שרשור סקורפיו

evilplate

New member
נכון מאוד רק Ori מעניין אותי מהליינאפ של הוואן/פיסי

וגם אליו נתפנה בהזדמנות כי יש מספיק לפניו בתור על הפס4.
&nbsp
חחח אחי אני זוכר שעל הווי איך מעריצי נינטנדו היו עפים ועושים הייפ לזבלון בשם Deadly Creatures, גם כשיצא וקיבל ממוצע מעפן הם התעקשו שזה סתם Bias או שהמשחק מעולה רק יש לו כמה חסרונות קטנים.
&nbsp
כל דבר שחברת צד ג׳ יורקת לעברם פתאום נהפך לאדיר ומדהים, איך שמכריזים על שטות שלאף אחד לא אכפת ממנה שמגיעה גם לסוויץ׳ (ביחד עם שאר הפלטפורמות) כמו הסנייק פאס הזה ישר איזה 200 תגובות של ״זה יהיה מעולה על הסוויץ׳!!!״ או ש ״עוד משחק לקנות על הסוויץ״ והרי ברור שיש להם גם PC או פס4/ וואן הרי אף גיימר שפוי לא יכול לחיות על הקונסולה של נינטנדו לבד ואם לא היתה קיימת הסוויץ׳ הם לא היו יורקים על המשחק הזה, אבל הם כאלו פאנבואים שכאילו לא אכפת להם מגראפיקה יותר טובה ולא שום דבר שיש בגרסאות האחרות, בקושי אכפת להם מהמשחק הזה אבל העיקר להצדיק את הקונסולה שלהם.

חחחח והכי מצחיק!?

שאני רואה חלק מהאנשים ההזויים האלה שהתלהבו מDC חלקם או שהפכו לפאנבויז של סוני ומדברים על סוני באותה פאנבויות חסרת תקדים, ומבחינתם האורדר זה עכשיו יצירת מופת ובטח גם המשחק של יפה.

וחלק הפכו לפאנבויז של מייק שיצדיקו כל מה שמייק תעשה ואת הליינאפ שלה.

וחלק מהאנשים האלה חברים שלי אז אין לי משהו אישי נגדם אני אוהב אותם
אבל זה ככה.

אני פשוט לא אומר לאף אחד איזה הזויים הם נשמעים חח.

ואגב זה נכון שלרוב הפאנבוייז של נינטנדו יש PC וPS4 או קונסולה נורמלית
אבל אני גם ראיתי לא מעט מהם שגם שיש להם PS4 הם בקושי נוגעים בה וחורשים על הסוויץ.

זו תופעה. כל השנים האלה המעריצי נינטנדו האלה ירדו עלי כי אני אוהב JRPG, פתאום מאז דור ה3DS שכל מה שיש לנינטנדו זה JRPGS ואת המשחקים שלה.

פתאום, המעריצים של נינטנדו חולים על JRPG חחחחח.

פתאום כולם בסדר עם זה שהסוויץ תהיה מכונה של משחקי JRPG
פתאום דרגון קווסט זו לא סדרה ליפנים חסרי חיים פתאום זה משחק של ממוצע 98 (זה באמת אבל הצביעות של הפאנבויז של נינטנדו הורסת אותי.

אה שכחתי להגיב על המשחק של יפה.

אחי, אחרי ששיחקתי בו קצת אני יכול להגיד שהמבקרים עוד יצאו נחמדים איתו, כי זה לא יפה לתת לו 30.

אתה מרגיש כאילו אתה שוחה מתחת למים במשחק הזה שאתה קופץ הכל איטי כאילו אתה במטריקס השליטה מרגישה כמו משחק PS2 (משחק רע בפס2)

אני מבין שסוני מתים למצוא את הרוקט ליג הבא שלהם אבל אני מקווה שדי כבר עם בזבוז משאבים על משחקי המולטי האלה והבא שהם נותנים להם.

למעלה