שאלות, חדשות, בקשות

• פותח הנושא elall
  • פורסם בתאריך

Don Nirtin

New member
תעשי מצווה ותבדקי מי משחק פה?

פשוט לא רוצה לבדוק יותר מדי לעומק כי ספוילרים.

elall

Member
מנהל
אז הנה

מתאוס סולנו , אותו אתה מכיר כפליקס
קמילה קירוז - לא מוכרת אצלינו, למרות שכתוב שהיא שיחקה בפרק אחד ברוק סטורי
וונסה ג'יאקומו - שיחקה בכללי המשחק ובשובל שקרים (אליני)
טיאגו מרטינס -מוכר בעיקר משדרות ברזיל, אבל גם שיחק הומופוב מרושע בלב משוגע
מרסלו סרדו - בעיקר זכור כ"קרו" המשרת של טרזה כריסטינה בשקר היופי
ננדה קוסטה- הראשי של ה"לוחמת" ושיחקה גם באימפריה
ז'ואו בלדסריני - שיחק בתפקיד קטן בכללי המשחק
מרקוס קרוזו - שחקן ותיק שמוכר מהרבה טלנובלות כגון שדרות ברזיל, כללי המשחק, יומן החיים וכו
אירני רוושה - לאחרונה שיחקה את ויטוריה ב"מעבר לזמן".
אליזבט זבאלה - מרסיה משובל שקרים
&nbsp
זהו פחות או יותר... אין כל כך שמות גדולים, די אופייני לטלנובלה של 7

faery18

New member
לא תמיד צריך רק שמות גדולים

כשיש עלילה טובה ביד. צריך לתת צ'אנס גם לשחקנים חדשים אחרי הכל לא רק שחקנים הופכים טלנובלה לטובה זה מכלול של דברים. מעבר לזה מספיק שיש פה את אירני רבאשה מתאוס סולאנו וננדה קוסטה ששלושתם ידועים כשחקנים מוכרים ומצויינים. חבל שלא תתני לה לפחות צ'אנס גם אני שלא התלהבתי מהכח לאהוב לפחות ניסיתי פרק שניים ראשונים למרות שידעתי שגם לא יהיה לי זמן אלייה. אבל ראיתי שלא התחברתי עוד מההתחלה. תמיד שווה לנסות ורק אח"כ לשפוט. בכל אופן מקווה שתמצאי משהו שכן יהיה לטעמך

elall

Member
מנהל
לא אמרתי שחייבים שמות גדולים

אבל תסכימי שזה מוסיף הרבה, אני בטוחה שגם לך זה מוסיף הרבה ולפעמים גורם לטלנובלה להראות יותר מושכת בזכות בקאסט שלה או לפעמים אנחנו נותנים צ'אנס לטלנובלה בגלל השחקנים, למרות שלא ברור האם העלילה באמת מעניינת או לא.
אני לא אומרת שהשחקנים לא טובים, בגלובו בעיניי זה נדיר שחקן לא טוב, אבל יש כאלה שאוהבים יותר ומעניינים יותר. במקרה הזה אין שם אף שחקן שאני ממש אוהבת, העלילה איכשהו לא מושכת, ככה שלתת צ'אנס נטו כדי "לתת צ'אנס"? יש לי מיליון ואחד דברים שבא לי לראות ואין לי זמן. תאמיני לי , למצוא מה לראות זה ממש לא בעיה בשבילי.

faery18

New member
יכול להיות שאחרי הכח לאהוב תגיע אחת של 9

מה שכן אני לא חושבת שהטלנובלות של תשע יותר בוגרות מאילה של שבע זה סגנונות שונים וזה גם לא משתלם שויוה ימשיכו לרכוש רק ממשבצת אחת גיוון זה תמיד טוב.

