t o m a k

New member
בריטני עושה שושה!!!

סרטון ממש מגניב שנותן לבריטני הזדמנות לשיר את השיר של שושה - אלילת הילדים מהניינטיז

Shiri from the block

Active member
אוי זה פשוט אדירררר
גאון מי שחשב על זה ומי שהשקיע כל כך לעשות את זה!!

t o m a k

New member
בובה של בריטני נדחתה ב-BRITAIN's GOT TALENT

מתמודדים שהציגו בובות של בריטני, גאגא ומדונה רוקדות לצלילי השירים האמיתיים נדחו בתחרות אחרי שכל ארבעת השופטים לחצו X (וקיבלו בוז מהקהל) אני דווקא חשבתי שזה היה ממש מבדר.

t o m a k

New member
השתחרר סרט דוקומנטרי חדש על בריטני

השתחרר סרט דוקומנטרי חדש באורך שעה על בריטני בכותרת “Workin’ It.”.
"עם שחרורו של אלבום הסטודיו השמיני של בריטני - Britney Jean בריטני חזרה ועובדת" - ככה מתחיל הדוקומנטרי.
הסרט בעיקר מסכם את הקריירה של בריטני משנת 1999 עם Baby One More Time דרך להיות שופטת ב-X FACTOR ולעבוד עם ויל איי אם על האלבום האחרון שלה.
"היא אייקון של עולם הפופ, שממשיכה לצמוח ולספק לעולם ולמעריצים שלה מוזיקה טובה". ככה מזכירים בסרט

t o m a k

New member
היום לפני 14 שנים..

בריטני ספירס קלעה בפעם השניה והוציאה אלבום שהגיע למקום הראשון ברשימת 200 האלבומים של הבילבורד - מדובר כמובן על האלבום "Oops!...I Did It Again"

t o m a k

New member
בריטנה השמינה ב-13 קילוגרמים

ככה לפחות טוען הצהובון האמריקאי ה- National Enquirer.
הוא טוען כי חבר קרוב טען כי "בריטני השמינה ב-13 קילוגרמים ויש לה המון צלוליטיס ברגליים ובבטן".
"כדי להסתיר את הבטן שלה על הבמה, היא לובשת בגד גוף בחתיכה אחת שעשוי מחומר שנותן לו צורה ויוצר אפקט הרזיה. בגדי הגוף בצבע העור מכסים את רגליה במהלך המופע והיא גם אוהבת להשתמש במיטות שיזוף ובתרסיס שיזוף כדי להסתיר את הצלוליטיס שלה, אבל זה מגוחך. בריטני לא משתמשת בחדר הכושר שלה בבית ואוכלת הרבה ג'אנק פוד. היא מתה על מקדונלד'ס וטאקו בל, הוא אוכלת טאקו, לחם תירס ועוף מטוגן. היא גם שותה סודה, משקאות קלים ופרפוצ'ינו מסטארבקס שמאוד משמין", הוא אומר.

אבל ככל הנראה, לבריטני יש תוכנית להוריד את המשקל העודף שלה.

"היא הולכת להתחיל לאכול ארוחות דיאטטיות ארוזות מראש שישלחו לביתה שבועיים לפני שהיא מתחילה את ההופעה שלה שוב, עם זאת, התכנית הזו לא ממש עבדה במהלך חופשתה בשנה שעברה וכנראה לא תעבוד גם הפעם."

GM1988

Well-known member
לפני 10 שנים אם היו אומרים לי

שבריטני תראה כמו שהיא נראית היום - זה היה נשמע כמו בדיחה לא מוצלחת מדי.
אבל היום זה ממש לא Breaking news לצערי...
בריטני שהייתה בחורה יפהפייה רק לפני כמה שנים ספורות, הפכה לבחורה עם משקל יתר, צלוליטיס, קמטים והיא רק בת שלושים וכמה? וכלום!

בזה היא ממש מזכירה לי את סנדרה (הזמרת), שאומנם יש פער גילאים מאד ניכר בין שתיהן, אבל העיקרון הוא ששתיהן היו בובות בתחילת הקריירה שלהן, והיום סנדרה נראית פשוט נורא ואיום. כן, היא יפה יחסית לאישה בת ככה וככה אבל עדיין אני חושב שהיא יכלה לשמור את היופי המיוחד שהיה לה בעבר.
אותו הדבר בריטני, בחורה שהייתה מודל לחיקוי להמון בנות, שהייתה דקיקה ומסודרת באופן המינימלי אפילו, נראית היום כמו סמרטוט רצפה של ארומה.

אז כן, ברור ש"מצרים" את המידות שלה בכמה סנטימטרים טובים עם בגדי גוף מחטבים וכו'...
אבל היא יכלה להשקיע בעצמה, ואפילו אם לא בקטע של "שואו-גירל" אז למען בריאותה.

אני מאד מעריך אומנים שדואגים לאורך השנים לשמור על הלוק שלהם גם בשלבים בוגרים יותר,
ולא מוותרים על זה עבור ג'אנק פוד.

thisisme4

New member
כי היא לא מעשנת ולא שותה

לא נותנים לה לעשן לא לשתות, לא לקחת שום דבר מעבר..
זו התוצאה..

הגזמת.. היא לא בחורה לא בריאה. אני בטוחה שהיא בריאה מאוד, היא כן עושה ספורט.. יותר מרוב האנשים.. מה לעשות שהמידות שלה של בחורה נורמלית בגילה.. וגם אם היא היתה נראית כמו בר רפאלי.. או כמו עצמה בתחילת הדרך, אז היו הופכים אותה לבובת מין ואובייקט מין ומדברים עליה מגעיל.. ומה אפשר לעשות איתה. לא ביג-דיל. לא מתאים לה להיות הוליוודית. היא בחורה פשוטה והיא רוצה להשאר פשוטה, זו המסקנה שלי.

