שרשור סקורפיו

evilplate

New member
טוב זה היה בזבוז זמן...

חשפו את ה specs שפחות או יותר ידענו עליהם, כמובן שהם קיבלו את ההשוואה הנחשקת של DF שאומרת שהסקורפיו יותר חזק מהפרו, נו שיט שרלוק

חוץ מזה לא הראו את הקונסולה, לא איזה משחק שרץ עליה, רק דיבורים ובירבורים, החשיפה האמיתית מן הסתם תקרה ב E3 כמו ששיערנו לפני, די שיעמום אבל מצד שני בניגוד למה שאני וכרונו חשבנו הם לפחות לא שרפו את החשיפה של הסקורפיו על איזה אתר אינטרנט יחסית נידח, הם ישמרו את זה לבמה ראויה יותר.
&nbsp
וכמובן שיורוגיימר קרס מהעומס כצפוי, הם מבחינתם עשו עסקה מעולה עם החשיפה לא חשיפה הזו, את הקליקים שלהם הם קיבלו.

החשיפה הזו היתה יותר דלילה מהשיער של הבחור בDF שהציג אותה.

וזה חתיכת אתגר אבל כמובן שתמיד אפשר לסמוך על מייק להיות בשפל המדרגה.
יכולתי לשחק עוד קצת זמן בפרסונה וSF5 בזמן שלקח לי לצפות בחרא הזה.
בגדול, לא רק שהשרלוק הזה לא חידש לנו כלום,כל מה שהם הראו זה שהסקורפיו
בעיקר ינעל משחק זוחלים על 30FPS (דבר שהוואן יותר צריך מהפס4 צריך להודות)

ויהיו שיפורים למשחקי 360 גם, כאילו וואט דה פאק? מה זה פה דרום אמריקה? מי משחק משחקי 360 אנחנו 4 שנים בדור הזה.

המכשיר הזה הוא פחות או יותר פס4 ניאו ובטח יעלה יותר ממנו.

evilplate

New member
חחח אגב הבחור הזה שבעצם אחראי על DF

נשוי לאישה ישראלית שגרה איתו באנגליה, סתם אנקדוטה קטנה ומפגרת P:
&nbsp
בכל אופן המכשיר הזה די חזק משמעותית מהניאו, לא רק במספרים היבשים, טוענים שהוא מספק ביצועים מעבר לנתונים שלו בזכות ארכיטקטורה חדשנית מאוד וטכניקות מתקדמות אחרות, הולך להיות פער ברור בין שתי הקונסולות. ועדיין... כש TLOU2 יצא על הפרו קשה לי להאמין שיהיה משחק בשוק שיראה טוב יותר, על הסקורפיו או וואטאבר :)
&nbsp

דאמט, מישהו 2 תמחק את מה שכתבתי על השיער שלו

אם הייתי יודע שהוא נשוי לישראלית לא הייתי כותב את זה.
בכל אופן, כן המכשיר הזה חזק מאוד מהבחינה הטכנית אבל בתכלס הסרטון של הבחור הנהדר הזה (בחור משכמו ומעלה!@!!) אני אוהב את הסרטונים שלו )
מוכיח שלמרות המפלצתיות של הסקורפיו בתכלס זה לא ממש יבוא לידי ביטוי יותר מאשר על הניאו.

בגלל זה אמרתי שבעיני הוא פחות או יותר ניאו ביותר כסף. הבחור טוען שאין מה לחלום על 60FPS וכאלה בעיקר בוסט לרזולציה.

