צפייה חוזרת 1X03 1X04

Macphista

New member
צפייה חוזרת 1X03 1X04

ובכן חברות וחברים, אחרי שבשבוע שעבר חזרנו לרגעים הראשונים של אמה בסטוריברוק ונזכרנו שרג'ינה כן הייתה אמא לא משהו, וכן הייתה מרושעת גם בסטוריברוק, וכן לא השתנתה בשיט במשך 28 שנים למרות מה שהעונות השנייה והשלישית ניסו למכור לנו...

עכשיו נפגוש שוב את צ'רמינג ברגעיו הטובים ביותר בשנ"ץ של החיים בפרק השלישי- https://www.youtube.com/watch?v=noIQpOPS9Aw
(וואו איזה פרומו אינפורמטיבי! די מכרו את כל הפרק...)

ונמשיך בפרק הרביעי בו אנו סוף סוף רואים את רמפלסטילצקין במלוא הדרו ולומדים מהו המחיר של... גולד... https://www.youtube.com/watch?v=rpE0BzA2cT0
(וואו, איזה פרומואים אינפורמאטיביים!)

ובכן חברים, נא להתעורר!

what say you?

Lion_Heart

Well-known member
IM UP , IM UP

רק נמנמתי שניה...
מה? הפרקים? אז ככה(האמת לא ראיתי, סתם רפרפתי)
אהבתי בפרק השלישי שאמה ביקשה ממרי מרגרט שתקרא למה שמו (CHARMING) בשביל שהנרי יבין שהוא לא באמת יתעורר והוא כן, (זה היה רגע צפוי אבל חמוד בכל זאת),המבט על פניה של אמה היה משעשע, ו גם "THE NAG WITH THE BAD ATTITUDE"-גאוני ,בקשר ל...לא להוסיף את החמאה מהר ולא...רגע, שניה , סדרה אחרת,לא אהבתי את ראמפל בהתחלה בלי קשר לצדקתו בקשר לקסם או לאיך הוא הפך ל DARK DUDE...הוא התחבב עלי יותר בהמשך, והקטע שאמה לקחה על עצמה את החוב של אשלי היה רגע לא רע בכלל
ועכשיו תסלחו לי, אני חוזר לתכניות הבישול שלי ולWOW והחתולה צריכה צומי

Rachel47

New member
אנסה לראות יותר מאוחר

(כי מבחן בחמישי ומתחילה לעבוד ברביעי מה שמותיר לי....רבע שעה ללמוד מ-עכשיו!)

מה שכן אני אגיד..
מסתבר (אמרו את זה בהקשר של הכנס שהיה בפריז...לא הבנתי מי אמר את זה בדיוק..מאמינה שלאנה...לא יודעת כתשובה לאיזו שאלה) שהכותבים ביקשו מלאנה לשחק את רג'ינה ככה שהצופים לא יצליחו להבין אם היא באמת אוהבת את הנרי או שהכל סתם משחק בעונה הראשונה
הרי יש המון קטעים שמנסים להבין את העניין הזה
בפרק הראשון אמה שואלת אותה "את אוהבת אותו?" והיא אומרת לה "אופקורס" ואני זוכרת שהסתכלתי על הפרצוף שלה ממש (והחזרתי אחורה כמה פעמים) ופור דה לייף אוף מי לא הבנתי אם היא מתכוונת לזה או לא
זה היה מספיק קריפטי כדי שגם אמה אפילו לא תצרח עליה שהיא משקרת
בקיצור
איזו שחקנית מוכשרת!! ואיזה בקשות יש לכותבים לפעמים שיהיו בריאים

דווקא בפרקים האלה לא היה ברור

אם אמה אוהבת אותו/אכפת לה ממנו/אנא ערף, או שהיא נשארת רק בשביל לעשות לרג׳י דווקא..

Rachel47

New member
אמה מעולם לא הייתי ברורה לי

זה אולי קשור לזה שאני לא מצליחה לקרוא את השחקנית
היא משחקת רגשות פשוט גרוע
בגלל זה היא הייתה אחלה בהאוס...שם היא הייתה אחת מהצוות שלא חייכה אפפעם והייתה מאוד עניינית

כאן אני אפילו לא מנסה לנחש מה היא מרגישה

לעומת רגינה..כלומר לאנה..שאצלה כשהיא רוצה שנדע מה היא מרגישה אנחנו יודעים בבירור
אז דווקא בקטע הזה אמרו לה לא להיות ברורה ובתכלס זה נראה לי כמו משימה מאוד קשה...לשחק כאילו ללא רגש אבל אולי עם רגש אבל מספיק בצורה מבלבלת כדי שהצופים לא ידעו...

Shiri from the block

Active member
מסכימה גם לי לא היה ברור אם היא באמת אוהבת את הנרי או לא..
רק בהמשך העונה זה נעשה ברור יותר.

אני הבנתי אבל שלאנה קצת התערבה בתסריט בעונה השלישית כי אדם&אדי עשו את זה כך שאמה כהאמא הביולוגית של הנרי יותר חשובה מרג'ינה, וגרמה להם לשנות את זה ולשים יותר דגש על רג'ינה כאמא המאמצת של הנרי... משהו כזה.

