המטבח לובש
ירוק

אוקיי את זה הבנתי

לגבי השאר התבלבלתי........ההסברים מעולים אבל הם די מפוזרים. יש ריכוז של המלצות?

וממש תודה על ההסברים - פינה שווה
 

Tal_Ya_Tal

New member
ֿ
המלצות


א. לאכול ה-ר-ב-ה פירות וירקות טריים, בשלים, חיים ואורגניים

ב. לדעת יותר על המזונות שאנו אוכלים. יש הרבה מידע רק צריך לדעת לבור את התבן מהבר
ג. להימנע ככל האפשר ממזונות המכילים חומצה אוקסלית : תרד, סלק, מנגולד, פטרוזילה,
(כוסמת מלאה אפשר להנביט בקלות ואז החומצה האוקסלית הופכת לדו סוכר)
ד. לדאוג למערכת עכול נקייה ובריאה (ללא דלקות) זה ב-ה-ח-ל-ט אפשרי.
ה. כדאי להעדיף שקדים (מושרים וקלופים) על פני אגוזים אחרים
(הם פחות שומניים ובעלי תגובה בסיסים בגוף. רוב האגוזים
הם בעלי תגובה חומצית בגוף.) אגוזי ברזיל יוצרים אף
הם תגובה בסיסית בגוף אך א. הם מגיעים חצי
מקולפים מקליפתם החומה ולכן השומן שלהם
מתחמצן ומתעפש ושנית יש בהם סולנין רב.
ו. ללמוד על חוקי צירופי המזון למען העכול.
ז. ללמוד על החומציות והבסיסות של המזון
ח. לא להתקמצן לזרוק תפוחי אדמה אשר
הוריקו
וצימחו להם עיניים

ט.בקיצור קוראים לזה אכילה מודעת
י. ואני פה לענות לכם על שאלות / תהיות / מסקנות ותסכולים
 

Tal_Ya_Tal

New member
ֿ
המלצות


א. לאכול ה-ר-ב-ה פירות וירקות טריים, בשלים, חיים ואורגניים

ב. לדעת יותר על המזונות שאנו אוכלים. יש הרבה מידע רק צריך לדעת לבור את התבן מהבר
ג. להימנע ככל האפשר ממזונות המכילים חומצה אוקסלית : תרד, סלק, מנגולד, פטרוזילה,
(כוסמת מלאה אפשר להנביט בקלות ואז החומצה האוקסלית הופכת לדו סוכר)
ד. לדאוג למערכת עכול נקייה ובריאה (ללא דלקות) זה ב-ה-ח-ל-ט אפשרי.
ה. כדאי להעדיף שקדים (מושרים וקלופים) על פני אגוזים אחרים
(הם פחות שומניים ובעלי תגובה בסיסים בגוף. רוב האגוזים
הם בעלי תגובה חומצית בגוף.) אגוזי ברזיל יוצרים אף
הם תגובה בסיסית בגוף אך א. הם מגיעים חצי
מקולפים מקליפתם החומה ולכן השומן שלהם
מתחמצן ומתעפש ושנית יש בהם סולנין רב.
ו. ללמוד על חוקי צירופי המזון למען העכול.
ז. ללמוד על החומציות והבסיסות של המזון
ח. לא להתקמצן לזרוק תפוחי אדמה אשר
הוריקו
וצימחו להם עיניים

ט.בקיצור קוראים לזה אכילה מודעת
י. ואני פה לענות לכם על שאלות / תהיות / מסקנות ותסכולים


L&L
TALYA
 

Tal_Ya_Tal

New member
ֿ
המלצות


א. לאכול ה-ר-ב-ה פירות וירקות טריים, בשלים, חיים ואורגניים

ב. לדעת יותר על המזונות שאנו אוכלים. יש הרבה מידע רק צריך לדעת לבור את התבן מהבר
ג. להימנע ככל האפשר ממזונות המכילים חומצה אוקסלית : תרד, סלק, מנגולד, פטרוזילה,
(כוסמת מלאה אפשר להנביט בקלות ואז החומצה האוקסלית הופכת לדו סוכר)
ד. לדאוג למערכת עכול נקייה ובריאה (ללא דלקות) זה ב-ה-ח-ל-ט אפשרי.
ה. כדאי להעדיף שקדים (מושרים וקלופים) על פני אגוזים אחרים
(הם פחות שומניים ובעלי תגובה בסיסים בגוף. רוב האגוזים
הם בעלי תגובה חומצית בגוף.) אגוזי ברזיל יוצרים אף
הם תגובה בסיסית בגוף אך א. הם מגיעים חצי
מקולפים מקליפתם החומה ולכן השומן שלהם
מתחמצן ומתעפש ושנית יש בהם סולנין רב.
ו. ללמוד על חוקי צירופי המזון למען העכול.
ז. ללמוד על החומציות והבסיסות של המזון
ח. לא להתקמצן לזרוק תפוחי אדמה אשר
הוריקו
וצימחו להם עיניים

ט.בקיצור קוראים לזה אכילה מודעת
י. ואני פה לענות לכם על שאלות / תהיות / מסקנות ותסכולים


L&L
TALYA
 

Tal_Ya_Tal

New member
זה עלה יותר מפם אחת. כי שלחתי מס' פעמים

אז מה עושים

מבקשים ממנהלתת הפורום למחוק


L&L
TALYA
 

Tal_Ya_Tal

New member
ֿ
המלצות


א. לאכול ה-ר-ב-ה פירות וירקות טריים, בשלים, חיים ואורגניים

ב. לדעת יותר על המזונות שאנו אוכלים. יש הרבה מידע רק צריך לדעת לבור את התבן מהבר
ג. להימנע ככל האפשר ממזונות המכילים חומצה אוקסלית : תרד, סלק, מנגולד, פטרוזילה,
(כוסמת מלאה אפשר להנביט בקלות ואז החומצה האוקסלית הופכת לדו סוכר)
ד. לדאוג למערכת עכול נקייה ובריאה (ללא דלקות) זה ב-ה-ח-ל-ט אפשרי.
ה. כדאי להעדיף שקדים (מושרים וקלופים) על פני אגוזים אחרים
(הם פחות שומניים ובעלי תגובה בסיסים בגוף. רוב האגוזים
הם בעלי תגובה חומצית בגוף.) אגוזי ברזיל יוצרים אף
הם תגובה בסיסית בגוף אך א. הם מגיעים חצי
מקולפים מקליפתם החומה ולכן השומן שלהם
מתחמצן ומתעפש ושנית יש בהם סולנין רב.
ו. ללמוד על חוקי צירופי המזון למען העכול.
ז. ללמוד על החומציות והבסיסות של המזון
ח. לא להתקמצן לזרוק תפוחי אדמה אשר
הוריקו
וצימחו להם עיניים

ט.בקיצור קוראים לזה אכילה מודעת
י. ואני פה לענות לכם על שאלות / תהיות / מסקנות ותסכולים


L&L
TALYA
 

Tal_Ya_Tal

New member
בנושא רעילות המזון, יש עוד הרבה


על מה לדון.
אולי נמשיך עם אותו
הנושא גם בשבוע הבא

אפשר לפתוח את זה
לדיון/ סקר אולי


L&L
TALYA
 
למעלה