סכמ"ש

DAN1EL

New member
סכמ"ש

משהו טוב שקרה השבוע:
משהו רע שקרה השבוע:
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא:
התחדשות השבוע:
סרט השבוע:
סדרת השבוע:
ספר השבוע:
שיר השבוע:
אלבום השבוע:
מאכל השבוע:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע:
תכניות לסופ"ש:
אחר (או: מסר חשוב לאומה):

RTur

New member
פייייי

משהו טוב שקרה השבוע: היו לי 5(!) הופעות השבוע. אני לא חושב שהיה לי ככה בעבר. אני ממש מופתע מזה שהגוף שלי הצליח לשרוד את זה ואמנם כבר היום התחלתי להרגיש שקצת קשה לי (היו לי היום 2 הופעות חח) אבל זה עבר סבבה.
מעבר לזה, שבוע הבא יש לי איזו הופעה בביה"ס יסודי ברמת השרון עם כמה נגנים ומכיוון שזה לבית ספר יסודי ואנחנו רוצים שהילדים ממש יהנו, אנחנו בונים להם הופעה פופית לפנים. עשינו חזרה ראשונה השבוע וזה היה פשוט כיף חחח עשינו קייטי פרי, פארל, גולדן בוי וכאלה. נראה לי שזו אחת ההופעות שאני הכי מחכה להן.
היום הופעתי עם האנסמבל של רימון שאנחנו עושים מופע מחווה לאהוד מנור. עופרה, אלמנתו, הייתה בקהל והיא ממש פרגנה והיא גם ניגשה אליי אישית בסוף ההופעה וממש החמיאה ואמרה שהוספתי המון אור לשירים. תענוג. ביום ראשון אנחנו מופיעים שוב בבר-אילן והיא תנחה את הערב.
משהו רע שקרה השבוע: הדבר היחיד שקצת מבאס אותי השבוע הזה זה שבגלל שכל השבוע התעסקתי בהופעות (בין אם זה להופיע ובין אם זה להתכונן לאותן הופעות, ללמוד שירים, לעשות חזרות וכו') לא היה לי זמן לשום דבר אחר כמעט. בקושי דיברתי עם אנשים. לא משפחה, לא חברים. רק בנסיעות מדי פעם הצלחתי להגניב איזו שיחה פה ושם וגם לא יותר מדי כי גם ניסיתי לשמור על הקול שלי אז השתדלתי לדבר כמה שפחות.
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: אז... זהו, השבוע יש לי 6 הופעות!

התחדשות השבוע: אין
סרט השבוע: פחחח ממש...
סדרת השבוע: פחחח ממש...
ספר השבוע: פחחח ממש...
שיר השבוע:
Katy Perry - Dark Horse
נדב גדג' - גולדן בוי
Michael Jackson - Bad
אלבום השבוע: אממ.. יצא לי לשמוע כמה הפעם
Ke$ha - Warrior
David Guetta - Nothing But The Beat
Justin Timberlake - The 20/20 Experience Part II
מאכל השבוע: לא עולה לי משהו
ציטוט השבוע: לא ציטוט, אבל סתם קטע מצחיק. ההורים שלי טסו השבוע לחופשה והסעתי אותם לנתב"ג. הם קנו מזוודות חדשות לא מזמן. איכשהו לא שמתי לב אבל כשכבר הורדתי אותם בנתב"ג הם ביקשו שאצלם אותם ואז פתאום קלטתי שהמזוודות שהם קנו אלה מזוודות ורודות של Hello Kitty
הרגו אותי
תמונת השבוע:
תכניות לסופ"ש: הופעתי היום (שישי) פעמיים, מחר יש לי איזו פגישה לגבי אחת ההופעות שיש לי בשבוע הבא + חזרה להשמעות של הביג בנד שיהיו בעוד שבוע וחצי. מה שמזכיר לי שעדיין לא סיימתי עם העיבוד של עצמי, סעמק.
אחר (או: מסר חשוב לאומה):

ערן1987

New member
בזמן האחרון אתה מפציץ עם ההופעות ההן אה?

כל הכבוד, באמת. אני בטוח שזו קריעה שמי שלא עושה את זה לא באמת יכול להבין. ואיזו מחמאה סופר כיפית ומרשימה קיבלת! :)
&nbsp
איך ההורים שלך קנו מזוודות של הלו קיטי? חחח

RTur

New member

כן, אני בתקופה ממש טובה לאחרונה עם הופעות ועבודה (טפו טפו, שימשיך כך).
&nbsp
אין לי מושג איך זה קרה. ידעתי שהם קנו מזוודות חדשות ואפילו ראיתי אותן בבית אבל מרחוק ורק ראיתי שהן ורודות אבל לא שמתי לב שזה הלו קיטי
אם הייתי יודע הייתי נקרע עליהם מצחוק עוד קודם

DAN1EL

New member
מסכמ"ש!

