שלום שלום
אוף, איזה חודש לחוץ וכיף היה, והוא עוד לא נגמר, שבוע הבא יש לנו את הילולות הלואיין, כל יום מסיבה אחרת.....
היום הכי טוב? שבת הקודמת היה קרנבל הסתיו בבית הספר של הגדולה. האירוע של השנה, שאני הייתי אחראית על הפקתו השנה. שבועות שלמים של תיכנונים, טלפונים, היסטריות, התרגשויות, שהשיא שלהם היה 3 שעות בשבת אחה"צ, 3 שעות נפלאות מלאות אנרגיה וסיפוק עצום! בסוף האירוע הייתי חייבת להוריד סנדלים ועזרו לי ללכת לרכב מרוב שכאבו לי כפות הרגליים!!
והיום, יש לי יום הולדת! לא מאמינה שאני בת 35, היום התחיל במתנה נפלאה שקיבלתי מהבנות שלי, מלבד ציורים מקסימים הן קנו לי צעיף וסט של עגילים ושרשרת, בצבעי תכלת, טורכיז וחום.
היום הפחות טוב? יום שלישי, רביעי וחמישי - היו לי מבחני אמצע סמסטר בלימודים, למרות שלמדתי ככל שיכולתי (בהתחשב בזה שלא היה לי כמעט זמן בגלל התחיבויות שונות) אחד המבחנים היה קשה מאוד, וחצי מהמיקוד בכלל לא הופיע במבחן
ציטוט/מצחיק/מרגש? הייתי בשעת סיפור בכיתה של הגדולה היום, וכל הילדים שרו לי יומהולדת שמח
קניית השבוע/חודש? תחפושות להלואין. הגדולה קיבלה תחפושת של אלסה כמובן, הקטנה הסתפקה בפיאה ארוכה ארוכה של רפונזל (שמלה כבר יש כמה שנים).
סדרה? האישה הטובה. לא כלכך אוהבת את הכיוון של אלישה העונה הזאת, אבל היא מלכה מלכה מלכה!! האנטומיה של גריי, העונה הזאת מזכירה לי אפילוג בספר שהיה טוב אבל קצת נמאס לקרוא אותו, ועדין רוצים לדעת מה קרה אחרי שהדמות הראשית עזבה.... שונאת את מרדית גרי, היא נהיית יותר ויותר זקנה נרגנת מעונה לעונה....
סרט? וואלה, חוץ מסרטי ילדים לא רואה סרטים...
תוכניות לשבוע הבא? הילולות הלואין ועוד ועוד עבודות להגיש
ציון לפרק השבועי 5