סכמ"ש

DAN1EL

New member
סכמ"ש

משהו טוב שקרה השבוע:
משהו רע שקרה השבוע:
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא:
התחדשות השבוע:
סרט השבוע:
סדרת השבוע:
ספר השבוע:
שיר השבוע:
אלבום השבוע:
מאכל השבוע:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע:
תכניות לסופ"ש:
אחר (או: מסר חשוב לאומה):

YEEZUS

New member
מסכמ"ש

משהו טוב שקרה השבוע: בסך הכל היה ערב חג נחמד. :)
משהו רע שקרה השבוע: מכירים את הימים האלה שכתוצאה מעייפות אין לכם כוח לענות לאנשים שפונים אליכם? אז ככה הרגשתי בערך כל השבוע.
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: הכנות לטיסה למשלחת לפולין בעוד שבוע. לא יכול לחכות!
התחדשות השבוע: אין.
סרט השבוע: השלמתי עוד חור בהשכלה וראיתי את "פורסט גאמפ", שהיה פשוט מדהים בעיניי. לא מתאים לי לאהוב סרטים כאלה, אבל יש סיבה למה הסרט הזה נחשב לקלאסיקה מטורפת.
גם עשיתי משהו שבחיים לא יצא לי לעשות, וזה לראות סרט ישראלי בקולנוע. ראיתי את "אפס ביחסי אנוש" הקורע מצחוק!
סדרת השבוע: אין.
ספר השבוע: אין.
שיר השבוע: T.I. - About the Money ft. Young Thug
Aphex Twin - minipops 67 (source field mix)
אלבום השבוע: האלבום החדש של אפקס טווין. הייתי בטוח שהקאמבק הזה יהיה סתם מיותר, אבל וואלה, הוא שיחק אותה. מומלץ מאוד למי שאוהב את הסגנון.
מאכל השבוע: יש יותר מדי. קשה לי עם החגים האלה.

ציטוט השבוע: כל מיני משפטים קורעים של אירנה המלכה ב"אפס ביחסי אנוש".

תמונת השבוע: אפקס טווין בשיא הקריפיות.

תכניות לסופ"ש: לנוח כמה שיותר בבית.
אחר (או: מסר חשוב לאומה): זה פשוט ממרמר איך בגלל כל החגים האלה אין אפילו קניון/מרכז קניות אחד נורמלי פתוח! זה פשוט אחד הדברים הכי מזעזעים במדינה הזאת.

DAN1EL

New member
סרטי השבוע

אני לא יודע מה מאחלים לפני נסיעה לפולין, אז אני אגיד את זה בגמגום ובזהירות, אבל תהנה (או משהו) בפולין!

האמת שגם נהנים שם, בהחלט. למרות הכל. אני זוכר שאני נהניתי.
ברור שקשה וחשוב ומכאיב והכל, אבל מעורבת בזה גם הנאה, מה לעשות.

Music Man XD

New member
איזה כיף לך שאתה טס לפולין.

בדיוק אתמול נזכרתי עם מישהי שהייתה איתי בפולין כמה מדהים זה היה. אני זוכר את המסע הזה כחוויה אדירה. זה דבר שחיכיתי לו מכיתה א' בערך, אלוהים יודע למה. תיהנה המון, תספוג כמו ספוג כל פיסת מידע שתקבל שם, כי מי יודע מתי יצא לך לעבור דבר כזה שוב, וכי אחד מהתפקידים שלנו הוא להעביר הלאה את הסיפורים, בשיא הרצינות.
&nbsp
יכול להיות שלא תגיב לדברים כמו שחשבת שתגיב (אנחנו תמיד בונים תסריטים בראש, והם לא תמיד מתממשים), אל תילחץ מזה. כל תגובה שלא תהיה לך - היא טבעית והיא בסדר.
&nbsp
ובעניינים אחרים - "פורסט גאמפ" זה אחלה סרט, וגם "אפס ביחסי אנוש"!
אני ממש מזדהה עם "מאכל השבוע שלך". אכלתי כל כך הרבה דברים טעימים בחג, וכל כך התגעגעתי לאוכל טעים שנעשה עם אהבה (מי שהיה חייל בפורום יבין את הגעגוע הזה טוב מאוד!)