משהו טוב שקרה השבוע: נגמר הסמסטר, שהיה מאוד לחוץ לאחרונה, ועכשיו תהיה לי תקופה קצת יותר רגועה (גם אם בסה"כ אני מאוד אוהב להגיע לאוניברסיטה!). ובאופן כללי היה לי מאוד נחמד השבוע, רוב הזמן. :)
משהו רע שקרה השבוע: עצבים פה ושם. יהיה בסדר. אה, כן, ואנשים שמשליכים את השנאה העצמית שלהם עליך. יש לכם בעיה עם עצמכם? תפתרו אותה. אל תוציאו ארס על אחרים. תודה.
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: מבחן וזה.
התחדשות השבוע: שלושה ספרים ישנים-חדשים. Damn you, שבוע הספר!
עד שהצלחתי להיגמל מקניית ספרים לאחרונה! אבל באמת שאני לא מתחרט, מדובר בקניות מעולות. שניים מהם הם ספרים שבוודאות יישארו איתי לנצח.
סרט השבוע: אני בתקופה של old hollywood. ראיתי את "האישה בחלון" של פריץ לאנג, "חיקוי לחיים" של דאגלס סירק (אדיר!), "כל שהשמיים מרשים", של סירק גם כן (איכשהו יוצא שאני צופה בו שוב כל כמה זמן), "הסכין הגדולה" של רוברט אולדריץ' ו"ההוריקן" של ג'ון פורד - שזה פשוט מטורף מה שהולך שם, לא יאומן שסרט אסונות משנות ה-30 נראה ככה. האפקטים לא היו מביישים הרבה מסרטי האסונות של ימינו, במובן מסוים.
סדרת השבוע: "גולשי ספות".
ספר השבוע: כמה ספרים, בעצם: תנ"ך, "תמות, אהובי" של אריאנה הרוויץ, ספר המכתבים של ליבוביץ ו-"מניפסט החלאה" של ואלרי סולאנס - פשוט גאוני ומבריק. היא הייתה מדהימה.

שיר השבוע: לא יודע אם היה אחד ספציפי. היו מלא. חרשתי על פרינס, שמיר, מרווין גיי, סטיבי וונדר, מייקל ג'קסון, מארק רונסון, ג'יימס בראון, אזליה בנקס, אל גרין, קאנייה ווסט - כל מיני.
אלבום השבוע: האוסף המושלם של ג'יימס בראון ליווה אותי בהרבה נסיעות השבוע.

ציטוט השבוע: וואו...פשוט כל הספר "מניפסט החלאה". כולו.
תמונת השבוע: חולה על הסט הזה של טרי ריצ'ארדסון ו-Rae Sremmurd.
תכניות לסופ"ש: הולך היום לראות סוף סוף את "עולם היורה"!

אחר (או: מסר חשוב לאומה): אם אני סכמ"שתי גם אתם יכולים.

ערן1987

New member
חשבתי בהתחלה שכתבת 30 ספרים

ואני כזה "30 ספרים????"
בכל מקרה, תתחדש! מה קנית?
&nbsp
ומזל"ט על "עולם היורה"! חחח עם מי אתה הולך בסוף? ספר איך היה.

DAN1EL

New member
קניתי את:

"מניפסט החלאה" (ע"ע ספר השבוע)
"הארכיאולוגיה של הקולנוע וזיכרון המאה" של גודאר ויצחקפור
ו-"פוסטמודרניזם" של ג'יימסון.
&nbsp
"עולם היורה" היה אדיר!

גררתי איתי חבר אומלל שלא רצה לראות את הסרט אבל שכנעתי אותו

אהבתי את המחוות לסרט הראשון ולהיצ'קוק

היו כמה סצנות שגרמו לי לחייך באושר כמו ילד קטן מאוזן לאוזן!

&nbsp
ואמרת לי לעדכן אותך לגבי "מבוך השקרים" שצפיתי בו בשבוע שעבר - היה נחמד מאוד. זהו בעיקרון.
הנושא והתקופה מעניינים מאוד, בכל אופן.
יש לי ידידה טובה שאובססיבית לנושא השואה והנאציזם, אז אני הולך איתה לכל הסרטים האלה. ראינו בקולנוע לא מזמן גם את "האישה בזהב" (שהיה בסדר).

ערן1987

New member
לגמרי מבין לאיזה סצנות התכוונת!

אגב, מה חבר שלך חשב? חח.. ותודה על העדכון על "מבוך השקרים", גם ככה הוא לא היה פייבוריט שלי לצפייה בקולנוע וככה זה יישאר.
&nbsp
אגב ספרים ושואה, הזמנתי את "הזהו אדם" של פרימו לוי, מחכה שיגיע ולא יאכזב.