Rachel47

New member
מראיונות איתה

ופאנלים ודברים שאמרה באופן כללי
זה קצת נשמע כאילו היא התערבה תמיד בתסריט
היא תמיד מספרת על סצינות שנניח היו יותר קשות להכנה והיא כל הזמן אומרת "וישבתי עם הכותבים וממש דיברנו על זה וניסינו לגרום לסצינה הזו לקרות כמו שצריך"
היא אמרה את זה למשל על הפרק פלאשבק של רג'ינה צעירה, שלגיה והמוות של דניאל
היא אמרה שהסצינה הנוראית הזו שהיא מאשימה את שלגיה הייתה לה ממש קשה ושהיא גם ממש ממש לא הצליחה להבין את רג'ינה בכלל בכל הפרק הזה והיא הייתה עושה עשרות שיחות עם הכותבים רק כדי להצליח לעשות אותו

או בקיצור- זה נשמע כאילו היא השחקנית הכי דעתנית ששמעתי עליה אי פעם
זה נראה די בקטע טוב, לא בקטע של דיווה נוראית או משהו בסגנון, ורואים שמתים עליה..אבל נראלי שהיא מעלה את העבודה של הכותבים באיזה 50%

Macphista

New member
זה נשמע לא הגיוני

או דברים ששחקנים אומרים ותסריטאים יושבים פעורי פה כשהם שומעים את זה.

התסריט נכתב הרבה לפני שהוא מגיע לידיים של השחקנים.
השחקנים כאן לא באמת "ממש יושבים עם התסריטאים על התסריט" כי התסריט נכתב בלוס אנג'לס שבועות (אם לא יותר) לפני שהשחקן מקבל אותו לידיו בקנדה.

קראתי לא מעט ראיונות עם תסריטאים שנשאלו לגבי הדבר הזה והם אמרו שהם בשוק פעם אחר פעם כשהם שומעים ששחקן שכתבו את התסריט של הסדרה/סרט בו השתתף אומר זאת מבלי שהם בכלל אי פעם נפגשו או דיברו.

*ההודעה נכתבה בלשון זכר כדי לא לקבל את חמת זעמם של evil regals.

Shiri from the block

Active member
זה לא ממש נכון הרבה פעמים תסריט משתנה באמצע שכבר מצלמים את הפרק.
אני זוכרת שראיתי כמה וכמה תסריטים מכמה סדרות, בין אם זה זינה, או סדרות אחרות.. ורואים שעשו איקס ומחיקות וכתבו משהו אחר במקום, ואני גם ראיתי כמה במאים שאמרו שהם לפעמים משנים דברים על המקום שלא מסתדר או יוצא טוב.

אני חושבת שכן יש שחקנים שמציעים רעיונות או שרואים שדברים לא מסתדרים להם והם יושבים עם התסריטאים ומשנים כמה דברים..

ואם בנוגע לנושא של הסדרה את חושבת שלאנה ממציעה ומשקרת אז תחשבי מה שבא לך.

Rachel47

New member

זהו שאני לא שמעתי אותה אומרת שהיא שינתה את התסריט
שמעתי אותה אומרת שהיו לה המון שיחות עם התסריטאים *על* התסריט עצמו
כלומר אחרי שהוא כבר היה מוכן ונשלח אליה והיא עברה עליו..היא הייתה עושה איתם מלא שיחות כדי לשחק את זה בדיוק כמו שהם התכוונו
יש לה תפקיד די קריפטי..ואני קצת מדמיינת שהיא ממש פרפקציוניסטית בעניין המשחק
כמו שרובין סיפר בכנס הקודם שהוא והיא עשו את הסצינה בסלון שלה, בפרק לפני אחרון..שהיא מספרת לו שהוא הטרו לאב שלה...בקיצור הוא סיפר שדווקא בצילומים של הסצינה הזו היה להם מלא זמן לעומת צילומים אחרים שהם בדוחק...אז בשביל למלא את הזמן לאנה אמרה לו "טוב בוא נעשה את השורות בצורה אחרת לגמרי עכשיו.." והוא סיפר שהוא הסתכל עליה וחשב לעצמו "ואו זאת שחקנית ממש טובה" והוא כולו צחק ואמר שהוא כל כך התלהב שהוא שכח להמשיך עם השורות שלו
חמודים

בקיצור
דברים משתנים על המקום
אולי גם התסריטים עצמם..זה לא נשמע לי כל כך לא הגיוני
ומהצד השני את יכולה להגיד שיש דבר כזה תסריטאים גאים שאפילו אם שונה הם בחיים לא יודו שזה בגלל הצעה של מישהו אחר...גם קיים

shirush3

New member
פרק 3

אין לי כוח לראות אותם שוב, אבל הם היו כיפים
אהבתי את ההתחלה של הצ'ארמינגס

בפעם ראשונה שראיתי את 1X04 לקראת הסוף כל הזמן קפץ החשמל ולא יכולתי לראות את הסוף כמו שצריך

זה גם פרק חמוד

הפרומואים מכה!
חכי שנגיע לפרומו של 1X07
ראיתי אותו לפני כמה חודשים וכ"כ שמחתי שלא ראיתי אותו לפני שהפרק שודר

shirush3

New member

בכל הפרומואים "מישהו ימות, מי זה יהיה?!" ואז כל הפרומו על הדמות שתמות

שמישהו יפטר את מי שאחראי על הפרומואים שם

באיזה פרק התחיל ה-ויכוח המוחץ על סנואו?

