בוקר טוב פומית... בא לך לשבור?
P puma141 New member 4/6/12 #43 האמת שלא אני חסרת אנרגיה הבוקר המזורגג הזה..למה באת? אני צריכה ללכת , אתה מפריע לי לעשות את זה
P purehoney New member 4/6/12 #17 חבל שאין אייקון של אחוריים ניסיתי למצוא מילה נקייה משהו לאיבר הישיבה
J Jake Speed New member 4/6/12 #27 תחת זו למעשה התחילה כמילה נקייה לתיאור ישבן. כי היא תחת משהו. בדיוק כמו שזין התחיל כיופימיזם למילה הנוראה (דאז) "זרג" אז שאף אחד לא יגיד שיש לי ג'ורה...
תחת זו למעשה התחילה כמילה נקייה לתיאור ישבן. כי היא תחת משהו. בדיוק כמו שזין התחיל כיופימיזם למילה הנוראה (דאז) "זרג" אז שאף אחד לא יגיד שיש לי ג'ורה...
P puma141 New member 4/6/12 #32 אתה וג'וקה?! חלילה !מי האדיוט שחושב שיש לך ג'ורה? מצמרר לחשוב ככה . איך הניקוד? תן ציונים .
J Jake Speed New member 4/6/12 #66 מחורבן מלשון: חרא 1. כותרת עם שגיאה 2. את החלק המתחיל ב"מי האדיוט" הייתי מעביר לגוף הטקסט 3. הנקודה אחרי המילה "ככה", בלי רווח. מלא שגיאות לפוסט כזה קצר.
מחורבן מלשון: חרא 1. כותרת עם שגיאה 2. את החלק המתחיל ב"מי האדיוט" הייתי מעביר לגוף הטקסט 3. הנקודה אחרי המילה "ככה", בלי רווח. מלא שגיאות לפוסט כזה קצר.
P puma141 New member 4/6/12 #68 איזה מן מורה אתה? *בא לי לקלל את המורה שלי* לא נורא כפרה..אני בטח אחרי 40 שנות וותק אכתוב כמוך חוץ מזה אתה לא מכיר את הקטע של הכל בחיובי בפסיכולוגיה? אתה רק בועט בי כל הזמן. אני שוקלת לבעוט במורה במקום שהוא יתקפל וישאר בפוזה הזו הרבה זמן .
איזה מן מורה אתה? *בא לי לקלל את המורה שלי* לא נורא כפרה..אני בטח אחרי 40 שנות וותק אכתוב כמוך חוץ מזה אתה לא מכיר את הקטע של הכל בחיובי בפסיכולוגיה? אתה רק בועט בי כל הזמן. אני שוקלת לבעוט במורה במקום שהוא יתקפל וישאר בפוזה הזו הרבה זמן .
J Jake Speed New member 4/6/12 #72 מורה לחיי מין טובים יותר שיעור ראשון חינם. ופסיכולוגיה על הפפו שלי (שימו לב: יופימיזם) ומי שלמדה פסיכולוגיה, בכלל טוב לה שתהיה שם
מורה לחיי מין טובים יותר שיעור ראשון חינם. ופסיכולוגיה על הפפו שלי (שימו לב: יופימיזם) ומי שלמדה פסיכולוגיה, בכלל טוב לה שתהיה שם
P puma141 New member 4/6/12 #73 אבל בהבנה שלי חיי מין טובים מתחילים ברגש ובמשיכה למח של האדון שלי בהתחשב בשתי העובדות האלה - אתה ואני יכולים להמשיך לשלב הביצועי?
אבל בהבנה שלי חיי מין טובים מתחילים ברגש ובמשיכה למח של האדון שלי בהתחשב בשתי העובדות האלה - אתה ואני יכולים להמשיך לשלב הביצועי?
ר רינתי77 Active member 4/6/12 #45 יופמיזם הוא שימוש בביטוי "רך" יותר במקום ביטוי גס. למשל: בת יונה במקום בת זונה.
P purehoney New member 4/6/12 #59 ספר חדש קובע-גברים נעשים טיפשים אני יותר ויותר משתכנעת מכמה שזה נכון... http://www.mako.co.il/men-magazine/machismo/Article-962fe41fe12b731006.htm
ספר חדש קובע-גברים נעשים טיפשים אני יותר ויותר משתכנעת מכמה שזה נכון... http://www.mako.co.il/men-magazine/machismo/Article-962fe41fe12b731006.htm
P puma141 New member 4/6/12 #63 חחחחחחחחחח פיורית אמת. את מרשה לי לגנוב את זה הלאה? למחוזות בהם זה יכול להיות יעל אולי ? גנבתי. תודה