התשובה למה חמור יותר היא פשוטה להפליא
ואפילו שמאלנית קיצונית עיוורת למציאות שפולטת רק מנטרות חסרות תוכן כאחרון חסידי כ'ך יכול לפלוט, ועוד להרגיש שהוא צודק.
לי לא איכפת כהוא זה מכתב אישום שנולד בחטא כתוצאה מעיסקת טיעון על מנת להחזיר את המסמכים. או שלא ידעת זאת גברתי הידענית? לו המסמכים היו בחזרה היכן שהיו אמורים להיות הרי כתב האישום היה שונה לחלוטין. מי את שתגידי לי אם לראות בו סכנה לביטחון המדינה או לא? כך אני חושב ולא צריך חוות דעת של שמאלנית פרנואידית
שכמוך.
את עוד מרהיבה עוז לעשות השוואה בין המסמכים שהוא מחזיק בידיו, מסמכים שבהן יש הערכויות צבאיות למשל, לבין "עיתונאי שמחזיק מסמכים מסווגים" של שחיתות
כלשהי או מעשה עוולה כלשהו. כיפוף האמת הפך אצלך לשיטה שמצדיקה כל אימרת הבל בנושא הפוליטי שלא לומר בנושאים אחרים לגמרי.
הנה תחכימי:
עוד עיוות של האמת ושל זה שמחרה מחזיק אחריך: האם כל המסמכים שהיו אצלו והתכוון לפרסם עברו אישור של הצנזורה? התשובה היא כמובן שלא ,כי לאף אחד לא היתה נגיעה לאותם מסמכים שהסתיר וסירב להחזיר. אצלך הם כמובן עברו. כל אלפי המסמכים המסווגים.כל אלו שמוגדרים סודיים וסודיים ביותר. הזוי.
והסכנה היא לא שהחומר "יפול", אלא שיקרא בראש חוצות. את משווה רשלנות של קצין לכוונה אפלה של אותו עיתונאי? באמת אין גבול להטיית המציאות?
ענה על זה ג'ייק, אך כמובן קיבל תשובה שלא מין העניין.
ואמרתי לך- טקטיקת ההפחדה שבה את נוקטת, טקטיקה השמורה לאלו שבהעדר עובדות עוברים לשפלה שבטקטיקות- נסיון לזריעת חצאי אמיתות מתוך תיקווה שמשהו יקלט.
שוב- בדיוק כמו הימין הקיצוני רק הפוך. כשתביני שאת לא טובה מהם בדרכך ( ואני מתעב את הקיצונים משני הצדדים), יטב לך ולטיעונייך.
אסיים בשאלה שידידך נשאל אך לא ענה עד לרגע זה- אם במסמכים שהיו ברשותו, ולא עברו צנזורה, היה יכול החמס לעשות שימוש לו זה היה מגיע אליו, האם גם אז היה אותו עיתונאי, "איש שעושה את עבודתו נאמנה"?