פינת הפאנפיקשן

pennylane11

New member
פינת הפאנפיקשן~ D:

נו, אחרי הדבר המזעזע של שבוע שעבר, מצאנו לכם נושא פשוט יותר ואנחנו מצפות להשתתפות מלאה! (כן, זה איום)
הנושא השבוע הוא פעמים ראשונות וכל מה שיוצא מכך- הפגישה הראשונה של גיילניס, הנשיקה הראשונה של פיטניס, הלילה הראשון אחרי המוות של אבא שלה... קחו את זה לכל מקום שנראה לכם קשור! אני מצפה לראות פה את כולם!

N o R i K o

New member
הו יאיי!

אני נועצת כדי שתקבלו יותר יחס השבוע
ואפילו יש לי רעיון! אז אני אלך לכתוב אותו. בתקווה שהוא יצליח לזרום לי XD

Sharonmxx

New member
אני אוהבת את הפינה הזו.

מהצד הקורא, כמובן. דברים שאני כותבת אף אחד לא צריך לקרוא~
תשתפו פעולה, תכתבו. עכשיו!!

N o R i K o

New member
נשיקה ראשונה (גיילניס, PG)
CF

כשקטניס מתארת את הנשיקה הראשונה שלה, היא מספרת על מערה לחה בלילה חורפי, רחוקה כל כך מכל מקום שבו היא מרגישה כמו עצמה, מכל מקום שהיא מסוגלת לקרוא לו בית. על פיטה שוכב שם, פרקדן, חסר אונים, ועל כמה לוהטות השפתיים שלו כשהיא לוחצת את שלה כנגדן.
אין לה זמן לחשוב על ההשלכות, אלא רק על התוצאה, על סיר המרק שמחכה לה שם בחוץ, על נצחונם של הנאהבים חסרי המזל, על החזרה הביתה. ובין כה וכה היא בטוחה שהכל שקרי ומבוים, ואולי זו הנשיקה הראשונה שלה, אבל היא מרגישה כמו אחת מיני רבות.

כשקטניס נזכרת בנשיקה הראשונה שלה, היא חושבת על הפרצה בגדר בערב סתווי, אותה אחת שהיא עוברת בה כל יום, במקום מוכר לה כל כך, ביתי וקרוב. על עצמה עומדת שם, יציבה, אך חסרת אונים, ועל כמה לוהטות ידיו של גייל שהוא מניח אותן על עורפה.
היא לא יכולה שלא לחשוב על ההשלכות, על כל הסיכון שבכך, על הפחד שאוחז בה, ולא משנה מה התוצאה. אבל היא בטוחה שהכל אמיתי ונכון כל כך, ואולי זו לא באמת הנשיקה הראשונה שלה, אבל היא מרגישה כמו נשיקה של פעם בחיים.

---
זה היה הדבר הכי מאולתר שכתבתי בחיים שלי. עדיין לא הספקתי להחליט אם אני מרוצה מזה או לא.

pennylane11

New member
כן! אלה אנחנו צריכות אותך D:

אוי זה יהיה נהדר. אנחנו נעביר אותך צד. B|

N o R i K o

New member
על מי את עובדת? את בטים גייל מזמן

זה שאת חושבת שקטניס מטומטמת מדי בשביל לזכות במערכת יחסים מלכתחילה, זה כבר משהו אחר...

תודה יקירה

ellendili

New member
כן... טוב... עלית עלי

ונו, אני מתה שתכתבי כבר אנטומיה גם

N o R i K o

New member
מה זה, רק אני כותבת!?!?

איפה כל הטים פיטה שיכתבו דראבל שסותר את שלי?
מי כותבת לי על הנשיקה הראשונה של פינאנני?! DD:

מי נועזת וכותבת
של פיטניס\גיילניס?

סתם

נו תכתבו!

פאנגירל

New member
אני ממש רוצה.... אני צריכה פשוט לשבת ולכתובXD

לא עשיתי את זה הרבה זמן ובכוח זה יצא אפילו יותר מזעזע מבדרך כלל.

