שאלות, חדשות, בקשות

• פותח הנושא elall
  • פורסם בתאריך

elall

Member
מנהל
שאלות, חדשות, בקשות

כל מה שקשור לטלנובלות ושחקני טלנובלות לכאן
המשך שבוע נעים

faery18

New member
השוד הגדול(PEGA PEGA)היא המחליפה של רוק סטאר

https://www.facebook.com/vivatv.il/
גם בברזיל זו הייתה המחליפה שלה, מה שאומר עוד טלנובלה של שבע בדרך אלינו
לפי הטריילר ללא ספק נראה טוב

ורק אלוהים סולח תחליף את מתחת לשמיים
מומלץ למי שלא ראה, למרות מארק טאצ'ר הפלאקט היא הייתה מאוד טובה

סופסוף ויוה התעוררו מהתרדמת

עכשיו רק נותר לראות איזו מחליפה מקסיקנית תגיע אלינו

Don Nirtin

New member
אלה, את מוזמנת לפרט על מוכרים

כי לא שמעתי עליה פרה נאדה.
&nbsp
רק אלוהים סולח יסמן את הנובלה השלישית של אלטאיר חארבו באותו ערוץ.

Don Nirtin

New member
בעצם, עזבו הכל. פליקסססססססס!!!!!!!!!

מי אמורררררררררררררררררררררר

&nbsp

תצטרך להפרד מפליקס

כי בטלנובלה הזאת הוא יהיה מישהו אחר רק אותו שחקן שגילם את פליקס. פה הוא לא יהיה רשע ולא גיי.

Don Nirtin

New member
פליקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקסססססססס

ולא מעניין אותי מה שיגידו בשבילי הוא פליקס.

evglev1

Well-known member
מנהל
אכן עדיין קשה לי להיפרד ממאורה מכישוף

בלב פראי הייתה לה תסרוקת שונה של ענייה ואחר כך גם מראה קצת שונה אז יכולתי להתנתק ממאורה, אלחנדרה מבחינה חיצונית נראית בדיוק כמו מאורה, אם כי אלחנדרה הרבה יותר טובה, חכמה ואדיבה אך עדיין החיבור למאורה כל כך חזק שהמראה החיצוני גם תמיד מזכיר אותה.

faery18

New member
לפי הטריילרים העלילה בגדול הולכת ככה

סבא של הראשית הוא בעל המלון(לי הוא מוכר משדרות ברזיל)הוא מוכר אותו לראשי(מתאוס סולאנו)ולאחר מכן הכסף של המכירה נגנב על ידי כמה מעובדי המלון
סבא של הראשית והראשית נותרים מרוששים והשותפה של הראשי מצטרפת אליו הלא היא ויטוריה ממעבר לזמן(אירני רבאשה)בכבודה ובעצמה
מגניב שהיא גם פה! הראשית והראשי מתאהבים כמובן ובשלב מסויים הוא מסומן כחשוד. אחד מהגנבים מתאהב בחוקרת ומתחיל להתחרט ששיתף פעולה עם הגניבה. אה כן ולראשי יש ילדה מאישתו הקודמת שמתה. ננדה קוסטה מהלוחמת שלי היא מוכרת מאימפריה תיקח פה חלק בגניבה ככה שככל הנראה היא משחקת פה
שמעתי על הנובלה הזו קודם לכן אבל אף פעם לא התעמקתי בה. אבל בהחלט נראה
אחלה בחירה של ויוה. לתקופתיות לא ציפיתי כי הן ממש טריות. Deus Salve o Rei החליפה אותה, מחזיקה אצבעות שויוה ימשיכו במגמה והיא גם תגיע בהמשך:]

Don Nirtin

New member
פליקססססססססס

סליחה, לא יכול להתאפק

&nbsp
תצטרפי אלינו לצפייה או שתוותרי גם הפעם?

faery18

New member
חח גם אני מסמפטת אותו, משובל אומנם פרשתי אבל בלחיות את החיים

הייתה לו זוגיות יפה עם הדמות של אליני מוראייס
&nbsp
בשוד הגדול אני מאוד רוצה לצפות
אני רק צריכה לראות מה המקסיקנית החדשה, עכשיו אני מקווה שבנות הירח תגיע רק יותר מאוחר

