מסכמ"ש!
משהו טוב שקרה השבוע: שבוע עמוס מאוד! אני אפילו לא זוכר מה עשיתי בכל ערב אבל אני זוכר שבכל ערב השבוע היה לי משהו לעשות.. לפחות השבוע עבר מהר
חוץ מזה,
פירסמו כתבה שכתבתי ב-NRG! זה העלה לי חיוך כזה ענק, אתם לא מבינים. אני עכשיו פרילנסר שלהם וזה מהצד בינתיים וזה כיף. בכלל, ברגע שפירסמו את זה בעמוד הראשי של האתר בכלל עפתי על עצמי - במיוחד כשזה היה מתחת לכתבה על החמאס
אבל אז אחרי כשעה זה הודח לטובת ריאיון עם צביקה פיק חחחח
משהו רע שקרה השבוע: לא יודע אם זה רע, אבל היה משהו בעבודה שממש הלחיץ אותי. הודעתי להם שאני עוזב, אני צריך למצוא עבודה מהר ואני בלחץ שלא אמצא ושתהיה לי תקופה בלי עבודה. מקווה שדברים יסתדרו, אני בנאדם שרואה את עצמו כמאוד מאוד אופטימי ומסתכל תמיד על הצד החיובי אבל היה איזה משהו שממש הלחיץ אותי.. אני יודע שיהיה בסדר אבל כשאני חושב על זה יש לי פרפרים לא כיפיים בבטן.
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: חבר הכי טוב שלי מהעבודה מתחתן ואני בטוח שיהיה כיף! אמורים להגיע הרבה חבר'ה מהעבודה ומחכה לצחוקים ואלכוהול.. חבל שהאחראית שלי זונה ולא נותנת לי לסיים מוקדם מדי. אני פשוט אציב לה עובדה ופאק איט.
התחדשות השבוע: קניתי חולצה חדשה ב-H&M (אם אני לא טועה), יפה ופשוטה. וזהו חח
סרט השבוע: ראיתי (יום אחרי יום) את שני סרטי "פיץ' פרפקט" ושניהם חמודים ומהנים ומפגרים באותה המידה חח.. חוץ מזה, אתמול בערב ראיתי את "הקול בראש", החדש של פיקסאר, והוא אדיר! סרט עם תסריט גאוני, בראו בו עולם חדש ומטורף לגמרי. הוא מצחיק, מרגש, נוגע - הסרט הכי טוב של פיקסאר מאז "צעצוע של סיפור 3" (וזה למרות ש"אמיצה" היה מצוין!). מומלץ בום ענק.
סדרת השבוע: ראיתי (לא רק השבוע) את "הג'ינקס", הסדרה התיעודית המדוברת של HBO, והאמת שאני לא עף על זה. ראיתי חצי מהתוכנית (3 פרקים) והסיפור עצמו מטורף ומטריד אבל לא יודע, זה לא מעניין מספיק בסדרה.
ספר השבוע: קצת הזנחתי את עולם הספרות לאחרונה לצערי.
שיר השבוע: The Hills של דה וויקנד, שיר אדיר, מהטובים של 2015 לדעתי.
אלבום השבוע: שמעתי השבוע הרבה אלבומים אבל החדש של פלורנס אנד דה מאשין הכי עשה לי את זה.
מאכל השבוע: אממ, לא זכור לי משהו מיוחד חח
ציטוט השבוע: אוף נו, די, אני והזיכרון שלי.. אם תראו את "הקול בראש" תחשבו עליי בקטע של בור השיכחה, זה מסביר כל כך הרבה דברים לגביי
תמונת השבוע: לא הפעם.
תכניות לסופ"ש: היינו אמורים לעשות מפגש משפחתי של כולם אצל ההורים שלי אבל אמא שלי מרגישה חרא והאחיין שלי גם כן.. והוא כבר מתחיל ללכת ולא ראיתי אותו מלללללא זמן! מתגעגע לקטנצ'יק הזה.
אחר (או: מסר חשוב לאומה): תעשו צעדים אמיצים, תתפרעו.