איזה סנדוויץ הייתם מכינים

  • פותח הנושא kriz
  • פורסם בתאריך

kriz

New member
איזה סנדוויץ הייתם מכינים


בעקבות הפרק הראשון של העונה הרביעית של מאסטר שף, שם נתבקשו המתמודדים להכין לשופטים סנדוויץ, לפיו יקבע האם הם ראויים להיכנס לאודישנים פנים מול פנים מול השופטים או לא - שתפו אותנו איזה סנדוויץ אתם הייתם מכינים לשופטים.

(ותודה לאמא של שירה על הרעיון
)
 

uriler

New member
אחד משניים -

1. פרוסות אבוקדו (עם מעט לימון), פרוסות דקיקות של עגבניה, בצל ירוק ורצועות דקות של סינטה צלויה.
2. סלופי ג'ו.
 
זה היה נותן לך...

לעבור לשלב האודישן פנים מול פנים? האחרונה שנבחנה הצליחה לעבור עם חביתה (?!?!?!??!) אבל לא בטוח שכל אחד היה עובר.
 
אני הייתי חושבת על פשוט

וטעים. לא הייתי מכינה משהו מסורבל ומסובך

גבינת שמנת, סלמון מעושן, עגבניה, מלפפון, בצל ירוק.
היה מספיק להעביר אותי לשלב הבא, יופי! ואז הייתי מפציצה באוכל גורמה
 

kriz

New member
לי זה דווקא מסתדר יחד

והכי הכי עם אוהבת סלמון מעושן עם אבוקדו:p
 
שלום הגעתי מהראשי

הסנדוויץ' שלי הוא הסנדוויץ הכי פשוט שיש

2 פרוסות של לחם שחור טרי עליהן איולי ובינהן חסה סלמי צנונית עגבניה ומלפפון פרוסים בינוני ובצל ירוק
ודג מלוח על יד

כשפירסמתי את התמונה בפוסט הסנדוויצ'ים שלי בבלוג היתה בנמצא ג'בטה טריה אבל בעקרון רק לחם שחור טרי
כמו פעם
 

kriz

New member
מתה על לחם שחור


לי לא מסתדר הדג המעושן ליד הכריך סלמי.

הכריך נראה מצויין. את הדג הייתי משאירה לפעם אחרת
 
אני מזמינה אותך

לנסות
זה מילא תתארי לך שהורדתי את הבצל החי

(רומנים זה עם משונה
)

מבטיחה לך שהשילוב יחד עם מיץ תפוחים מוגז הוא אדיר
הדג המלוח מוסיף עניין כי הסנדוויץ' הוא מתקתק יחסית
ולא מתבלים את הירקות בגלל שהטעמים של הסלמי והאיולי חזקים

חוצמיזה שותפה לאהבת הלחם השחור
 
ואני...

מלחם שאני אופה בעצמי,(בתקווה שהזמן יספיק... כי רק ההתפחה,דורשת בערך שעה וחצי...)
פלפלים חמוצים שאני עושה 'על המקום',ללא צורך להשהיה של ימים ושעות עד שסופגים את החמיצות.

ממרח זייתים וטופו.

במעבד מזון,כמויות שוות פחות או יותר של זייתים,(ירוקים ללא גלעינים)וקוביות טופו,

מרסקת עד שמתקבלת משחה אחידה.

לא ניסיתי לשדך את הנ'ל מעולם לפני כן,אבל אני חושבת שזה שידוך סביר,הפלפל החמוץ וממרח הזייתים המלוח .
 

kriz

New member
אני מנסה לחשוב מה אני הייתי מכינה...

הדבר הראשון שקופץ לי לראש זה סנדוויץ פשוט (חביתה למשל). אם הייתי רוצה להתחכם אולי הייתי מכינה סנדוויץ שקשוקה..

האמת שאמא שלי אלופה בזה. ביום ראשון היא לוקחת את השאריות של שבת, מחרטטת איזה משהו ומכינה סנדוויץ טעים.
 

הלנה36

New member
אני הייתי מכינה סנדוויץ

עם ג'בטה חמה ,מממרח פסטו, מטבוחה, טחינה, חציל מטוגן, וביצה חומה.
ימיייייייייייייי
 
סנדוויץ' מכסיקאני

שלום
מהו סנדוויץ' מקסיקני:
אדם עני (כן זה קשור מאוד לתוכנית, לא?) שלא היה לו כדי לקנות לעצמו גם נקניק וגם לחמנייה כל יום, קנה לו פרוסה אחת של סלמי ריחני,
ושם אותה בשקית ניילון, ואת השקית תחב לכיסו.
כל יום היה רוכש לעצמו לחמנייה, פורס אותה ל-2, ומניח בתוכה את פרוסת הסלמי כ-5 ס"מ מקצה הלחמנייה. כך היה מריח את הסלמי, כאילו
הוא אוכל אותו, אבל בעצם משאיר אותו שלם. עם כל נגיסה היה מושך את הפרוסה ומקדם אותה...עד שהיה מסיים לאכול את הלחמנייה.
הוא היה מחזיר את הסלמי לשקית וחוזר על כך מדי יום.

זה היה מכניס את השופטים למקום שבו הם חשבו ללכת על משהו באמת צנוע אך בכל זאת מיוחד.
(יש הרואים בשיטת הסנדוויץ' המקסיקני את האופן שבו הם עושים את עבודתם!)
אולי אפילו את התוכנית עצמה.
 
למעלה