על הבוקר
ציוץ ציפורים

בוקר טוב כולם! זוכרים את הדיון על ווגנר?

לא תאמינו, בדיוק אני עסוקה ליד הכיור בהדחת כלים וזה, ופתאום אני שומעת ברשת ב' ראיון עם מישהו מעמותה הפועלת להשמעת המוזיקה של ווגנר והוא נשמע בדיוק אבל בדיוק כמו אוזי ושאר החברים שצידדו בעד השמעתו, אבל באמא'שלי נשבעת לכם, כאילו הוא לקח מכאן את כל הנימוקים של הבעד. מנגד, ענתה לו בתגובה פרופ' דינה פורת שבו היא טענה בדיוק אבל בדיוק את אותם הטיעונים שאני ואחרים טענו נגד השמעת ווגנר כל זמן שיש עדיין שורדים שלא מוכנים לשמוע אותו ועל הסמליות שבהשמעתו. לדעתי גם המראיין עצמו צידד בעמדתה של הפרופ' והוא ממש ממש כמו חזר מילה במילה על מה שכתבנו כאן. ולא רק זאת, המראיין ממש פיתח את הנושא עד לקטע של האם יש להפריד את האיש מאמנותו והביאו דוגמאות ממיטב הדוגמאות שהועלו כאן. בחיי שהייתי בשוק. קשה לי להאמין שזה היה מקרי. זה היה ממש מרתק וכמובן שהדיון הסתיים בכך שכולם הסכימו שלא להסכים

אז זהו. סתם רציתי לספר

בוקר טוב יחפנית, הרי ברור כשמש שוויכוח כזה

יוליד את אותם טיעונים למי מהצדדים ומכאן הדמיון.

poseidon111

Active member
אוזי כלל לא השתתפה בדיון ההוא. אולי מכיון

שהמילה "ביבי" לא הופיע בכותרת הדיון.

די בחייך, קשה לי עם זה

תהיו נחמדים. אז אולי התבלבלתי בין אוזי לעפרה'לה או רינתי, אבל הטיעונים היו כל כך דומים שזה באמת מדהים. אתה יודע, אומרים לפעמים מוחות גדולים חושבים דומה, אבל באמת היה קשה שלא להתפעל מהדמיון הרב של כמעט מילה במילה מהדיון שהתקיים כאן.

אני יכולה לבקש ממך משהו אישי?

אף אחד לא רואה ואף אחד לא שומע.
בבקשה, שימו את כל המשקעים והשאריות מאחוריכם. בסך הכל אנחנו פה בפורום נמצאים אך ורק כדי להתדיין ולשמוע דעות אחרות על נושאים שונים, חשובים פחות או חשובים יותר. ויכוחים אישיים ומהלומות אישיות לא מעניינות את הקוראים מבחוץ ולא מעניין להם להתערב. לעומת זאת דיונים ענייניים וחשובים דווקא יכולים לעודד אנשים נוספים לבוא ולכתוב כאן את דעתם על הא ועל דא.
בכלל, אני חושבת שבתפוז יש פורמט נהדר שבו אפשר לכתוב במסרים פרטיים כל מה שרוצים. לא מהתבונה לנהל את המלחמות האלה מעל פורום פתוח וגלוי לעין כל. תחשבו רגע על כל אלה שמחבבים את כל הנוגעים בדבר ופשוט זה לא נעים להם. כמו שהבנתי איך לדאג ולסוזי לא נעים לקרוא את השיח שלי עם ג'ייק ולכן החלטתי שלא לקחת בדברים האלה חלק נוסף. מה שהיה היה. תם ונשלם. הלאה. והכל באמת נאמר לכם באהבה

poseidon111

Active member
את יודעת מה, יחפה עלית על הנקודה החשובה.

תרשי לי רק לרענן את זכרונך. אני דאג ורינתי עזבנו את הקומונה בדיוק מהסיבה הזו. קצנו בריבים הללו וראינו מה הכיוון שאנו נגררים אליו ללא רצוננו.
זו היתה בדיוק הסיבה שדחפנו ועזרנו בהקמת הפורום הזה. מה שקורה הוא שכנראה שיש אנשים שזו כל מהות קיומם. עובדה שגם לפה נגררים אותם משקעים.
שימי לב. כל דיון שאני פותח מגיע לנושא האישי במוקדם או במאוחר. לא משנה ההתעלמות שלנו מהם, היי בטוחה שזה יגיע.
אני בהחלט מקבל את דברייך במלואם אך שימי לב לדינמיות של ההתנהלות בדיונים. אני עדיין עומד בהבטחתי לא להגיב לו, אך הצד השני מנצל זאת ולא
מבין שיש פה מקום לכולם. לשם כך הקמנו את הפורום הזה.
אני בכל אופן, טרנקילו לגמרי. יום טוב.

למעלה