סכמ"ש

RTur

New member
"הודח לטובת ראיון עם צביקה פיק"

סחתיין על הכתבה! איזה יופי!
בהצלחה עם מציאת העבודה

DAN1EL

New member
מזל טוב על הכתבה!

אני בטוח שכל ענייני העבודה יסתדרו.
אתה תראה שתרגיש הקלה ברגע שתעזוב שם - זה תמיד עושה טוב לעזוב מקום שעושה לך רע, גם אם העתיד לא נראה ברור כרגע.

A Lizard State

New member
מסכמ"ש

משהו טוב שקרה השבוע: בשיא הספונטניות סגרתי טיסה לחו"ל בסוף שבוע הבא ל-10 ימים (כן נו, יחסית לטיסה זו החלטה מאוד ספונטנית). :)
אה, וסיימתי תיכון (פחח, כבר בערך חצי שנה לא דרכתי בבית ספר, אבל נו עכשיו זה רשמי וזה).
משהו רע שקרה השבוע: קצת עצוב להיפרד מהשכבה שלי. אני מרגיש שבגלל העבודה לא ניצלתי מספיק את התקופה הזו, אבל בסך הכל אני לא מצטער על זה בכלל, למרות תחושת הפספוס הקטנה הזו.
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: וואי וואי, שבוע עמוס ביותר. גם עבודה, גם מסיבת סיום, נשף, טיסה לחו"ל, ובין לבין אני צריך גם קצת שעות שינה. מעניין בטוח יהיה.
התחדשות השבוע: לא משהו מיוחד.
סרט השבוע: "הפמליה" - אין כאן עלילה מבריקה, אבל עדיין קורע מצחוק וקליל לגמרי, ומי שראה את הסדרה כמובן מאוד יהנה. אני לא ראיתי לפני, ובאמת לא הפסקתי לצחוק ותפסתי את הקטע מהר מאוד. כמובן שישר אחרי הסרט התחלתי לראות את הסדרה.
סדרת השבוע: "הפמליה" והסברתי למה למעלה.

גם ראיתי שוב את "מחוברים". באמת, יש משהו בסדרה הזאת שממש עושה לי טוב.
שיר השבוע: אני בתקופה (כבר די ארוכה) שרוב המוזיקה שאני שומע היא ראפ, בעיקר באנגרים.
פיוצ'ר, אסאפ רוקי, וויקנד, דרייק והשיר של ויק מנסה וקאנייה השתלטו לי על הפלייליסט.
אלבום השבוע: Future - Monster
ציטוט השבוע: כל מיני דברים שארי גולד אומר. אין, הוא פשוט דמות גאונית.

תמונת השבוע: מתוך LSD של אסאפ רוקי. אחד הקליפים היותר יפים שראיתי השנה.
תכניות לסופ"ש: כבר מאוחר מדי לענות על זה.

אחר (או: מסר חשוב לאומה): טיידל זה אדיר.

2Dirrty4U

New member
אין על טיסות ספונטניות לחו"ל!!

לאן אתה טס?
&nbsp
והסדרה של הפמליה - כנראה הסדרה האהובה עליי בעולם!!
וארי גולד מלך ואני דורשת ספין אוף רק שלו ושל לוייד!!!! אני צריכה יותר ארי גולד בחיים שלי!
לא תתאכזב מהסדרה הזאת

ערן1987

New member
יהההה תהנה לך בחו"ל! לאן אתה טס?

ומז"ט על סיום התיכון! מתי צה"ל יהנה משירותך?

&nbsp
ארי גולד

Music Man XD

New member
יאללה!

משהו טוב שקרה השבוע:
סופ"ש כיף בטירוף! :)
משהו רע שקרה השבוע:
הרגשה של חוסר הערכה והרבה אנשים שמאכזבים אותי עם ההתנהגות שלהם. החלטתי שיש אנשים שפשוט לא טובים לי בחיים. מצד שני, הבנתי כמה אני אוהב את החברים האמיתיים שיש לי, שזה טוב :)
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא:
מצפה להרגיש טוב יותר, ולהצליח להנות.
התחדשות השבוע:
שום דבר מיוחד. קניתי נעליים לפני שבועיים

סרט השבוע:
צפיתי בסרט "הזייפנים", ואהבתי מאוד. סרט מרגש וקורע לב. צפיתי גם ב"מרגלת" עם מליסה מקארת'י - סרט ממש מטומטם אבל האמת שדי מצחיק.
סדרת השבוע:
וואו, כלום.
ספר השבוע:
כנ"ל.
שיר השבוע:
Kendrick Lamar - The Blacker The Berry, השיר האהוב עליי בימים אלה. שיר ענק!
אלבום השבוע:
Kendrick Lamar - To Pimp A Butterfly - יצירת אמנות מדהימה, צריך ללמד את זה באקדמיה. פשוט גאון.
מאכל השבוע:
גלידה
ואוכל של בית.
ציטוט השבוע:
?FUCK A FAKE FRIEND, WHERE YOUR REAL FRIENDS AT
מדבר אליי מאוד לאחרונה.
תמונת השבוע:
יש לי אובססיה קלה על קים קרדשיאן לאחרונה. תגידו מה שאתם רוצים, היא לוהטת

תכניות לסופ"ש:
כבר נגמר, היה כיף מאוד!

ערן1987

New member
ראיתי את "הזייפנים" ביום השואה האחרון

ומאוד התאכזבתי ממנו. מילא שהסיפור לא מעניין ממש, למה הביצוע שלו כזה סתמי? אכזבה אחת ענקית, לא ברור לי מה לסרט הזה ולאוסקר (אה, כן, שואה). חוץ מזה, זכיתי לא מזמן בזוג כרטיסים ל"מרגלת" אז מחכה להזדמנות ללכת אליו

למעלה