ברגע שנוטי דוג יעשו את הכישוף שלהם = כתיבה של שורות קוד בשפות מאוד קרובות לשפת מכונה, למייק לא יהיו משחקים שיגיעו לזה.

evilplate

New member
חחח זה בסדר לא נראה לי שהוא נעלב

אבל שמע ברור שהכח של המכשיר יבוא לידי ביטוי יותר מהניאו לרוב, כל משחק מולטי פלטפורם בהשוואות של DF הולך לפרק בגרסת הסקורפיו שלו את מה שהפרו יעשה, אבל אני מסכים איתך שבסופו של דבר לא הרבה יתחרו בגרסאות הפרו של הבלעדיים של סוני אלא אם כן מייק תעשה מהלך מלוכלך ותוציא משחק סקורפיו שממש מנצל את היכולות של המכשיר ותשחרר איזה פורט מקרטע שלו לגרסת ה ONE כדי לצאת ידי חובה.

לדעתי המכשף 3 יהיה מבחן טוב לסקורפיו.

ואם גרסת הסקורפיו של המכשף 3 תפרק את גרסת הניאו אני עוד אוכל להגיד שהסקורפיו שידרוג סבבה.

כאילו, למשחק הזה יש זמני טעינה מטורפים שמוציאים את החשק לשחק כשמתים, ועל המחשב הוא נראה יותר יפה אם הסקורפיו יתן גרסה שיותר קרובה לאידיאל של המחשב אז זה יהיה נהדר.

בנתיים ממה שהבחור בDF אמר אני רואה שיפורים שלא איכפת לי מהם.
כאילו ברור שאיכפת לי מ30FPS נעול.

אבל כאילו בואו לא נגזים אפשר לספור על יד אחת את המשחקים שהפריים רייט ממש הפריע לגיימפלי בדור הזה.

Uncharted 4 והוריזון נראים יותר טוב מכל מה שראינו על המחשב, יותר טוב מכל הליינאפ של הסקורפיו,אז בנתיים הפס4 מפרק אותם גרפית.

יש את המשפט היפני/סיני העתיק ההוא.
גם החרב הכי טובה בעולם לא שווה כלום אם לא יודעים להשתמש בה, ומייק ממש לא יודעים. :)

evilplate

New member
כבר משחק די ישן

עדיין אחד ממשחקי הדור כמובן ואני בטוח שהסקורפיו ישפר אותו כי בניגוד לסוני מייק עשתה עבודה טובה בלתמוך בכותרי וואן ישנים (מבטיחים שיפורים משמעותיים בניגוד לפרו שמשפר את הפריימרייט בקטנה וזהו) אבל לא בשביל זה אנשים יעברו.
&nbsp
וכמו שאמרת אפילו אם הוויצ׳ר 3 ירוץ על הגדרות אולטרה על הסקורפיו הוא לא באמת יתקרב להוריזון :)
&nbsp
מה שכן יכול להיות בעתיד אם מייק נגיד תחתום על הסכם שיווקי עם רוקסטאר על GTA6 וכחלק מההסכם רוקסטאר תפציץ בתמיכה טכנית לסקורפיו ותנצל בצורה טובה את המכשיר אז אני יכול לראות מצבים שאצל מייק יהיה המשחק הכי מרשים גראפית של הדור.
&nbsp
בכל אופן ככה או ככה לסוני לא יהיה במה להתבייש וברור לי שלא משנה מה הבלעדיים הגדולים שלה יהיו מהמשחקים היפים של אותה השנה ולרוב גם היפים ביותר כמו שאנצ׳רטד 4 לקח את פרס הגראפיקה בכל מקום מקצועי או לא למרות שיש פיסי חזק שמריץ משחקים כמו באטלפילד 1 בהגדרות מטורפות שהתמודד במקביל.
&nbsp
המבוכה היחידה שתהיה לסוני זה במשחקי צד ג׳ ששם DF יראו בכל השוואה איך הסקורפיו מטאטא את הפרו.

Red Dead 2 מקבל תוכן בלעדי לPS4 :)

(אמנם זמנית) אז לא נראה לי שיהיה תוכן בלעדי מהם לGTA6 לרוקסטאר, אבל לך תדע אחי.

