"רשת" רכשה את "אקס פקטור"

andre93

New member
"רשת" רכשה את "אקס פקטור"

"The Voice" לא תצעד לבד: זכיינית ערוץ 2 רכשה את הפורמט תוכנית הכשרונות המוזיקלית מחברת פרינטמל העולמית והחלה בתהליך ליהוק השופטים לגרסה המקומית.
http://e.walla.co.il/?w=/6/2590301

איזה כיף! רק חבל ש"רשת" רכשה ולא "קשת" כי עכשיו יש להם שתי תוכניות גדולות שדורשות הרבה כסף והשקעה.

such an angel

New member
איזה כיף !

באמת זה היה שאלה של זמן מתי יהיה אקס פקטור ישראלי!
חבל שאין לנו סיימון קאוול ישראלי

סיימון

andre93

New member
אני חושב שזה בעיקר עניין עסקי של "רשת"

כדי למנוע מ"קשת" לרכוש את הפורמט. לא בטוח עד כמה התוכנית תהיה מושקעת ואיכותית...

such an angel

New member
חחחח כן, לגמריי

מה שבטוח, היא לא לעולם לא תהיה מושקעת כמו בחול..

dilan angel

New member
חחח כן, לגמריי (2)

כל התקציב של אקס פקטור בחול זה התקציב של ערץ 2 לעשרים שנה הבאות

במה בשקל באולפניי הרצליה ואיזה זהבה בן בתור שופטת יאק

is00

New member
זה אומר שלא ישדרו את הגרסה אמריקאית יותר?

בארץ אני מתכוון.
פשוט זכור לי שנחשף שהסיבה שיס לא שידרו את העונה השנייה(והשלישית) של TV:US בארץ היא בגלל הגירסא הישראלית שרשת העלתה, שכתוצאה מכך רשת דרשו מיס לא לשדר גרסא אחרת בארץ...

andre93

New member
מה שבטוח יהיה הרבה יותר קשה להוריד את

אקס פקטור האמריקאי משידור ב"יס", אם בכלל.

omer719

New member
תודה על המידע

כן זה כבר ידוע כמה זמן, אני חושב שפירסמו את זה פה בפתיחה של הפורום, אולי עוד מעט זה יהפוך לפורום רישמי כמו שלך

מעניין אותי במיוחד מי יהיו השופטים. אני מניח שלא שמות מפורסמים בקטע של שירה, אלא יותר בקטע של סוכנים, כמו סיימון ואל איי, אבל צריך גם איזה שם גדול... מעניין מי יבוא לזה.

revicu

New member
אין מספיק כשרונות בארץ להחזיק 3 תוכניות

מוזיקה.
חבל שלא קשת קנתה את הפורמט ועשתה איחוד עם כוכב נולד.

revicu

New member
פעם שאלו את גל אוחובסקי מתי כוכב נולד תסתיים

זה היה בתקופה שזו היתה ה-תוכנית והוא היה אחד השופטים
והוא ענה: כמו כל דבר עונה אחת יותר מדי
זה לא ציטוט מדוייק (הכל אופן עברו כמה שנים) אבל כל כך נכון

omer719

New member
זה בהחלט נכון.

הבעיה היא שעונה 10 הייתה אחת יותר מידי, היא כל כך לא הצליחה ולא הייתה מעניינת... ועדיין הבנתי שיש דיבורים על 11. אז מה יהיה?
איפה העונות הראשונות ואיפה מה שיש שקורה בכוכב נולד של עכשיו?

Someone 2011

New member
חלאס כבר להרוס כל תוכנית כישרונות מחול.

כולנו יודעים שבישראל שום דבר לא יהפוך לרמת הביצועים וההופעות כמו של המתמודדים בחול. כנ"ל לגבי הפורמט וההשקעה שיש להביא על מנת שההופעות יהיו מושקעות כמו בחול.
אין בישראל את הכסף על מנת להשקיע בכל הופעה כמו בחול, זה יהיה ממש עלוב, בעוד שבאקס פקטור 60% מההופעות זה התלבושות/במה/פיצוצים ....
חבל על ההשקעה שלהם, מספיק יש לנו את כוכב נולד המאוס, בחיי שהם ממחזרים את עצמם מהעונה ה3 זה נהפך לאסון כל התוכנית הזאת.
נמאס שמנסים לעשות 100 תוכניות שירה בעוד שאנחנו מדינה כל כך קטנה שלא קיים כבר כישרונות ברחוב....
כוכב נולד ממש עושה לנו טובה וצביקה הדר הקרציה הזה אמר שתהיה עוד עונה, 11 במספר. לכולם נמאס מהתוכנית הזאת,
הם צריכים להפסיק עם החיפוש כישרונות במוזיקה ל5 שנים הקרובות.
יש לנו גם את דה וויס שחוזרת בעונה חדשה, אבל בשביל מה גם את אקס פקטור ??? !!! זה הרי "כוכב נולד" של חול.

andre93

New member
תכל'ס חבל על המאמץ כי בכל מקרה

מי שלא יהיה ה"כוכב" שייצא מהתוכנית הוא לא יהיה כוכב עולמי, אפילו לא בטוח שכוכב ישראלי, בניגוד לתוכניות מאמריקה ובריטניה ששם יש קשר ישיר לתעשייה המצליחה בעולם.
לכן עדיף לצופים לשנות גישה ולהתייחס לכל תוכנית שירה בישראל כתוכנית בידור וטו לא.

Outplay

New member
זה פשוט לא יעבוד.

לפחות לא עכשיו. הם צריכים לשמור את הפורמט בצד ולהניח כסף בצד כל שנה, לחכות שכוכב נולד תסיים לקבור את עצמה, שדה וויס ימצה את עצמו תוך כמה עונות ולחכות איזה 5 שנים בלי שום תוכנית כשרונות ואז לנצל את הזכויות שלהם על Xפקטור עם כל הכסף שהניחו בצד לאורך השנים... רק אז זה יוכל להשתוות למקור וגם יהיו מספיק כשרונות חדשים

למעלה