ובכל מקרה, לשרשר את זה לכאן (אם/כאשר יכתב) או לפתוח הודעה? XD

N o R i K o

New member
בעיקרון לכאן

כי זו מטרת השרשור

אבל אם זה גרם לך לכתוב משהו בהמשכים\בכמה חלקים, את יכולה לפתוח הודעה חדשה

ויאיי תכתבי DDDD:

pennylane11

New member
CF

אלו מכם שהיו זריזים מספיק להיות קצת בקומונה של עמית (זו עם האורח חיים של פרפר) כבר קראו את הפאנפיק הזה, אבל אלה מעט מאוד אנשים, אז החלטתי לפרסם אותו, באופן מתאים, גם פה. פיניק\אנני הוא השיפ, 374 מילים, דירוג של G לדעתי, אולי PG, אבל לא יותר. אנג'וי~

מכל האנשים שהכיר, רק אחד, או ליתר דיוק- אחת, הייתה בראשו של פיניק אודייר כשנכנס למשחקי הרעב השבעים וחמישה. אנני קרסטה לא הייתה עוד אחת. לא עוד מתמודדת שנאלץ להכשיר ולשלוח אל המוות. לא עוד ילדה תמימה שלמדה איך להרוג בטרם עת.

'אנני קרסטה!' צעק הכרוז לתוך המיקרופון על הבמה, באותו יום בו נבחרו מתמודדי משחקי הרעב ה70 במחוז ארבע. זה תמיד קשה כשנבחרת ילדה צעירה יותר, ומבטיהם של כל תושבי המחוז הושפלו אל הרצפה כשילדה נמוכה עם צמות כהות ושמלה לבנה רעדה אל הבמה. כולם השפילו מבטם, אבל הוא הסתכל. הוא הכיר אותה מאיזה מקום, הוא חשב. אולי ראה אותה באחד הרחובות במחוז, אולי באה לברך אותו כשניצח הוא, חמש שנים לפני כן. לא משנה מהיכן, הוא הכיר אותה, וזה לא הקל על המצב שעמד לבוא.

"לא, לא, את עושה את זה לא נכון!" הוא צעק, ונדמה שפניו האדימו כמעט כמו שיערו הבוהק. דמעות שוב נקוו בעיניה של הילדה, והיא הניחה את הקשת בייאוש. "זאת לא גישה טובה," הוא אמר, מנסה לרכך את נימת קולו המאוכזבת. כשהיא לא ענתה לו, הוא הרים את כלי העץ המגושם שהיא יצרה מוקדם יותר וניגש אליה. "את מחזיקה בה חזק, כאן," מיקם את ידה הרכה על הקשת, "ומותחת את החץ בעזרת השנייה, ככה," הוא החזיק עכשיו בידה הימנית, והחץ שהשתחרר פגע בדיוק במטרה.

"וואו," ענתה הילדה הביישנית בשקט, והוא יכול היה להרגיש את חום גופה עולה, את פעימות ליבה מתחזקות ואת לחייה מקבלות גוון אדום לא אופייני, כשהוא הוריד את ידו לחיבוק קל מסביב למותניה. היא הסתובבה ועמדה על קצות אצבעותיה כדי ללחוש משהו באוזנו, אבל הגבר שמולה פירש את הסימן לא נכון ונישק אותה. זה היה מהיר, שנייה או שתיים עברו לפני שהצעירה שמולו נרתעה, אבל הגוון האדום בלחייה התחזק מאוד והיא שחררה צחקוק קטן. זאת הייתה הנשיקה הראשונה שלה, ונדמה היה שהמדריך שלה היה מנוסה בהרבה יותר ממנה. לרגע היא אפילו שמחה שנפל בחלקה להגיע לאותם אימוני הכנה למשחקי הרעב, שם פגשה אותו, אך המחשבה חמקה במהירות מראשה כשנזכרה בגורל שמצפה לה.

מכל האנשים שהכיר, רק אחת הייתה בראשו של פיניק אודייר כשנכנס למשחקי הרעב השבעים וחמישה. אז הוא קשר עוד קשר, רץ עוד קצת, בכה בלילות. כל מה שהיה צריך לעשות כדי להשכיח מראשו את המחשבה שאולי לא יחזור. כל מה שהיה צריך לעשות כדי להאמין שאולי יזכה לנשק אותה שוב, את אנני קרסטה.

ellendili

New member
מעין...

תעשי לי ילד! ממושקף גיקי וגאון! טוב? ובאותה נימה... תשלחי לי מייל!

N o R i K o

New member
לי קודם.

כל הקודם זוכה, עם כל הכבוד!!!1

(ותודי שאת נורא רוצה לקרוא את ההמשך למה שהראיתי לך
)

pennylane11

New member
אוי, איזה שילוב מהמם של גנים זה יהיה!

הולכת עכשיו לשלוח מייל לשתיכן! D:

למעלה