כן המכשף 3 משחק ישן ולא יתקרב להוריזון אבל יהיה ממש כייף למי שיוכל לשחק אותו בגרסה דפינטיבית במיוחד למי שלא התקרב אפילו לסיים אותו (כמונו :)

לסקורפיו בטח יהיה את העשן הכי יפה, את חלקיקי האש הכי יפים,את התמונה הכי חלקה את הצמחייה הכי מפורטת...

אבל זה דברים שיהיו בטלים בשישים.כי לUNcharted4 והוריזון יש את התמונה הכי חלקה, הוריזון נראה כמו צילומי טבע של BBC לפעמים, ולuncharted4 יש תמונה כל כך נקיה וחלקה,שגם הPC הכי מושקע וכבד לא מביא תוצאות כאלה למשחקים שלו.

זה לא יאמן.

אני מסכים שעל הנייר הסקורפיו מפלצת אמיתית, הפער בין הPS4 לסקורפיו הוא לא פער של דור חדש אמנם (רחוק מזה) אבל הוא בהחלט מזכיר את הפער שהיה בין הPC לקונסולות הדור הקודם,שנים ספורות אחרי היציאה שלהן.

אבל בגלל הONE המקורי לדעתי הכוח הזה לא יוכל לבוא לידי ביטוי,אם מייק תאפשר למשחקי הסקורפיו לראות מדהים לעומת הONE יהיו לנו סרטוני השוואות בלתי פוסקים וזה בהחלט יפגע במייקרוסופט לא נראה לי שהם רוצים לאפשר את זה.

במיוחד שהONE S היא קונסולת הדגל שלהם.

הנתונים היבשים מדהימים, אבל לפי דעתי מי שיקנה סקורפיו ירגיש מרומה כי הפער בין היכולות של הסקורפיו לגרפיקה שנראה על המסך בפועל יהיה לא נורמלי.

אני חייב להודות שסוני עשו משהו מדהים כאן.

הם השקיעו במפתחות היפניות ובמשחקי צד ג' ויצרו לעצמם ליינאפ מטורף שמייק לא ציפתה לו.

לדעתי מייק חשבה שהיפנים ימשיכו לדשדש ולפתח משחקים לנינטנדו בדור הזה, ושהם יקבלו משחקים מעולים מחברות מערביות.

בנתיים כל המשחקים המערביים הכי טובים נמצאים גם אצל סוני וגם אצל מייק פלוס ליינאפ מערבי חסר תקדים מהצד של סוני.

הם פשוט גמרו אותם מכל כיוון.

אם היפנים ידשדשו בדור הבא אז זה יוכל להיות הצאנס של מייק.

אני מקווה שסוני תמשיך להשקיע בהם, ובכלל שהיפנים עצמם לא יתנו למה שקרה בדור הקודם לחזור.

נ.ב סרטון על הנושא :)

evilplate

New member
מסכים עם הכל

יהיה מעניין לראות לאיזה כיוון מייק תלך עם הסקורפיו, סוני החליטה שהיא מגבה את הפס4 עד הסוף ושהפרו מיועד לקהל נישתי יותר, אפילו את הוריזון הבלעדי הגדול שלהם הם הציגו כמעט לגמרי בגרסה הרגילה, ממש חייבו עיתונאים לצלם את הגרסה הרגילה בכל ה Previews הארוכים שלהם ורק לחלק נתנו לקחת דקה-שניים של גרסת הפרו.
&nbsp
אם מייק תלך על הדרך הזו אז כן, המכשיר לא ימצה הרבה מהיכולות שלו, אבל אם יחליטו להציג השוואות שימחצו את הוואן והפס4 כמו שאמרת אז הם בסיכון שהרבה מבעלי הבוקס יתמרמרו ולא יסמכו עליהם יותר, שהסקורפיו בא על חשבונם באיזה מקום, מצד שני זה מן הסתם יצור יותר הייפ כלפי הסקורפיו והמכשיר יוכל להציג את הגראפיקות הכי מרשימות בשוק... עד E3 כבר יהיו לנו את התשובות אבל בתכלס כמו שאמרת סוני נתנה להם כזה נוקאאוט עם הליינאפ במיוחד עם איך שיפן מככבת עכשיו שמייק יותר מכל צריכים משחקים מושכים ולא סתם גראפיקה יותר יפה.