אם הם ימשיכו לשמר 2 משבצות ברזילאיות(אחת לרצועה של תשע ואחת ליתר)מצדי שיביאו כמה טלנובלות של תשע שהם רוצים אבל אם חוזרים למשבצת אחת אני אישית מקווה שימשיכו להתמקד על רצועות שש ושבע.

elall

Member
מנהל
לדעתי לא יביאו אחרי הכוח לאהוב עוד ברזילאית

קודם כל, אני לא חושבת שויוה הולכים להמשיך עם הלוקסוס הזה של שתי ברזילאיות בו זמנית, והכי חשוב, אין מה להביא. אני הסתכלתי על הקטלוג, השוד הגדול זה הדבר היחיד שהיה בקטלוג
. הכוח לאהוב היא הטלנובלה האחרונה של 9 שיש להם שם, משעה 7 זה השוד הגדול, Deus Salve o Rei עוד לא שם, משעה 6 את Novo Mundo לא הכניסו בכלל לקטלוג, ו -Tempo de Amar הייתה חדשה מידי וגם לא נכנסה.

elall

Member
מנהל
בין הברזילאית כרגע לא נראה לי יש אפשרויות

עד השנה הבאה, אז כנראה את "הכוח לאהוב" תחליף מקסיקנית/טלמונדו/ארגנטינאית או כל דבר אחר שהם ימצאו, אבל כנראה לא ברזילאית.

elall

Member
מנהל
לא נראה לי, זה חצי טלנובלת נוער, לא?

הכוח לאהוב מסתיימת נראה לי בנובמבר, או תחילת דצמבר.
מה עם Por amarte así? הם התכוונו לשדר אותה, ואז דחו. זה של דורי מדיה , היגיוני שיביאו את זה.

גם אספרנסה הייתה נוער

וגם מוזיקלית.
&nbsp
עדיף שיביאו את העונה השנייה של משפחתו של בעלי אבל זה עלול להסעיר כמה צופים עם מקסיקנית נוספת ומצד שני לא יהיה הוגן לשדר ארגנטינאית נוספת יחד עם אגרוף ללב.

elall

Member
מנהל
למה שזה יסעיר מישהו? שתי מקסיקניות זה מצב די רגיל בויוה

לפי התגובות על הפוסט האחרון שלי הבנתי שנמאס מהמקסיקניות

היו תגובות אנטי מקסיקניות בפוסט שלי על סדרות מקסיקניות חדשות בפייסבוק של ויוה לפחות שתיים נגד מקסיקניות.

evglev1

Well-known member
מנהל
אל תשימי לב לכותבי הפייסבוק הם לא מדגם מייצג

וגם אף אחד לא דיבר על ארגנטינאיות זה הלובי של הטורקים שהערוץ ישדר רק טורקיות כי הם החליטו שטלנובלות זה תת רמה בהשוואה לטורקיות, גם על הברזילאית הם ירדו, אם זה היה תלו בבריוני מקלדת האלה היו שלושה ערוצי ויוה רק לסדרות טורקיות.

מה גם שלהגיד של המקסיקניות הם אותו דבר של ענייה מתאהבת בעשיר יכול להגיד רק מי שלא צפה במקסיקניות לפחות בחמש השנים האחרונות.

עובדה שבפורום ביקשו מקסיקנית שנייה.

אבל כמובן שאוהבי הברזילאיות בעננים עם שתי ברזילאיות חדשות ולא יאהבו כשהסיפור הזה ייגמר ותהיה שוב רק ברזילאית אחת.

והאמת אני לא חושב שהעונה השנייה של משפחתו של בעלי תגיע לפני שהיא תסתיים במקסיקו.

elall

Member
מנהל
ולמי שמתעניין, יש לה 130 פרקים בגרסא בינלאומית

elall

Member
מנהל
אני זוכרת עוד רציתי לכתוב את זה

כשראיתי את הפתיח של O Tempo Não Para וDeus Salve o Rei
הם תותחים בקטע הזה. הם אף פעם לא שמים את השחקנים ודמויות עצמם, במקום עושים משהו יפה שתמיד מצליח להעביר את האווירה ואת האופי של הטלנובלה. אני כל פעם מתפעלת מזה. גם בחירת השירים מצויינת! אגב, לפעמים יש גרסאות שונות של שירים בגרסת מקור וגרסאות בנילאומיות.

faery18

New member
ממש יצירתיים

את של עולם חדש לא הכרתי איזה גאוני כל התהליך שהמטבע עובר! אהבתי גם את המנגינה

הערוץ Las estrellas משגע את צופיו

תחילה נאמר שContracara מחליפה את La piloto בנובמבר, אחר כך הודיעו שמיני סדרה תחליף את La piloto ואחריה (היא בת 21 פרקים) תחליף Contracra אבל עכשיו אומרים שContracara וPor amar sin ley 2 נאבקות על המשבצת שבכלל Por amar sin ley 2 הייתה אמורה להתחיל במקסיקו ב2019. מה נסגר??!!

למעלה