הייתה פה "מעין פשטידה" של מיקי
ממתכון שפירטת פה לפני איזה זמן - חצי שקית אפונה/גזר על מצע שמ"ז ובצל, מעורבב בקמח (חצי רגיל חצי חומוס). האמת אין לי מושג איך יצא, הכנתי מאוחר, כיסיתי שיתקרר והלכתי לישון
חוץ מזה היו פנקייק טבעוניים בשבת בבוקר - המתכון מהולוג המופלא של נטלי הולדינג שמאוד אהוב עלי. נטרפו עם מייפל ופירות.
תפו"א מהקטנטנים שנכנסו לתנור עם שמ"ז טימין פלפל לבן ושחור ונאכלו עם יוגורט. תבנית של ירקות בתנור להמשך השבוע.
פלאפלים ירוקים חריפים. טחינה לרוב.
שום דבר מיוחד בקיצור.