מישהו 2

New member
אני כבר הגעתי למסקנה חד משמעית...

זה או שפיל ספנסר והחברים שלו שם במיקרוסופט קצת איבדו את זה... או שהסקורפיו הולך להתגלות כמחשב.
המותג המחשבי החדש של מיקרוסופט, כמו שיש מותג alienware.
זה הולך להיות מחשב לכל דבר, עם דגש מאוד חזק על משחקים. עם תמיכה בכל מיני תוכנות והפונקציות שרגילים אליהם ממערכת ההפעלה בוואן. אבל שורה תחתונה, אנחנו מדברים כאן על מחשב. כן, כזה שאפשר לחבר אליו מקלדת ועכבר ואולי לשחק בסטרים של משחקים של סוני

אתה מתכוון מחשב ממש עם windows וכל זה? זה יהיה קיצוני מדי.

לא נראה לי שאפילו למייק יהיה אומץ לעשות פרויקט הזוי כזה, אין לזה סיכוי למכור טוב.

אפשר לראות בשרשור החדשות שהם סה'כ חברת המשחקים במקום רביעי מבחינת הכנסות, הם די במקום נהדר, יותר מרוויחים מאפל וגוגל למרות החנויות הענקיות שלהן.

מותג כמו alienware.יהפוך את הבוקס למיותר ממש כי זה כמו שאמרת יהיה מחשב לכל דבר.

ראיתי אנשים מסוימים שרוצים שמייק תלך בכיוון הזה, גם כאן היו משתמשים כמו עטלפוני שרצו את הכיוון הזה אבל לדעתי זו נישה מיותרת.

מה שכן, לא יהיה כמעט שום הבדל בין המשחקים שעל הPC לקונסולות האקס בוקס זה ברור.
(ההבדל היחיד יהיה שעדיין משחקים כמו פפ15 וKH מגיעים לבוקס מהר יותר מהPC) וגם זה מאוד רנדומלי כמו שראינו עם NIER.

סקוור: נתמקד בנינטנדו סוויץ יותר מבסקורפיו ווינדוס 10.

כאילו היו חסרות למייק צרות בדור הזה אחרי החשיפה חסרת הטעם של הסקורפיו. (חצי חשיפה)

הCEO של סקוור אומר שהתמיכה בסוויץ תהיה חזקה למדי וחוץ ממשחקים חדשים שהם עושים לסוויץ הוא גם רוצה שכל משחק שלהם שיכול לרוץ על הסוויץ יגיע אליה.

כמובן, שמי שקורא את הסאבטקסט של הדברים שלו, שם לב שיש מצב שהם מכינים איזושהי תמיכה לסקורפיו גם.

נדע בE3
http://www.gamezone.com/news/square...-more-than-project-scorpio-windows-10-3452441

נ.ב כדאי למייק שזו תהיה תמיכה שמסתכמת ביותר מכמה פאצים.

סקר: טיינג'רים בני 13 עד 17 מעדיפים את האקסבוקס.

הטיינג'רים האלה חושבים שהאקסבוקס יותר מגניב בהרבה מהפלייסטישן, לפחות הנוער האמריקאי.

החדשות הרעות למייק הן שבני ה18 עד 25 מעדיפים רק את הפלייסטישן.
האם זה מקרה קלאסי של... כשתגדל תבין? ואיך זה ישפיע על הסקורפיו, ומה זה כל החדשות המעפנות האלה למייק בדיוק שהסקורפיו נחשף? חחחחח הם הורגים אותי.

https://storage.googleapis.com/think/docs/its-lit.pdf

evilplate

New member
צריך באמת להדגיש שאלו אמריקאים

שם למותג אקס בוקס יש באמת נוכחות חזקה יותר, אם זה היה סקר עולמי הנשאלים לא היו מבינים מה זה האקס בוקס הזה שכתוב להם באופציות P: אבל גם אם נתייחס לסקר האמריקאי, הכסף בכל זאת נמצא יותר אצל הגילאים שאוהבים סוני (ה 13-17 יותר נתונים לחסדים של אמאבא) אז נראה לי שסוני סבבה עם זה, במידה וזה אומר שכשיתבגרו יתלהבו יותר מפלייסטיישן :)

האמת, זה מזכיר לי שהייתי פעם בבאג ואיזה טיינג'ר קנה וואן.

