שאלון קצרצר

Larc En Ciel

New member
חח לגמרי

משהו רע קורה? אייגו
משהו טוב קורה? אייגו
את מופתעת? אייגו אייגו אייגו

minseokah

New member

• מתי ואיך התחילה האהבה שלכן לדרמות/מוזיקה?.
אהה לפני יותר מדי זמן
עוד בתקופה שדרמות טאיווניות היו הכי פופולריות ויוטיוב טבע בהם

• כיצד אהבה זאת גרמה לשינוי בהתנהגות היומיומית שלכן? (מבחינת הרגלים וכ'ו).
לא ממש צופה בסרטים/תוכניות אמריקאיות בעיקר, במיוחד בגלל הפורמט הארוך והאפיסודי של כמה עונות שמאוד שונה מדרמות, שלזה אני כבר לא מתחברת.
בנוגע להרגלים ואבזור של מילים, אין לי התעניינות להיות weeaboo/koreaboo או להיות אובססיבית עם תרבות מסוימת. אני אוהבת בידור מתרבויות ושפות אחרות, בין אם זה מהודו או גרמניה או ויאטנם. אני מתעניינת בשפות, אז החשיפה לשפות שונות גורמת לי הרבה פעם מספיק להתעניין כדי לנסות ללמוד איך לקרוא ולהבין את המילים הבסיסיות והנואנסים שלהם. זה חלק מהכיף 3:

• אם הייתן בסיטואציה עם אנשים שאתן לא מכירות טוב (מקום עבודה חדש/לימודים), והיו מעלים את הנושא של אסיה, הייתן מספרות על התחביב שלכן?.
לא, אני אישית לא מרגישה שזה רלוונטי או מתאים בשיחה כללית על אסיה. אם בין חברים מדברים על דרמות ובידור ספציפי לארץ מסוימת, אין בעיה
. אבל להתחשב שבשיחות עם אנשים שמאותו מוצא שמדובר עליו, הם לא בהכרח רוצים או מעוניינים לשמוע על משהו כזה בהקשר להם (במיוחד כשיש עניין פטישיסטי כחלק מכל זה ואין הבחנה בין בידור ומציאות).

nuly123

New member
גם לי קשה עם החלוקה לעונות בטלוויזיה האמריקאית

&nbsp
אחרי שהתרגלתי לפורמט המרוכז של הקוריאנים (אם כי גם אצלם התחילו עם עונות המשך - שלא תמיד מתממשות...).
אני גם אוהבת להיחשף לתרבויות שונות (בתור צופת טלנובלות בדימוס, התלהבתי בכל פעם שהביאו סדרה ממדינה שלא נחשפנו אליה קודם - כמו צ'ילה, קולומביה או טורקיה למשל). אבל לצערי אני לא קולטת שפות רק מצפייה, כמו אנשים אחרים...

Don Nirtin

New member
אתייחס לכך שהפכתי לנקבה לרגע

יך התחילה האהבה שלכן לדרמות/מוזיקה? - לאט לאט אבל בטוח. מוזיקה לא רלוונטי.

כיצד אהבה זאת גרמה לשינוי בהתנהגות היומיומית שלכן? (מבחינת הרגלים וכ'ו). אני משעבד את הנגן שלי. מעבר לכך?....

מה הייתה התגובה של הסובבים אתכן? (משפחה/ חברים קרובים). יש ידידה קרובה שמתה על דרמות אז היא איתי בעניין הזה.

אם הייתן בסיטואציה עם אנשים שאתן לא מכירות טוב (מקום עבודה חדש/לימודים), והיו מעלים את הנושא של אסיה, הייתן מספרות על התחביב שלכן?. למה לא? זה לא BDSM או משהו גועלי.

אם הייתן יכולות להתחלף עם דמות ראשית בדרמה, עם מי הייתן מתחלפות?. הווווווו! הייתי מתחפש לדמות של לי מין הו בBOYS OVER FLOWERS, נפטר מהאפרו אמריקאי שעל ראשו, רוצח את גאנדי, החברה שלה, מתחתן עם קים בום, ורוצח את כל שאר הדמויות שלא מצאתי להם שימוש (אולי חוץ מלנגב אותם בבית שימוש- לשם הם ראויים).

Larc En Ciel

New member
חח שמע לא ציפיתי לגברים בפורום

אבל כן הייתי צריכה להוסיף שהשאלון מיועד לשני המינים
.

מבחינת הלמה לא, יש אנשים (במיוחד בארץ) שישר שאתה אומר אסיה, מכניסים אותך לסטריאוטיפ מטופש. לי זה לא ממש מפריע אבל יש כאלה שכן
.

ואגב יש לך טעם טוב
קים בום
.

Don Nirtin

New member
זה כי פלשתי בסערה לפורום?

קים בום. סיפור ממש ממש כואב
רק הוא ולימינהו עניינו אותי בדרמה המפגרת והעלובה ההיא.

הלמה לא- אם אנשים חושבים שזה מטופש ומפגר, אז כנראה שאני לא בחברה טובה.

Larc En Ciel

New member
חחח אפשר לומר?

אני רגילה לקבוצה המצומצמת של הפורום חחח
.

חחח לא ממש היו שם אפשרויות מעניינות אחרות
.

וטוב תכלס...
.

למעלה