זה לא מרנג, זה קצפת צמחית. מפתיע, אבל כשאוכלים את הפאי על כל השכבות שלו ביחד, ההבדל לא משמעותי במיוחד. קיבלתי המון מחמאות על הפאי הזה מאוכלי ביצים וגבינות, גם בגרסה של פסח וגם הרגילה..
משפחה שלמה.. (נתתי לאמא שלי לנוח) החלטתי לצאת לדרך
הכנתי שני סירים של ממולאים- אחד בנוסח טו בשבת מהבלוג של ליידי באג עם פירות יבשים ובצל סגול וסלק.. יצא מאוד טעים ומעניין (לא מצליחה להביא קישור)
הסיר השני של ממולאים יחסים רגילים- בצק רגיל וכרוב.. מטבעוניות נהנות יותר:http://vegansontop.co.il/stuffed-vegan-peppers-2/
חשבתי לוותר על הקינוח אבל ברגע האחרון החלטתי לעשות- אחלה מתכון, ממש קל, די בריא וטעים מאוד. לא מתוק מדי.. http://what-efrat.blogspot.co.il/2013/06/blog-post_19.html