Red Dead 2 מקבל תוכן בלעדי לPS4
(אמנם זמנית) אז לא נראה לי שיהיה תוכן בלעדי מהם לGTA6 לרוקסטאר, אבל לך תדע אחי.
כן המכשף 3 משחק ישן ולא יתקרב להוריזון אבל יהיה ממש כייף למי שיוכל לשחק אותו בגרסה דפינטיבית במיוחד למי שלא התקרב אפילו לסיים אותו (כמונו
לסקורפיו בטח יהיה את העשן הכי יפה, את חלקיקי האש הכי יפים,את התמונה הכי חלקה את הצמחייה הכי מפורטת...
אבל זה דברים שיהיו בטלים בשישים.כי לUNcharted4 והוריזון יש את התמונה הכי חלקה, הוריזון נראה כמו צילומי טבע של BBC לפעמים, ולuncharted4 יש תמונה כל כך נקיה וחלקה,שגם הPC הכי מושקע וכבד לא מביא תוצאות כאלה למשחקים שלו.
זה לא יאמן.
אני מסכים שעל הנייר הסקורפיו מפלצת אמיתית, הפער בין הPS4 לסקורפיו הוא לא פער של דור חדש אמנם (רחוק מזה) אבל הוא בהחלט מזכיר את הפער שהיה בין הPC לקונסולות הדור הקודם,שנים ספורות אחרי היציאה שלהן.
אבל בגלל הONE המקורי לדעתי הכוח הזה לא יוכל לבוא לידי ביטוי,אם מייק תאפשר למשחקי הסקורפיו לראות מדהים לעומת הONE יהיו לנו סרטוני השוואות בלתי פוסקים וזה בהחלט יפגע במייקרוסופט לא נראה לי שהם רוצים לאפשר את זה.
במיוחד שהONE S היא קונסולת הדגל שלהם.
הנתונים היבשים מדהימים, אבל לפי דעתי מי שיקנה סקורפיו ירגיש מרומה כי הפער בין היכולות של הסקורפיו לגרפיקה שנראה על המסך בפועל יהיה לא נורמלי.
אני חייב להודות שסוני עשו משהו מדהים כאן.
הם השקיעו במפתחות היפניות ובמשחקי צד ג' ויצרו לעצמם ליינאפ מטורף שמייק לא ציפתה לו.
לדעתי מייק חשבה שהיפנים ימשיכו לדשדש ולפתח משחקים לנינטנדו בדור הזה, ושהם יקבלו משחקים מעולים מחברות מערביות.
בנתיים כל המשחקים המערביים הכי טובים נמצאים גם אצל סוני וגם אצל מייק פלוס ליינאפ מערבי חסר תקדים מהצד של סוני.
הם פשוט גמרו אותם מכל כיוון.
אם היפנים ידשדשו בדור הבא אז זה יוכל להיות הצאנס של מייק.
אני מקווה שסוני תמשיך להשקיע בהם, ובכלל שהיפנים עצמם לא יתנו למה שקרה בדור הקודם לחזור.
נ.ב סרטון על הנושא