ערן1987

New member
"כל תגובה שלא תהיה לך - היא טבעית והיא בסדר"

משפט מאוד נכון. כשהייתי בפולין לפני כשנתיים וחצי התרגשתי לא מעט, התחברתי לדברים, אבל לא בכיתי או "התפרעתי" כמו כל אחד ואחד מהחבר'ה שהיו איתי. אולי כי זה היה טיול בחסות חברה דתית שקצת כפתה את העניין בעזרתו של המדריך שלנו (שלמרות הכל היה תותח). בכל מקרה, כשהגעתי לאושוויץ בכיתי כמו שלא בכיתי בחיים, במיוחד כשהגעתי לשאריות המבנה שסבתא שלי שהתה בו בתקופה שלה שם.

ערן1987

New member
יההה, תהנה בפולין!

זו הולכת להיות חוויה מטורפת בשבילך, במיוחד אם אתה דור שלישי.
&nbsp
מזל טוב לגבי סרט ישראלי בקולנוע
הראשון שלי היה "אביבה אהובתי" ומאז נשבר המחסום

Galuush

New member
מסכמת :)

משהו טוב שקרה השבוע: החג, קניתי פאזלים, חברה באה לבקר אותי, אני שבוע בבית.
משהו רע שקרה השבוע: טפו טפו טפו אין, ושגם לא יהיה
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: פגישה עם המנתח, פגישה עם הפסיכולוג, אולי אצא קצת מהבית :)
התחדשות השבוע: פאזלים :)
סרט השבוע: החופשה, שישי הפוך.
סדרת השבוע: מרוששות, בנות דילמור
ספר השבוע: -
שיר השבוע: -
אלבום השבוע: -
מאכל השבוע: אוכל ביתי :)
ציטוט השבוע: -
תמונת השבוע: -
תכניות לסופ"ש: מחר אני נוסעת עם ההורים שלי לזכרון לבקר חברים שלהם ולהתרענן קצת :)
אחר (או: מסר חשוב לאומה): שנה טובה מלאה בבריאות!! :)

DAN1EL

New member
בכמה זמן את מסיימת פאזל?

הטעם שלך בסרטים

אני ממש אוהב את "החופשה" וחולה על "שישי הפוך".

לינדזי לוהאן מופיעה בשניהם (רואים אותה לכמה שניות בתפקיד עצמה ב"החופשה"
- ננסי מאיירס, הבמאית של "החופשה", היא זו שגילתה לעולם את לינדזי לוהאן ב"אבא מתארס"
).
&nbsp
תרגישי טוב ושנה טובה!

Galuush

New member
זה עניין של כמה ימים

וזה גם תלוי איך הולך לי עם הפאזל. עכשיו אני מרכיבה פאזל קצת קשה, אז לוקח לי יותר זמן.
&nbsp
נכון! אויי אבא מתארס!! זה חלק מהילדות שלי!!

ערן1987

New member
שמח לשמוע שהמצב משתפר בסה"כ

אבל שאלה רגע, למה מעבר לסכמ"ש את לא ממש כותבת בפורום.. חבל עלייך, חבל

&nbsp
בנות גילמור
הייתי רוצה לעבור לגור בעיר שלהן רק כי היא מלאה באנשים ציניים ומגניבים

Galuush

New member
חחח לא יודעת.

יוצא ככה...

&nbsp
בנות גילמור זה אדיר! עשו להן עיירה מגניבה ממש!!

ערן1987

New member
אז יאללה, לא להתבייש!

וממש מגניבה העיירה שלהן וכל העולם הזה בעצם חח.. לא ריאליסטי בעליל, אבל כיפי!

