בסיסית בגוף אך א. הם מגיעים חצי
מקולפים מקליפתם החומה ולכן השומן שלהם
מתחמצן ומתעפש ושנית יש בהם סולנין רב.
ו. ללמוד על
חוקי צירופי המזון למען העכול.
ז. ללמוד על
החומציות והבסיסות של המזון
ח. לא להתקמצן לזרוק תפוחי אדמה אשר
הוריקו
וצימחו להם עיניים
ט.
בקיצור קוראים לזה אכילה מודעת
י. ואני פה לענות לכם על שאלות / תהיות / מסקנות ותסכולים
L&L
TALYA