אעעעע קומיקון!! אני אוהבת את קומיקון!! זה לא אמור להיות החודש?
Shiri from the block Active member 4/7/13 #1 יווווווווווווו למה?? come to the dark side, we have apples
S shirush3 New member 4/7/13 #23 כי הסוף של עונה 2 עצבן אותי וזה משעמם לראות שירשור עם מלא הודעות שהן ספוילר ולא לקרוא
Shiri from the block Active member 4/7/13 #1 חחחחחחחחח אני אומרת לך, ספוילרים זה הכי כיף!! אני וענת מעלים תיאוריות והשערות, זה ממש כיף לפחות אם לא ספוילרים אז תראי את הפרומואיים!! גם את זה בכלל לא ראית בעונה הקודמת!
חחחחחחחחח אני אומרת לך, ספוילרים זה הכי כיף!! אני וענת מעלים תיאוריות והשערות, זה ממש כיף לפחות אם לא ספוילרים אז תראי את הפרומואיים!! גם את זה בכלל לא ראית בעונה הקודמת!
S shirush3 New member 4/7/13 #26 מעלות פרומואים סתם מעצבנים אני רק עכשיו בשביל השירשור של ההשוואה רואה את הפרומואים לראשונה בכל מקרה ספוילרים וזההההה
מעלות פרומואים סתם מעצבנים אני רק עכשיו בשביל השירשור של ההשוואה רואה את הפרומואים לראשונה בכל מקרה ספוילרים וזההההה
Shiri from the block Active member 4/7/13 #1 משעשע!!! חחחחח לפחות את היית קרובה XD נבוך ומובך זה לא כזה רחוק אחד מהשני חח
פ פעמיים פאי New member 5/7/13 #45 יש מצב רובי אכלה את פיטר, הנרי אכל את רובי, עכשיו אם פיטר פן יאכל את הנרי זה יהיה כמעט השלמת מעגל יאמי
יש מצב רובי אכלה את פיטר, הנרי אכל את רובי, עכשיו אם פיטר פן יאכל את הנרי זה יהיה כמעט השלמת מעגל יאמי