DAN1EL

New member
הוא פשוט אמר ש"היה נחמד".

כאילו, אני לא מבין את האנשים האלה.
"היה נחמד"? זהו?

אני התרגשתי בטירוף רק מעצם מהמעמד!
בחדש של טרנטינו אני בטח ארגיש כמו בלידה של הבת/בן שלי.

2Dirrty4U

New member
מרגיש לי שדיי מזמן לא סכמ"שתי..

משהו טוב שקרה השבוע: לא לעבוד, לקום מתי שרק בא לי, ללכת לים (היום הייתי בים וירד גשם בבוקר
).. בסך הכל דברים טובים

משהו רע שקרה השבוע: הודיעו שכריס אוונס (איזה ג'ינג'י בריטי מכוער) הולך להנחות את תוכנית הרכב הגדולה ביותר בעולם. מצד אחד מבחינתי התוכנית כבר מתה אז מה אכפת לי בעצם, מצד שני הייתי מעריצה מס' 1 והייתי מעדיפה שהם יסיימו את התוכנית on a high note עכשיו במקום לגרור אותה במוות איטי שכולם יזכרו. The funeral will be a long one. But the show is a corpse.
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: אחותי ממוסקבה מגיעה ל-3 שבועות עם אחיין שלי

התחדשות השבוע: מתברר כשאני לא עובדת אז אני מבזבזת הרבה.. עשיתי מלא מלא קניות של בגדים וכאלה וקיבלתי סוף סוף את המגן המושלם שלי לפלאפון שהזמנתי מחו"ל ועלה לי לא מעט אז ממש התלהבתי כשקיבלתי אותו!!
סרט השבוע: הפמליהההההה!! האמת שראיתי אותו שבוע שעבר בפרימיירה שלו בארץ אבל עדיין ראוי לציון. מעבר לזה ראיתי כל מיני סרטי "אימה" כמו אפקט לזרוס, We Are Still Here המשעמם ועוד איזה סרט שאני אפילו לא זוכרת איך קוראים לו.
סדרת השבוע: שבוע שעבר, לפני הפרמיירה של הפמליה, הצבתי לעצמי יעד לראות את כל הסדרה מחדש - 8 עונות, 96 פרקים - בשבוע אחד אז ככה שאני לא חושבת שאני אראה סדרה בזמן הקרוב

ספר השבוע: עדיין קוראת את הספר ש קלארקסון
שיר השבוע: לא היה משהו ספציפי
אלבום השבוע: לא שמעתי אלבומים שלמים
מאכל השבוע: שווארמה. על הדרך אני רוצה להמליץ לכם על דיאטה חדשה שהמצאתי - קמים בבוקר, שותים כוס קפה והולכים לקנות שווארמה בלאפה.. לאחר מכן 12 שעות לא תהיו רעבים וככה תרזו כי לא תאכלו שום דבר במהלך היום

ציטוט השבוע: "If your dog were to attack a child you would be horrified, and would at least consider having it put down. It’s the same story with your children. If they get into a fight, you put them in their room with no supper. But when a horse kicks an eight-year-old with such force that its head comes off, you take the poor thing’s weeping parents to one side and scold them for letting their child get within range. “Now look. You’ve upset the horse.” - ג'רמי קלארקסון על סוסים

תמונת השבוע:
תכניות לסופ"ש:
לא רלוונטי
אחר (או: מסר חשוב לאומה): אני לא מבינה אנשים שמפחדים מכלבים. it's beyond me.

ערן1987

New member
את קצת חצופה

איך ראית את "הפמליה" בלי להגיד לי??
מה חשבת?
&nbsp
לגבי ה"דיאטה" שלך, עשיתי פעם גם משהו כזה - אוכל ארוחה גדולה אחת ביום וזהו. כן, אפשר לרדת ככה הרבה במשקל ודי מהר אבל זה ממש ממש לא בריא ולא מומלץ.
&nbsp
התמונה שצירפת

2Dirrty4U

New member
אפילו לא קיבלת את הביקורת הראשונה בוקר אחרי! באמת חוצפה!!

לגבי הדיאטה - אני לא באמת עושה דיאטה, פשוט בזמן האחרון יוצא לי לאכול הרבה שווארמה בתור ארוחת בוקר וזה כ"כ מפוצץ שעד הלילה אני לא רעבה (אבל אז בלילה אני אוכלת שוב
)..
יש לי הרגלי אכילה ממש הזויים ואני בחיים לא אצליח לאכול מסודר כמה ארוחות ביום/לאכול בריא. אני יכולה לעשות אימון בחדר כושר/ריצה ואז לאכול פיצה משפחתית.. או שאני יכולה להזמין צ'יזבורגר וציפס ב-2 בלילה וכאלה.. hopeless

ערן1987

New member
חח אז יאללה, אני מחכה לביקורת שלך!

