סכמ"ש

ערן1987

New member
אין לי כוח להשקיע

אז אעשה את זה מהר וקליל
&nbsp
אלבום השבוע שלי הוא In The Lonely Hour של סם סמית' שחברה שלי, כפרה עליה נשמה עיניים, קנתה לי בהפתעה כמתנה לחג.. חמודה :)
&nbsp
מאכל השבוע היה כל מה שאכלתי בערב חג, בעיקר הקינוחים שאמא שלי הכינה, מין מוסים כאלה עם חלקיקי מקופלת מלמעלה.. וואי וואי

&nbsp
ראיתי השבוע רק את Epic, נראה לי שבעברית הוא נקרא "הממלכה הסודית", והוא חמוד אבל קיטשי, יש בו המון חורים תסריטאיים אבל הוא בסך הכל מהנה שכזה. שעה וחצי בפנאן.
&nbsp
אה, והשבוע שלי מסתכם בעיקר בזה שעשיתי משמרת לילה ראשונה לבד (לא הייתה שום תקלה ועשיתי הכל כמו שצריך, וו הו!) ומזה שהתמכרתי ל"נעלמת", ספר חדש שקניתי בהחלטה של כמעט רגע. אני קורא אותו כל יום והוא מ-עו-לה! ממליץ בחום.
&nbsp
אסיים עם ציטוט השבוע שלי שלקוח מ"נעלמת", כנראה שהמשפט הזה גרם לי להחליט לקנות את הספר באותו הרגע (אל תדאגו, זה לא ספויילר, זה לקוח מעמוד 12-13): "הייתה לי עבודה במשך אחת-עשרה שנה ואז לא הייתה לי". משפט כל כך קצר, כל כך מתומצת, כל כך פנומנלי. איך בכמה מילים בודדות אתם מצליחים להבין כמעט עולם שלם של דמות? בעזרת משפט כזה. וואו. עפתי על זה, עד עכשיו אני עף על זה, באמת.

Music Man XD

New member
האלבום של סם סמית' טוב?

אני אגיד לך מה - ממש התלהבתי מסם סמית', אבל אז שמעתי את הסינגלים מהאלבום ופחות אהבתי אותם מדברים אחרים שלו, אז לא היה לי דחוף לנסות.
&nbsp
מזל טוב על המשמרת לילה שעברה בשלום!

ערן1987

New member
כן, אני מאוד נהנה ממנו

הוא צפוי לגמרי אבל הוא גם עשוי טוב. פופ-סול מוצלח שמאוד מושפע מאדל (במיוחד באחד השירים שברח לי השם שלו כרגע).

DAN1EL

New member
גם ידידה שלי קוראת את "נעלמת"

וגם היא ממש עפה עליו.
נשמע שזה ספר טוב. :)
&nbsp
ותתחדש על הדיסק! :)

ערן1987

New member
הוא באמת ממש ממש טוב!

מאוד קולח, מאוד חכם ובגובה העיניים, מאוד זורם. אני לא מרגיש שהכותבת מזלזלת בקורא אלא בונה לו סיפור מותח שלא משעמם לרגע בצורה הכי טובה שאפשר.
&nbsp
ותודה :)

למעלה