ראי, תרשה לי להגיב על כך
תראה, נפתח פורום חדש, והיו כאלה שהוזמנו באיחור, כלומר לא היו בסוד העניינים. חלק נעלבו, חלק כעסו והעדיפו להביע את כעסם על גבי הפורום. כל הדין ודברים שהתנהל מעל דפי הפורום לא הוסיף כבוד או חן למקום. אז קרה מה שקרה, אנשים נעלבו, כעסו והתעצבנו, ובכל זאת איכשהו הצלחנו לקיים פורום מצומצם אמנם, אשר אנשים מעטים מצאו בו את עצמם.
חבל שאתה ממשיך לשאת את העלבון או את הכעס או את הטינה. אני לא רוצה להטיף, באמת שלא. לי אישית כרגע, אין פורום אשר יכול להכיל את כל מה שאני רוצה להגיד או לכתוב, ולכן מצאתי פה בית נחמד עם האנשים שאני מחבבת עוד מתקופת האח הגדול.
דרך אגב, זה מוזר שדווקא באח הגדול, התנהלו שיחות ודיונים מעמיקים על נושאים שונים, כאשר קותי ויאנה היוו רק תפאורה לנושאים האמיתיים אשר עליהם דיברנו.
עפרה עושה כמיטב יכולתה להעלות נושאים לדיון או לשיחה קלה, ולצערי אף אחד, מלבד כמה בודדים, לא לוקח חלק בשיחות האלה.
שים לב לכמות הצפיות אשר אינה עומדת בשום יחס לכמות האנשים שכותבים. משהו כנראה עוצר בעדם. איני יודעת מה הסיבה. אני מניחה שרוב האנשים מעדיפים לקרוא ולא להגיב, ויש גם בטח לא מעט אנשים אשר חושבים שהפורום הזה הוא הומוגני ומכיל רק את האנשים שמכירים זה את זה מימים ימימה.
אם מישהו נראה לך גס רוח, וודאי שאין לך שום סיבה להגיב אליו ואתה יכול להתעלם ממנו כמו שיש אנשים שמתעלמים ממך. אני לא רואה שום טעם לחזור שוב ושוב לאותו סיפור ישן ונושן מפתיחת הפורום. חשבתי שאנחנו אחרי זה. גם אתה ואני רבנו לא פעם ולא פעמיים וזה עדיין לא מפריע לנו לתקשר ולפתור חידות ביחד. אני יודעת שבדרך כלל אינך נוטר טינה וגם צד שלישי אינו נוטר טינה. אל תיתן לגורם זר וחיצוני לעורר שוב ושוב את העניין.
ניבול פה שלא לצורך הוא רק בעיני המתבונן. מן הסתם למי שמשתמש בכך, כן יש לו צורך. גם לי יש לא מעט פעמים צורך לפלוט קללה עסיסית על הסובבים אותי ועל עצמי ואפילו היה דיון שלם סביב הקטע של 'לשגול מילים'. אוליי לאיש של עברית זה קצת צורם בעיניים, אבל בעידן של היום, צריך להתרגל גם לזה.
האמת היא שאני בעצמי לא מבינה עדיין מה אני עושה פה. אוליי אני סתם מתגעגעת לימים העליזים של האח הגדול ומקווה שבכל זאת יחזרו כולם לכתוב כאן כקדם, אבל מצד שני כאשר אין נושא מרכזי שסביבו אפשר להתאסף, אז זאת בעיה.
מה שרציתי להגיד הוא, כדאי מאוד להתקדם הלאה.