צפייה חוזרת 1X03 1X04

Macphista

New member
היו אזורים שלא נכללו בקללה

בין אם זה רק האזור שקורה שמרה עליו או אזורים אחרים.
ראינו את הבית של רמפל גם אחרי הקללה- רובין וניל היו שם, אולי הקללה לא הגיע לאזור הזה?
אולי הוא רצה לוודא שיהיה קרוב לסנואינג בזמן הקללה ולכן גרם לכך שנכלא בצינוק שלהם?
הרי הוא יכל לצאת משם בכל רגע (המכתב ההוא עם הדיו שהמיס את ברזל הכלוב שאמה השתמשה בו אח"כ), אבל בחר להישאר שם.

Rachel47

New member
הייתה לו סיבה בלי ספק

אבל חוץ מהשערות אני לא בטוחה שבאמת נתנו לזה תשובה בסדרה עצמה

Rachel47

New member
רג'ינה תמיד הייתה

בטוחה שהיא זאת שמושכת בחוטים
וכשרמפל היה שם היא החליטה שכל זה חלק מהמאסטר פלאן שלה!
אז הוא העמיד אותה במקום שתכלס כל המאסטר פלאן היא בכלל שלו והיא רק עוד כלי שם
זה די נכון...

והוא רצה להיות שם, את זה הבנו
את ההסבר למה אני לא יודעת
הניחוש שלי זה כדי שמתישהו סנואו תבוא אליו ותגיד לו את השם שלה הילדה
כאילו, הוא ידע שהיא תצטרך אותו
אבל לא בטוח שהיא הייתה הולכת אליו אם הוא לא היה כזה נגיש וכלוא ו"חסר יכולת לפגוע בה"

Macphista

New member
צפיתי

ובכן, אני חושבת שבגלל שצפיתי כבר כל כך הרבה פעמים בעונה הראשונה יש קטעים שאני פשוט לא מסוגלת לראות יותר. כמו את כל הסצנות של היער המכושף בפרק השלישי- ההיכרות של סנואו וצ'רמינג.
הסצנות בסטוריברוק מוצלחות בפרק הזה. ו... למען האמת... מאז הפרק הראשון יותר התעניינתי בסצנות בסטוריברוק מאשר בסצנות ביער המכושף.
מאוד מעניין לי לראות את הפרקים בסטוריברוק כי... ובכן... הם מאוד שונים מסצנות סטוריברוק בעונות הבאות.
רג'ינה כאן מגה רעה. לא ברור איך הפרק בו היא מאמצת את הנרי ורואים צד מאוד אנושי וחם אצלה, משתלב עוד בתקופה שלפני העונה הראשונה, שם היא עדיין קרה ורעה.

הפרק הרביעי הראה כמה גולד השתנה. כמה קר ומחושב וממזרי הוא היה בעונה הראשונה, ומאז שהבחורונת חזרה לחייו הוא... הדרדר...
עכשיו אני קצת בשוק כי... הוא נראה די זקן כבר בעונה הראשונה, למה חשבתי שהדרדרות התחילה רק אח"כ? המממ.... מעניין.
ממה הייתי מוקסמת כל כך בשתי העונות הראשונות? כנראה מניקולאס ראש. לא גולד.
רמפל של הפרק הרביעי מושלם. אבל גם רמפל השתנה לא מעט. למרות שבעונות המתקדמות חוזרים אחורה לזמנים די קרובים (וגם רחוקים) מהסצנות של פרק 4, רואים שממש נעשתה סטייה כלשהי מהדמות הראשונית שלו.

אז הצפייה החוזרת בפרק 4 הבהירה לי שלרמפל לא היה שום עניין בתינוק של סינדרלה. ברגע שהיא הציעה לו את "שני התינוקות" זה נהיה די ברור הוא ידע מה הולך לקרות, ידע על עט הנוצה, הזהיר את סינדרלה מה הולך לקרות, ונכנס לכלא מרצונו החופשי.

רמפל "המורה" ורמפל "המאוהב" וההתנהלות שלו מול הנשים בחייו לא הולמים את ההתנהלות שלו בפרקים הראשונים האלה.
קצת איבדו את הדמות הזו.

הוא תמיד היה זקן, אבל בדיוק כמו

שכתבת, משהו בכוח ובביטחון העצמי שלו שידר סקסיות ואמביציה.
ומאז בל הוא התרכך ולא לטובה כמו רג'ינה, אלא איבד את הסקס אפיל שלו לגמרי.

Rachel47

New member
הדבר שגרם לי לחשוב בצפיה השניה

שרמפל בטוח יודע מה היא הולכת לעשות לא היה רק כשהוא הזהיר אותה
זה היה לפני
הוא הרי יודע הכל..הוא אמר לה את זה בפרק
אז היא אמרה לו שזה 2 תינוקות
והוא שם ידיים על הבטן שלה
אין מצב שהוא לא ידע שהיא משקרת באותו רגע
אין שום מצב

אני לא אתפלא אם מתישהו נגלה שהוא זה שהביא להם את העט הזאת (בתחפושת כמובן)
אז כן זה היה ברור שהכל נעשה כדי להכנס לכלא..

רמפל
וול..העונה הראשונה היא אכן העונה הכי טובה של הדמות הזו
גם גולד

בקשר לרג'ינה והפרק עם הנרי
תכלס, אין לי מושג
כמו שאמרתי בעונה הזו עוד היינו אמורים להיות מבולבלים לגבי הרגשות שלה (או המצאותם בכלל?) והם השיגו את זה
כשאת מחברת את המידע שיש לנו מפרקים מתקדמים יותר זה באמת קשה להבין
אבל האנושיות שלה מגיעה בראש ובראשונה מהקשר עם הנרי..אז הם היו חייבים להראות לנו איך בכלל קרה האימוץ הזה (שאלה שאגב שאלתי את עצמי המון במהלך העונה הראשונה)

Macphista

New member
אנחנו יודעים (עונה שנייה)

שהוא היה מאוחרי עניין הנוצה לפחות הם חשבו שזו הנוצה, הוא ידע שזה הדיו.
הדיו הוא שכלא אותו, והוא מי שהשיג אותו. לא יודעת אם הוא השיג את המנה בה השתמשה הפיה הכחולה כשנתנה להם את הנוצה, אבל הוא החזיק עימו בכלא את הדיו שעזר לאמה לברוח משם.
הוא סיפר להנרי על הדיו כשניסה להרדים אותו כדי שיתקשר עם אורורה בעונה השנייה.

Rachel47

New member
כן הוא ידע על הדיו

אז השאלה שחסרה לי זה באמת איך הדיו הגיע אל הנוצה הזו..וזה בטוח איכשהו קשור אליו..

למעלה