Don Nirtin

New member
דווקא זכור לי הפוך

שלא יכולת לסבול את פליקס (
) כי הוא היה הרשע הראשי שם והתעלל בפאולה אולייברה.

faery18

New member
לא דיברתי על הדמות שלו כפליקס אלא עליו כשחקן

ועל הכימיה הטובה שהייתה לו עם אליני מוראייס:)

10.10 נגמר באהבה אין חוקים לפי החישוב שלי

הבעיה ששבוע הבא יוצא חג אז לכל המאוחר חייבים לפרסם יום ראשון.

evglev1

Well-known member
מנהל
לפי התקדים של רק אלוהים סולח שהודיעו עליה 22 יום לפני עלייתה

ו-15 פרקים לפני הסיום של הסדרה שהיא מחליפה. בהחלט יכולה לדחות את הבשורה גם לאחרי ראש השנה.לעומת זאת על המחליפה של רוק סטאר הודיעו חודש מראש.

Dona Sonrisa

New member
הטלנובלה נראת בסדר

ויקטוריה ממעבר לזמן לא מופיעה בטרילר?
כמה פרקים הטלנובלה?
האמת רציתי וחשבתי שתהיה מחליפה תקופתית...
&nbsp

faery18

New member
הנה היא פה

לגרסא המקורית היו 184 פרקים אבל בטח בגירסא הבינלאומית קיצצו כמו תמיד

lili1992

Active member
מבחינתי זו אכזבה

אני לא חושבת שאוהב את הסדרה, זה לא הסגנון שלי.
יכלו להביא אחת משתי הסדרות של המשבצת של שעה שש: Novo Mundo או Tempo de Amar התקופתיות.
יש לי מעט תקווה שישדרו בארץ את Deus Salve O Rei, כי היא מהמשבצת של שעה שבע, כמו הסדרה שתשודר בקרוב: Pega Pega.

faery18

New member
Novo Mundo לא האמנתי שיביאו ולגבי זמן לאהוב המדהימה

אני עוד עשר פרקים מסיימת אותה אז מבחינתי פחות היה לי שווה שתגיע עכשיו אבל יחד עם זה היא בשונה מDeus Salve O Rei ו-Orgulho e Paixão נגמרה לפני כמה חודשים טובים אז אם היא לא הגיעה כבר לא בטוח שתזכה להגיע וחבל לי לגבי מי שלא ראה אותה כי היא באמת מושלמת

elall

Member
מנהל
אני מוותרת עליה, אבל זה נותן איזשהי תקווה

שויוה הולכים לוותר על שתי טלנובלות הקרובות של 9 כי הם נראות גם לא מעניינות ואולי יזרמו על שתי הטלנובלות של 7 שבאות אחרי השוד הגדול. אבל מצד אחד שתיהן מעניינות אותי ואני שוקלת להתחיל אחת מהן באינטרנט, מצד שני אני חושבת שהם צריכים להיות קצת יותר בררנים גם עם משבצת הזאת וללכת יותר לכיוון משבצת של 6. במשבצת 6 יש טלנובלות יותר רגילות, דרמטיות ו"בוגרות". משבצת 7 ידועה כמשבצת שלרוב יש בה קומדיות וטלנובלות לצעירים, קלילות כאלה. במשך שנים רבות ויוה וערוצים ישראלים אחרים שידרו בעיקר טלנובלות של 9, שאלה היו טלנובלות יותר בוגרות ודרמטיות, ויש כבר קהל חובב ברזילאיות שנבנה מסביב לזה והתרגל לאיזשהו סגנון מסויים. הם צריכים לקחת את זה בחשבון ולהתחשב בזה שלרוב הם מביאים רק טלנובלה אחת כל פעם, ויש הרבה אנשים שלא יתחברו לזה, בעיקר הדור הבוגר יותר. לכן אולי כדאי שילכו יותר לכיוון משבצת של 6 שהיא יותר דומה במשבצת של 9 בסגנון טלנובלות שלה.
Deus Salve o Rei דווקא נראת לי כן טלנובלה שמתאים להביא, אבל האמת שאין לי הרבה תקוות לגביה.

למעלה