DAN1EL

New member
מסכמ"ש

משהו טוב שקרה השבוע: הספקתי הרבה דברים והיה שבוע מוצלח באופן כללי! :)
משהו רע שקרה השבוע: לא שזכור לי.
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: שאמשיך להרגיש כמו שהרגשתי השבוע. :)
התחדשות השבוע: קניתי ספרים, אבל אני כבר לא זוכר אם זה היה השבוע...השבועיים האחרונים קצת התערבלו לי.
סרט השבוע: השבוע התחלתי את השבוע הראשון (מתוך שלושה כנראה) של מרתון צפייה מחודשת בסרטי היצ'קוק האהובים עלי (לא כולם, כמובן, יש לו עשרות). זה משהו שאני עושה פעם בשנה בערך. וזה כל כך, כל כך כיף, ומזכיר לי בכל פעם מחדש עד כמה אני אוהב את הבן אדם הזה וכמה אני אוהב קולנוע.
אז השבוע התחלתי עם הטרילוגיה המדהימה של היצ'קוק עם גרייס קלי - "אליבי", "לתפוס גנב" ו"חלון אחורי".
אחר כך עם המשכתי עם "חשד", "39 המדרגות" (השני הכי אהוב עלי שלו מהתקופה הבריטית) ו"מזימות בינלאומיות". זה היה תענוג.
סדרת השבוע: "פרויקט מסלול" ואת "אני ה'" (דוקומנטרי של רינו צרור על מתנחלים).
ספר השבוע: סיימתי את "הגביהו את קורת הגג, נגרים" של סלינג'ר. אחד הדברים הכי חזקים שקראתי אי פעם. ובמקביל אני קורא שוב ומתענג מחדש על "הרפתקאות אליס בארץ הפלאות".
שיר השבוע: בלי תחרות - Never Can Say Goodbye של הג'קסון פייב. התחלתי להתאהב קצת גם בגרסה של גלוריה גיינור, למרות שאין על המקור.
אלבום השבוע: האוסף של מייקל הצעיר והג'קסון פייב, וגם Number Ones של מייקל.
מאכל השבוע: עוגות דבש
וואו, כמה אכלתי. זו ממש סטייה שלי. אני מרגיש כמו פו הדב

ציטוט השבוע: הציטוט האהוב עלי מתוך "אליס בארץ הפלאות" (תרגום של רנה ליטוין), אתמול קראתי את הפרק הזה:
"אבל אני לא רוצה להסתובב בין מטורפים", העירה אליס.
"אין לך ברירה," אמר החתול: "כולנו מטורפים כאן. אני מטורף. את מטורפת."
"איך אתה יודע שאני מטורפת?" אמרה אליס.
"זה ברור," אמר החתול, "אחרת לא היית באה לכאן."

תמונת השבוע:
ה-XX באיסלנד - שם הם כותבים ומקליטים, כנראה, את האלבום השלישי (אני אמות כשהוא יצא
).
תכניות לסופ"ש: לנוח, להתקדם אולי עם הסמינר. בערב הולך עם חבר לסינמטק לראות את "מתחת לעור".
אחר (או: מסר חשוב לאומה): שנה טובה! :)

ערן1987

New member
איך "מתחת לעור"?

וואו, ה-XX עם ביורק

&nbsp
אגב, בדיוק אתמול בערב קניתי את השני שלהם ב-ebay והוא אמור להגיע כבר בשבוע הקרוב! מקווה שיגיע במהרה

DAN1EL

New member
קודר, רציני מאוד, מוזר, מצולם יפהפה, מעניין.

לא לגמרי בטוח מה ראיתי, אבל בטוח שזו הייתה חוויה.

Music Man XD

New member
בדיוק אתמול צפיתי בסרט

"היצ'קוק" בפעם הראשונה. סרט חמוד! עשה לי חשק לצפות ב"פסיכו" שוב, למרות שעשיתי את זה רק בפעם האחרונה שהייתי בבית.
&nbsp
מאחל לך עוד שבועות מוצלחים כאלה!

DAN1EL

New member
את "היצ'קוק" ראיתי בזמנו בקולנוע.

אני חולה על סקרלט ג'והנסון ועל הלן מירן ואהבתי גם את אנתוני הופקינס.
באותה תקופה יצאו שני סרטים על היצ'קוק - "הנערה של היצ'קוק" (על העשייה של "הציפורים") ו"היצ'קוק" (על העשייה "פסיכו"), ובתור מעריץ אהבתי ולא אהבתי אותם.
אני חושב שהם לא מכבדים מספיק את היצ'קוק ואת הגאונות שלו (בעיקר הסרט "הנערה של היצ'קוק", שבעיקר רומז שהיצ'קוק היה מיזוגן שמתעלל בשחקניות שלו).
&nbsp
מצד שני - אני משוחד, ואני חושב שכל סרט שבו לא סוגדים ומתפללים לפסל של היצ'קוק במשך שעה וחצי הוא סרט שלא מכבד מספיק את היצ'קוק.

&nbsp
ותודה! :)

למעלה