בבאנדל של סאנסט אוברדרייב. הוא היה עם אבא שלו ואמרתי לו שלדעתי כדאי להם לקחת פס4 לפני שזה יהיה מאוחר מדי חחחח.

האבא כמובן התעניין, אבל המוכר בבאג והטיינג'ר לא אהבו בלשון המעטה שאני דוחף את האף חחחח.

מעניין אם הטיינג'ר הזה עדיין מרוצה מהוואן שלו או שהוא מתבאס על החיים שלו שהוא לא הקשיב לי, עכשיו שהוא רואה את ספיידרמן הוריזון, TLOU2 ויאקוזה 0.

אז כן הם מעדיפים וואן המחוצקנים האלה.

evilplate

New member
כמעט בוודאות הוא מצטער

הפער בין הליינאפים של המשחקים כל כך גדול בין הקונסולות שלדעתי רק מעטים יעדיפו אובייקטיבית את מה שיש על הבוקס, מן הסתם אלו יהיו מעריצי היילו או גירס ענקיים שמבחינתם המשחקים האלו לבדם שווים את הקונסולה, וכמה כאלו יש היום?
&nbsp
לפי המכירות של המשחקים האחרונים שיצאו בסדרה לא הכי הרבה, ומן הסתם גם מתוך אלו שקנו אותם מעטים הם מעריצים מטורפים ברמה שציינתי.
&nbsp
מה שכן לפחות ימנע ממנו לשחק במשחק האחרון של דייויד יפה שיושב כרגע על ממוצע 58, איזה בושות :/

חחח :) אבא שלו ביקש ממני להסביר למה הPS4 עדיף

בדיוק שבאתי להסביר את העניין הזה של הליינאפ המוכר התחיל להגן על הX1 כאילו המשפחה שלו מייצרת אותו והתחיל להגיד שהוא מדהים בדיוק כמו הPS4 ויש לו את שניהם (טוב אחי)

הוא עשה לי מבטים של "בבקשה אל תהרוס לי את המכירה" אז שחררתי למרות שהאבא ממש רצה לדעת למה הפס4 עדיף.

וכן,אין בליינאפ של הבוקס שום דבר שווה ערך, אפילו משחק מסקרן אש, כמו ORI יכול לרוץ על הלפטופים של כולנו כמעט.

והסיכוי שהטיינג'ר הזה יכול להתחבר למשחקים כמו ORI הוא אפסי.

לפי דעתי הבוקס שווה לו רק אם לכל החברים שלו יש רק בוקס, אני מתאר לעצמי שבגיל בית ספר זה הרבה יותר משמעותי מהגיל שלנו שלכל החברים יש את אותה הפלטפורמה בגלל אונליין/והחלפות/השאלות.

אבל אישית גם אם כל הסביבה הקרובה שלי היתה הולכת על הONE לא הייתי הולך עליה רק כדי שיהיה לי את הקונסולה שלהם. אני תמיד אאהב לשחק לבד פי 3000 יותר מאשר עם אנשים :) אז לא מזיז לי מה הם יבחרו.