ידידה שלי רוצה ללכת לסרט הזה ומשלימה עכשיו את 2 העונות האחרונות, היא בכלל לא יודעת מה קורה בפרק האחרון ובכל זאת היא רצתה ללכת לסרט, אז אמרתי לה hell no! חחח

2Dirrty4U

New member
אני בכלל לקחתי איתי חברה שמעולם לא ראתה את הסדרה

מלבד סרטונים של "BEST OF ARI GOLD" ביוטיוב שהייתי סוג של מכריחה אותה לראות תמיד

פשוט ממש רציתי ללכת לראות את הסרט בפרימיירה והיא היחידה שהייתה פנוייה באותו ערב

ערן1987

New member
מסכמ"ש!

משהו טוב שקרה השבוע: שבוע עמוס מאוד! אני אפילו לא זוכר מה עשיתי בכל ערב אבל אני זוכר שבכל ערב השבוע היה לי משהו לעשות.. לפחות השבוע עבר מהר

חוץ מזה, פירסמו כתבה שכתבתי ב-NRG! זה העלה לי חיוך כזה ענק, אתם לא מבינים. אני עכשיו פרילנסר שלהם וזה מהצד בינתיים וזה כיף. בכלל, ברגע שפירסמו את זה בעמוד הראשי של האתר בכלל עפתי על עצמי - במיוחד כשזה היה מתחת לכתבה על החמאס
אבל אז אחרי כשעה זה הודח לטובת ריאיון עם צביקה פיק חחחח

משהו רע שקרה השבוע: לא יודע אם זה רע, אבל היה משהו בעבודה שממש הלחיץ אותי. הודעתי להם שאני עוזב, אני צריך למצוא עבודה מהר ואני בלחץ שלא אמצא ושתהיה לי תקופה בלי עבודה. מקווה שדברים יסתדרו, אני בנאדם שרואה את עצמו כמאוד מאוד אופטימי ומסתכל תמיד על הצד החיובי אבל היה איזה משהו שממש הלחיץ אותי.. אני יודע שיהיה בסדר אבל כשאני חושב על זה יש לי פרפרים לא כיפיים בבטן.

משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: חבר הכי טוב שלי מהעבודה מתחתן ואני בטוח שיהיה כיף! אמורים להגיע הרבה חבר'ה מהעבודה ומחכה לצחוקים ואלכוהול.. חבל שהאחראית שלי זונה ולא נותנת לי לסיים מוקדם מדי. אני פשוט אציב לה עובדה ופאק איט.

התחדשות השבוע: קניתי חולצה חדשה ב-H&M (אם אני לא טועה), יפה ופשוטה. וזהו חח

סרט השבוע: ראיתי (יום אחרי יום) את שני סרטי "פיץ' פרפקט" ושניהם חמודים ומהנים ומפגרים באותה המידה חח.. חוץ מזה, אתמול בערב ראיתי את "הקול בראש", החדש של פיקסאר, והוא אדיר! סרט עם תסריט גאוני, בראו בו עולם חדש ומטורף לגמרי. הוא מצחיק, מרגש, נוגע - הסרט הכי טוב של פיקסאר מאז "צעצוע של סיפור 3" (וזה למרות ש"אמיצה" היה מצוין!). מומלץ בום ענק.

סדרת השבוע: ראיתי (לא רק השבוע) את "הג'ינקס", הסדרה התיעודית המדוברת של HBO, והאמת שאני לא עף על זה. ראיתי חצי מהתוכנית (3 פרקים) והסיפור עצמו מטורף ומטריד אבל לא יודע, זה לא מעניין מספיק בסדרה.

ספר השבוע: קצת הזנחתי את עולם הספרות לאחרונה לצערי.

שיר השבוע: The Hills של דה וויקנד, שיר אדיר, מהטובים של 2015 לדעתי.

אלבום השבוע: שמעתי השבוע הרבה אלבומים אבל החדש של פלורנס אנד דה מאשין הכי עשה לי את זה.

מאכל השבוע: אממ, לא זכור לי משהו מיוחד חח

ציטוט השבוע: אוף נו, די, אני והזיכרון שלי.. אם תראו את "הקול בראש" תחשבו עליי בקטע של בור השיכחה, זה מסביר כל כך הרבה דברים לגביי

תמונת השבוע: לא הפעם.

תכניות לסופ"ש: היינו אמורים לעשות מפגש משפחתי של כולם אצל ההורים שלי אבל אמא שלי מרגישה חרא והאחיין שלי גם כן.. והוא כבר מתחיל ללכת ולא ראיתי אותו מלללללא זמן! מתגעגע לקטנצ'יק הזה.

אחר (או: מסר חשוב לאומה): תעשו צעדים אמיצים, תתפרעו.

למעלה