כשהיא התחילה להסתובב עם כבר נשוי

ולא הבינה למה הגיע לה לקבל כאפה או שמשהי *אהמ אהמ* כתבה לה טרמפ על הרכב..

מצטרפת!

(לפורום לדיון וכו'...)

איזה כיף להתחיל את הסדרה מהתחלה :) החלק שהכי אהבתי בסדרה היה תמיד הפלאשבקים שהציגו את האגדות המוכרות עם הטוויסט... חבל שהפסיקו את זה בעונות המאוחרות למרות שמובן למה הם עשו את זה

החלק הכי טוב בפרק 3- שלוש שניות בסוף הפרק של גראם בלי חולצה. יאמ.
ופרק 4 לדעתי היה הפרק שהכי פחות אהבתי בעונה הראשונה... לא ברור לי בכלל בשביל מה הוא היה חיוני לעלילה (ועד היום לא ברור לי מה רג'ינה זורקת שם לבור בסוף הפרק).

עכשיו כשאני רואה את תחילת העונה אחרי שסיימתי את השלישית, העלילה של רמפל כאן לא מובנת לי- הוא רצה בכלל את התינוק של סינדרלה? או שהוא רק רצה שיכלאו אותו? (למה שהוא ירצה שיכלאו אותו?) ובשביל מה הוא היה צריך את ההורים של מה-שמו שהפכו לבובות?

Rachel47

New member
היא זרקה

חתיכה מהקבר של שלגיה
זה מה שהיא פחדה שיגלו שם
כלא הזכוכית הזה שהיא הייתה בו בפרק הראשון...

אמממ
הוא לא רוצה את התינוקת עצמה
הוא בזמנו רצה רק את השם
אני מניחה שזה גם קשור לזה שהוא כתב את השם שלה על איזה קלף בכלא הזה שלו באינצנטד פורסט ומתישהו בעונה השניה משתמשים בדף הזה
אבל אני לא יודעת אם הכותבים תכננו כזה רחוק

הוא...פשוט רצה לדעת את השם

אהה רגע בעצם..הרי הוא זה שמצא את הנרי
וברור שהכל היה תוכנית לשבור את הקללה (כלומר לגרום לרג'ינה להטיל את הקללה כדי לשבור אותה בסופו של דבר...התוכנית שלו הייתה מאוד מפותלת)
אז הוא היה צריך לדעת את השם של אמה כדי לחפש אותה בזמן המתאים כדי שתשבור את הקללה...
אז..כנראה שזה היה הקטע
אבל הוא לא היה צריך אותה כתינוקת
לא כמו זלינה והתינוק השני שלהם לפחות..

לא לא

התכוונתי לתינוק של סינדרלה, לא שלגייה

הוא לא באמת רצה אותו, הוא רצה להגיע לכלא... למה בעצם? תהייה שכזאת...

Rachel47

New member
אהה אהה!

אממממ
לא הקדשתי לזה יותר מידי מחשבה אבל בתכלס הוא הרי רואה הכל יודע הכל
אז כן המטרה שלו הייתה להגיע לכלא
אולי כדי להבטיח שהוא יהיה שם כשהקללה תגיע (הרי חלק לא עברו..אולי הוא פחד שהוא בדיוק יהיה באמצע משהו?)
אולי כדי להיות זמין למלכה
בעצם הוא הציע לה את הקללה מתוך הכלא כבר..אבל אחר כך אנחנו יודעים שהמלכה הייתה מוצאת אותו בכל מקום בכל מקרה..
אז אולי כדי להיות זמין כשסנואו וצ'ארמינג יגיעו לקבל את עצתו> ואז יתנו לו את השם של הילדה> ואז כל מה שקרה אחר כך שאנחנו יודעים שהוא תכנן מראש

אני תמיד מסתכלת על הצעדים של רמפל ברמה כזו שהוא יודע מה הולך לקרות תמיד, אז הייתה לו סיבה להיות בכלא הזה...לא חושבת שלגמרי הסבירו את זה

Shiri from the block

Active member
כשהוא היה בכלא ורג'ינה דיברה איתו על זה שהוא תקוע שם, הוא אמר: im right where i want to be.

כלומר שהוא כן רצה להיות שם.
אבל בכל מקרה זה לא משנה אם הוא היה בתוך הכלא או מחוץ לכלא, בסטוריברוק פשוט כל אחד הגיע למצב שרג'ינה שמה אותם... אז לא ברור מה הקטע של הערה הזאת שרג'ינה אמרה לו שהוא תקוע שם

למעלה