evilplate

New member
חחח תמיד יש את אלה

גם אם הם ישחקו עדיין במגסון הם יאמרו יש לי הכל והמגסון לא נופל מהשאר בכלום

&nbsp
יאמר לזכות המוכר שזה היה בתקופה של סאנסט שאז גם הפס4 (כמו כל קונסולה של סוני בהסטוריה בערך) התחילה די לאט וחלש והיה אפשר להשוות בין הליינאפים עם אפילו יתרון קל לוואן, היום אני רוצה לראות את המוכר אומר דבר כזה, אם כן כנראה לא מתעניין פשוט במשחקים יותר מדי והחשיבה שלו זה ״שיחקתי בפיפ״א בשני הקונסולות וזה אותו הדבר!״
&nbsp
מסכים אבל שאם לחברים של הילד יש וואן אז כנראה אין לו ברירה, מה לעשות מולטי היום מככב ויותר חשוב מכל בלעדי שיש לסוני זה שהוא יוכל לשחק עם חברים שלו אחרת חלק גדול מהחוויה שמגדירה עבור רבים היום קונסולה הולכת לפח.
&nbsp
גם אני מן הסתם כמוך ולא מעניין אותי מה יש לאחרים, ברור שכל מי ששחקן עיקרי של סינגל פלייר לפחות נכון להיום יעשה טעות גדולה אם ילך על הוואן.
&nbsp
בעניין המשחק של יפה, הוא אף פעם לא היה נראה טוב ונראה שסוני בעצמה לא מאמינה בו, מזמן היא הפסיקה לשווק אותו או להתייחס אליו, פתאום בבום הודיעה שיוצא לפלוס.
&nbsp
כנראה הם הבינו מהר שזה זבלון לפלוס, חבל מאוד שככה יפה התדרדר, סוני תמיד נותנים חופש לכשרונות שלהם וזה חלק מהגדולה שלהם אבל מה לעשות שיש מקרים כמו המשחק הזה שהם נדפקים מזה והכסף הולך לפח :/
&nbsp

המעריצים של נינטנדו הכי חוטאים בזה.

(בלהגן על המגסון שלהם)
יצא לי להגיב איפשהו שלסוויץ יש בעיקר אינדים ולמרות שהייתי רוצה לקנות בשביל מריו אני לא מצליח להצדיק את זה.

קיבלתי עשרות הודעות פרטיות של "אל תקנה למי אתה עושה טובות"
ו"איך אתה מעז להגיד שרק מריו משחק טוב"

ומלא הודעות שלפס4 יש רק משחק אחד טוב (פרסונה 5, חחח עלק)
וכאילו קיבלתי הודעות כאלה גם ביוטיוב וגם בפורום משחקים.
כאילו בעלי הסוויץ אשכרה מנסים להלהיב את עצמם על הSnake pass הזה
משחק הזוי שאתה משחק נחש, או פורט של world of goo.

או שכמו שאמרתי בעבר, איך הפאנבויז של נינטנדו גמרו מMadworld ועוד משחק שמשחקים עכביש או משהו כזה.

ורק שתבין אחי, את Madworld כתב matsuno היפני ההוא שאני חולה עליו
אז אם אני אומר שMadworld לא שווה יריקה (מעבר לבדיחות שנונות פה ושם)

אז אני יודע על מה אני מדבר :)

אם כי אני חייב לתת קרדיט אחד לנינטנדו, הקונסולה שלהם יותר מעניינת אותי מהONE.

בכל הבלעדיים שמעניינים אותי על הONE אני יכול לשחק בלאפטופ.
בשל נינטנדו אני לא יכול.

אפילו אתה, שאתה יכול לשחק על הPC שלך בכל הבלעדיים של הONE
(חוץ מסאנסט)
אתה לא טורח לעשות את זה זו הכי הוכחה שהבלעדיים שלהם חלשים אש.

ברור שאני יודע שזה גם בגלל שאתה לא נהנה מהPC כמו מהקונסולות,
אבל אני די מאמין שאם הם היו מביאים משחק באיכות של הוריזון או

Uncharted 4 היית חורג ממנהגך ומשחק אותו על הPC כמו שאני מתכוון לשחק בORI על המחשב מתישהו, הבעיה היא שמייק לא מביאים משחקים
שיגרמו לך לטרוח בכלל.

למעלה