Shiri from the block

Active member
מה, ניק נראה מעולה
ומי אתה?

אמרת בהודעה אחרת שאתה בפורום הרבה זמן, אבל מדובר על כינוי חדש... אפשר לדעת? :)

Shiri from the block

Active member
תלוי באיזה תמונות ואיזה תקופות
יש פעמים שהגירסא הצעירה שלו יותר יפה מהגירסא המבוגרת..
אבל אותי זה לא ממש מעניין, אני בכלל לא אובייקטיבית כשזה נוגע לניק וגם בימיו השמנים שהוא שקל איזה 100 קילו הייתי מאוהבת בו בטירוף וחשבתי שהוא כוסון על. אז. זהו

Shiri from the block

Active member
העיקרון הנשיונל אקוויר זה זבל צהוב טהור אבל הפעם אני דווקא נוטה להאמין להם

בריטני כל הזמן מדברת על עד כמה היא אוהבת לאכול טאקו וכאלה ושהיא לא בחורה של סלטים..
נכון שהיא עוד מתאמנת מידי פעם ורוקדת (בלי קשר לטור) אבל זה עדיין לא סותר שהיא בטח אוכלת מלא שטויות.
שוב, כמובן שהיא בנאדם כמו כולנו וגם אני בספק אם הייתי מצליחה לשמור על כושר רצוף וגוף דקיק במשך יותר מ-10 שנים רצוף...
אבל.. אבל... זאת בריטני ספירס
יש ממנה ציפיות גבוהות..
ואפשר לאכול פיצה והמבורגר ועדיין להיות רזים. היא כנראה לא מאזנת את זה כמו שצריך...
בכל אופן מהתמונות שאני ראיתי בטור היא נראית מעולה.. אז גם אם יש לה 10 קילו יותר והיא נראית ככה לא באמת משנה לי..

t o m a k

New member
נראה לי שמדובר על התקופה האחרונה..

ההופעה האחרונה הייתה ב-17 במאי אז מאז זה הגיוני שהיא הצליחה להשמין וזה חבל.. אפילו בהיריון הראשון שלה היא הייתה זוהרת מתמיד וכשהיא רוצה היא יכולה..

cmboy1992

New member
אמרת וסתרת את עצמך..

בריטני היא בנאדם כמו כולנו
יש ממנה ציפיות היא בכל זאת בריטני ספירס.

אז היא ממש לא בנאדם כמו כולנו, אנחנו אנשים רגילים ובריטני ספירס היא אחת מכוכבות הפופ הגדולות בעולם...המון כוכבות אחרות בגילה ומבוגרות יותר עם ילדים בדיוק כמוהה- מצליחות לשמור על עצמן יופי.

כנראה שזה באמת לא מעניין אותה...אמרה לעצמה ״דיי ראיתי/זכיתי בהכל, נגעתי בפסגה כמה וכמה פעמים...״ פשוט לאחרות יש עדיין את הדרייב ואת הרצון להמשיך להוכיח שהן כוכבות פופ איכותיות- והיא...לא מעניין אותה...לא ביג דיל...

לנו נשאר לקוות שהאלבום הבא יהיה ב-ל-י ווילאייאם הפח הזה...כל עוד זה יקרה: ממש לא אכפת לי איך היא תיראה...טוב נו, אולי כן...כי בכל זאת למעריצים יש את הרצון התמידי הזה לראות את האיידול שלהם תמיד מושלם.....

t o m a k

New member
האלבום הבא? תמשיך לחלום..

המופע הזה הוא מעין fare well ומהאלבום הזה יצאו רק שני סינגלים.. די.. נגמר לה הסוס ואין לה כוח...

GM1988

Well-known member
אין פה סתירה...

אם בעינייך ובעיניי העולם בריטני היא מהכוכבות הגדולות במוסיקה, אז בעיניי בריטני עצמה היא לא כזו.
אם בריטני בסרט הדוקומנטרי על עצמה אומרת שהיא לא בנויה לכל הגלאמור והכוכבות, אז מי יכול להגיד עליה את ההפך?

וזה לא נכון שהיא נגעה בהכל וזכתה בהכל.
בוא נגיד ככה, בלי להתפלסף אפילו, תמיד יש מקום לעלות אליו ולשפר ולשדרג. תמיד.
השאלה אם לבריטני השנים האלה זה כמו "סיי גודביי" מסוגו, או שככה היא מעדיפה להיות וזהו.
כי הסיבה שהיא ממשיכה להופיע אומר שזה כן מעניין אותה.

מבחינתי, כמו שהיא והצוות סטייליסטים שלה בודקים אופציות לתדמית ההופעה, לבגדים, לאיפור וכו'..
ככה היא גם צריכה לדאוג לשמור על כושר מתאים, ולהיות בשגרה בתקופה שהיא מופיעה.
אחרי שהיא סיימה - מצידי שתזמין את כל התפריט של מקדונלדס ותטרוף אותו להנאתה, ותלך מסמורטטת לקנות לעצמה קפה ב... כן, במקום הזה שקוראים לו סטארבקס:)

אגב, בפעם הראשונה שראיתי את סניף סטארבקס בחו"ל מה זה התרגשתי לנסות את הקפה שלהם

והכל בגלל הבלונדה הזו

מה שאהבתי בעיקר זה את הקפה עם מגוון הקצפות שיש להם בתפריט.
הקפה הרגיל דיי מר אצלם. אני אוהב למשל קפה שחור באופן כללי, אבל הקפה שם פחות לטעמי.
ראיתי שבריטני מזמינה שם איזה משקה (או שזה קפה?) בצבע ירוק כזה... אין לי מושג מה זה אבל אולי שווה לנסות כשאהיה שוב.

Someonelalala

New member
זוכר את השנים שהיא הייתה

הרבה עם אייס קפה ביד? :)
איי איי היו זמנים..

אין עלינו אנחנו המעריצים שנשארו למרות הכל ואחרי כל כך הרבה שנים עדיין בפורום.
אין הרבה כמונו.
בריטני של שנת 99׳ יו
זה עצוב שהזמן ככה רץ

חייבים לנצל כל זמן לנצל..

GM1988

Well-known member
יש את המשקה הזה מסטארבקס

שראיתי פעם שהעלו פה, ומצאתי תמונה אחרת אבל עם אותו משקה.

למישהו יש מושג מה זה יכול להיות?
בדקתי באתר של הרשת ולא מצאתי כלום.

GM1988

Well-known member
זה נראה כמו גלידת פיסטוק מומסת.

אני אבדוק באתר שוב, אולי אמצא.

Shiri from the block

Active member
באמת עצוב שהזמן רץ ככה בריטני היא כבר אמא.. יש לה ילדים שיותר קרובים לגיל 10 מאשר לרגע שהם נולדו.. וכאילו ממש קשה לקלוט את זה |:
אני מסתכלת על הופעות ישנות שלה וחושבת "ואו עברו 10 שנים מאז" וכאילו מהההה!!
אתם קולטים שאוניקס הוטל טור היה לפני 10 שנים כן? וכל תקופת ITZ.
10 שנים ככה עברו להם...

למעלה