GM1988

Well-known member
מצחיק שאת אומרת את זה

בשנה וחצי האחרונות לא זכור לי שכתבת משהו בסגנון כשזה נגע לנושא המראה החיצוני של בריטני או להתנהלות שלה כזמרת.

מסקרן מה גרם לך לשנות את דעתך

thisisme4

New member
זה יישמע מוזר.. אבל..

היא לא תשתנה כבר.. ואולי התבגרתי? ופחות אכפת לי מדברים כאלה?
אז היא לא רזונת.. אז מה.. היא גם כבר לא תעשה את המוזיקה שחלמתי שהיא תעשה, היא לא תשיר בלייב..היא לא תיקח שליטה בקריירה שלה.
והיא היתה האשה הכי סקסית בעולם כל כך שנים.. אולי זה לא כל כך מעניין אותה עכשיו? כאילו מה הטעם בלהיות הכי סקסית? שמעת את השיר של ביונסה PRETTY HURTS?

הרי אם היא היתה רוצה היא היתה יכולה להיות האשה הכי יפה עלי אדמות היום. אבל כנראה לא מעניין אותה. אז למה שיעניין אותי?

אם היא היתה גבר היה אכפת לנו שהיא מזניחה את עצמה? יכול להיות. יכול להיות מאוד.
פרפורמר אמור להראות טוב.

אבל אולי גם בריטני עצמה כבר פחות מעניינת אותי. שתעשה מה שהיא רוצה.

GM1988

Well-known member
אולי.

ואולי ואולי ואולי ואולי...
אולי.

ואולי מה שכתבתי לא קשור למה שהבנת.
היופי עצמו לא קשור פה. אבל בכלל.
אני מדבר נטו על מקצועיות, שזה אומר - את בריטני ספירס? את מופיעה? את מצטלמת, מתועדת? - זה דורש ממך קצת השקעה באיך שאת נראית.

ממש לא איכפת לי איך היא בחיי היום יום. אני דווקא אוהב אנשים שלא שמים דגש רב על חיצוניות.
אבל שוב - זה לא קשור לבן אדם רגיל ובן אדם מפורסם, ובייחוד כשמדובר בבריטני.
אלה פיג'רלנד יכלה להיות אישה גדולה וזה לא הפריע לאף אחד, כי ככה הכירו אותה, היא הייתה זמרת ג'אז, והדגש היה על קול ומוסיקה.

כשמדובר בזמרת פופ שבעיקר מכרה את עצמה המון שנים כמותג מסוים, ואחד המרכיבים החשובים היה המראה החיצוני, אין סיבה שהיא לא תעמוד בו.

ולכן אני אומר שהייתי מצפה שלפחות בתקופת הופעות היא הייתה משקיעה בלהיראות טוב, לעבוד על הגוף שלה טיפה יותר, לא ללבוש מחטבים ולאכול במקדונלדס.

Someonelalala

New member
זה עצוב

ראיתי בפייסבוק את דף הפייסבוק של ניק קרטר וישר נכנסתי לפה כדי לכתוב לשירן שידועה כמעריצה של הלהקה בקסטריז בויז את זה שקשה לי לראות אמנים שפשוט מזדקנים. ובריטני גם!!!

זה פשוט קשה לראות את זה, קשה קשה...
אין שום חן ויופי בלהזדקן, כלום!

לפעמים אני משוחח עם אנשים מבוגרים ומצפה לחכמת חיים אבל יש גם במבוגרים טמבלים
אז לפחות לשמור על המראה.

זה פשוט עצוב. גם אני דוגמה לא טובה, בגיל 25 אני לא נראה כמו שנראתי פעם והייתי פאקינג חתיך הורס.
אז אני משתדל להשקיע במה שאפשר (כרגע לא ממש קצת מתעצל אבל אחזור לעצמי)חוץ מלוותר על עישון כי כרגע לא יכול בלי זה.

זה מלחמה , פשוט להלחם על הגוף הזה כדי לשמר ואפילו להצעיר אותו. מגיל 18-19 כבר נלחמים לא רק על המשקל אלא גם על עור הפנים והגוף. זה סיוט.. זה באמת סיוט. סיוט סיוט סיוט! אוף...

שאקירה למשל, בקליפ האחרון עם rihanna דוגמה למישהיא ששמרה על הגוף שלה אלא אם היא גם עשתה ריטוש וידאו כמו בריטני בוורק ביצ׳ ולדעתי היא לא עשתה... סתם הרגשה...

ואתה יודע מה עצוב?
גם אם דוגמה נראה צעירים ויפים, הגיל שלנו עדיין גודל.
בשר טרי זה ה-דבר! תדע לך...

GM1988

Well-known member
אני פחות מתעסק עם כל המשחק הזה

של גיל, מראה, בשר טרי וכו'...
פעם התעסקתי, אבל אני חושב שזה לא נושא רלוונטי עבורי היום.
זה לא אומר שאני לא משקיע במראה שלי, אבל אני לא פריק אאוט לגבי הנושא (ובגיל 26 חושבים שאני בן 18 אגב).

ואני חושב שבן אדם מתבגר זה אחד הדברים היפים. ו"להזדקן" לכאורה, זה טבעי ויפה.

זה לא עצוב, זה נפלא!

למעלה